Prima pagină OFF TOPIC ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Esti certat cu cineva de pe forum si doresti o reconciliere ? Aici este locul....in Zona Verde...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Release te beast ! ... Fiveteen minutes adleast !

Mesajde paul » 30 Aug 2012, 20:36

marian sima scrie:Paule nu ma determina sa citez un mesaj privat trimis de tine in care reflecti parerea ta despre reguli si despre cine le respecta si cine nu. :D

Mai Mariane , vezi tu , MARE DREPTATE ARE PICTORU' in anumite faze !!! Uite d-aia eu il respect !!! Si multe faze in ceea ce te priveste !!!
Acum ca tu iarasi o dai in ... castraveti , nu-i o noutate ! Sa-ti spun un lucru ... eu nu tagaduiesc cele scrise ... NICIODATA ! Poti sa afisezi cat poftesti ceea ce ti-am trimis pe MP ! Aceea era parerea mea la momentul respectiv si o pot argumenta !!! " Numai cine nu gandeste , nu se razgandeste " :!: sau ... "prost sa fiu da' sa-mi reviu" !!!
In ceea ce te priveste ... MI-AM REVENIT ! Pardon ... m-am razgandit !
Sa fii sanatos Mariane !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde valter » 30 Aug 2012, 20:57

Bai frate-miu draga.
Cine si cat are dreptate mie mi se rupe...au , am si eu o intrebare : ce cauta un artist ratat , pictor de cruci si pietre funerare , pe un forum de stuparit?
valter

Mesajde modigliani » 30 Aug 2012, 21:12

valter scrie:Bai frate-miu draga.
Cine si cat are dreptate mie mi se rupe...au , am si eu o intrebare : ce cauta un artist ratat , pictor de cruci si pietre funerare , pe un forum de stuparit?

Uite Valter , am multe motive pentru care am decis sa alatur acestei comunitati . Dar am sa-ti pomenesc doar unul : SA TE SCOT PE TINE DIN SARITE !!!!!

Mai mult , intre timp mi-am facut prieteni aici . Si nu putini . ....... N-o sa-i parasesc ca asa-ti dicteaza tie intelectul de APV-ist , sau ca , asa cum mi-ai raspuns prin MP la Intrebarea :

"- Mai valter , ne-am cunoscut . Ce-ai cu mine , fratioare ? Ca nu ti-am facut nimic .
- Nu-mi place de fata ta !
. ( asta-i , daca nu te superi , un argument total infantil care n-o sa ma impresioneze pe mine , mai ales venind din partea ta . In fine ..... )

Concret , nu plec ! N-ai decat sa faci ca toate alea ! N-ai decat sa-ti bubuie o vena-n cap ! Mai nou , nu-mi place de fata ta ! ( ti l-ai ales pe avatar , nene ! Sa-l porti sanatos ! La mai multe !)

valter scrie: ..... artist ratat , pictor de cruci si pietre funerare .....

Calomnii gratuite , infantile , venite din rautate , din bezna sufletului tau smolit si din lipsa oricarui alt argument demn de luat in seama , o tentativa jalnica si patetica de-a incerca sa ma faci pe mine sa raman fara replica , si mai ales afirmate in totala necunostiinta de cauza . Tu si sIMA !!! ..... De ce nu ma mir ? Barem ala stapaneste rafinata si complicata arta a turnarii stalpisorilor in forme .....
Valter , am tot zis ca mi se pare ...... Nu nene , asta e , atata poti .
Ultima oară modificat de modigliani pe 30 Aug 2012, 21:49, modificat de 4 ori în total.
modigliani

Mesajde modigliani » 30 Aug 2012, 21:33

ioanpuiu scrie:
Modigliani, ai pus punct după care ai zis GATA, apoi ai mai pus un punct, mai mare .
Ce-ai zice de puţină consecvenţă ?

Puiule , asa cum spui mai sus , m-ai cunoscut . M-as fi oprit daca as fi fost lasat ..... N-am facut decat sa raspund si sa expun situatia vazuta "de la geamu' meu . Aveam dreptul sa fac asta . Dreptul meu fundamental , si nu ar fi fost deloc firesc sa permit ca altii , prietenii mei , sa o faca in locul meu iar eu sa asist pasiv la afirmatiile lui Janese - pe care le-am considerat venite dintr-o slaba cunoastere a situatiei "cap-cap".

Insa oricum mersi pentru sprijin , ..... prietene !
modigliani

Mesajde mircea » 30 Aug 2012, 23:13

valter scrie:Bai frate-miu draga.

Coane Valter, PRIETENE
Chiar asa....ce cauta...?
Probabil ca multi altii, socializare, oameni, etc. Si nu neaparat apicultura.
Sau avem la intrare un filtru care sa dicteze cine e bun de forumul apicultorilor sau "bun pentru Orient" ?
Ca daca este asa, trebuie sa ma intreb ce caut eu pe aici. Eu care nu ma incadrez in standardele cerute .

Buna miere ai coane. Te pomenesc in fiecare dimineata la cafea.
Sanatate !
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde iunicu » 31 Aug 2012, 01:14

marian sima scrie:Paule nu ma determina sa citez un mesaj privat trimis de tine

Nene Sima, pana adineauri as fi sarit in apararea ta, dar ce afirmi tu aici iti face mare rusine. Daca eu as avea incredere sa discut ceva cu tine intre patru ochii tu ai venii in fata tuturor sa discuti secretele noastre? Rusine sa-ti fie domnule Marian Sima!
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde iunicu » 31 Aug 2012, 11:33

Ar trebui sa detesti oamenii fara caracter care santajeaza cu publicarea secretului discutiilor private numai din dorinta razbunarii. Daca ai fi fost un domn, ai fi pastrat limita de discretie referitor la discutiile tale cu Paul . Poate ca ai calitatile tale dar mi-ai dovedit ca am grasit cand te-am socotit un om de isprava.
Ca sa nu se interpreteze, nu sunt prieten nici cu Modigliani, nici cu vreun admin si nici cu Paul. Probabil ca as trece pe langa ei pe strada fara sa-i recunosc.
iunicu

Mesajde modigliani » 31 Aug 2012, 12:36

marian sima scrie:Mai Iunicule detest oameni care nu au o pozitie ferma si se indoaie dupa cum bate vintul ,eu ce am de zis i-ti zic in fata

Baaaaa , esti un ordinar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cum iti permiti tocmai tu sa vorbesti despre verticalitate ????? Sarpe !
Dai senzatia ca te amuza acest topic ( raspunzi , glumesti , intri-n joc , etc ) , ma suni si vorbim ca oamenii , discutii avand la baza respect si-un vocabular cel putin civilizat , si-apoi aduci in forum "moasisa pe gheata" si alte asemenea .....................

Tu chiar nu ai rusine ??? Nu de mine , mah ! Nu de forumisti !!!!! De tine , dimineata cand te uiti in oglinda !

........................................

Bah ! Iti mai explic odata ( ca la prosti ! ) : Sunt bun prieten cu admin si cu multi dintre moderatori . Nu sunt atat de perfid sa ascund asta . Dar ce nu stii tu din discutiile mele cu ei referitor la tine ( de parca ai merita sa fi subiect de discutie ...... ) este ca am insistat sa nu se amestece in "povestea" noastra . Ti se pare , aiuritule , ca am nevoie de partinirea cuiva intr-un pseudo-conflict cu tine ??? .......... Eu ?????????????????

Dintre noi doi eu sunt VERTICAL !!!!! Si-odata schimbat macazul in relatia cu tine ..... asa ramane ! Este destinul tau , sarman bezmetic , sa-ti faci dusmani , mai ales din oamenii care s-au aplecat spre tine cu prietenie ....... ( Si nu doar eu . Uite-te mai sus in topic si trage concluzii ! Iar eu , in pofida debutului dezastruos a relatiei noastre , am facut-o ! ) . Cu sau fara mistouri pe forum , cu sau fara telefoane , ti-as fi putut fi un bun prieten . Normal , ai sa te consideri inteligent scriindu-mi " N-am nevoie" . Si-ai s-o faci tot de prost ce esti ......

N-ai decat sa te autobanezi ! Sa fii sanatos ! De data asta tu esti cel ce decide sa paraseasca o comunitate . E ca aia cu "vacaru' pe sat" ( ca d-aia e proverbul asta cu vacar - de exemplu - si nu cu primar sau invatator ) . Du-te "cu vaca" , dar adu-ti aminte ca nimeni nu te-a trimis de data asta .
Puteai , daca te consideri inteligent , sa ma eviti si sa nu-mi mai dai "apa calda" in acest topic . Iti vedeai de apicultura si probabil as fi renuntat in timp la a te mai tachina . Dar nu ! repet , ai dat senzatia ca te amuza topicul si te complaci in discutie ( ........ Ce ziceai de verticalitate ??? Janese , d-ta citesti ce scriu eu aici ??? )

...........................................

Valter , Mibu , si altii : ..... n-aveti loc de mine ? Va incurc in discutiile apicole ? Sau pur si simplu va enerveaza ideea de-a ma afla p-aici ? Ca daca doar "pur si simplu" ..... imi pare rau pentru voi . Mai aveti multe "cruci pictate de-nghitit" . Multe rau ! Mai ales ca stiu ca nu incurc cu nimic si m-ati si ambitionat ! Sa mor io daca v-am facut ceva !

Sa va intre bine-n cap : am venit aici mai mult decat bine intentionat . Genul de oameni pe care-i cautam aici ..... m-au "gasit" ei pe mine si-au facut posibil sa-i "gasesc" eu pe ei .
Mai mult tin la ei decat la confortul vostru psihic referitor la persoana mea . ... PUNCT !
Pun mare pret pe prietenie . O aloc cuiva imediat si i-o retrag greu de tot . Asta-s eu ! ..... Si-aici mi-am facut prieteni ! .... TOT PUNCT !!!
Si n-am sa renunt la ei pentru inchipuirile voastre ! ... SI MAI PUNCT !!!
Asa ca ..... asta e ! ..... CEL MAI PUNCT !!!

Vreti neaparat sa stiti ce caut eu aici ? .... Ca sa aflati trebuia sa-mi castigati prietenia . V-as fi acordat-o imediat si neconditionat . Imi pare rau pentru voi , veti trai d-aici incolo cu un mare mister plutindu-va de-asupra capului .

.........................................

sIMA - ca sa ma intorc la tine - NICIODATA IN VIATA TA NU MAI POMENI DE VERTICALITATE daca ma banui in preajma sau banui macar c-as mai avea ceva de spus dupa tine . ...... Perfidule !
Si-ti repet , constientizeaza , dracului , odata ca EU in "clinciul" cu TINE ..... efectiv nu am nevoie de sprijinul si partinirea cuiva ! Vrei - nu vrei , iti convine - nu-ti convine , accepti sau nu , ...... sunt mai bun ! Si "stiu cu vorbe" ! .....Si-s de-acord cu tine , ultima fraza este total lipsita de modestie din partea mea ! ..... Asta e , sa fii sanatos ! Ia-ti-o !!!
modigliani

Mesajde Mircea_63 » 31 Aug 2012, 13:51

Mintea imi spune sa nu ma amestec in discutie, dar ma mananca degetele.

Modi, stii ca netul deformeaza deseori ce vrei sa spui, lipseste limbajul nonverbal, tonul, zambetul...
Mai stii ca -asta negresit stii- ca unii oameni nu tin la mistouri. Am vazut situatii in care la o gluma, "victima" se prapadea si ea de ras si aprecia poanta in sine, iar la aceeasi gluma, altul era gata sa sara la bataie.
Faza cu saritul la bataie a depasit-o dupa impacarea intr-ale religiei.

A incercat bietul om sa vorbeasca pe limba ta! Daca n-o stie? Probabil omul socotea ca glumeste la fel ca tine, dar fiind limbi diferite...a iesit cu injurii. Te-ai suparat si omul nu intelege ce ai, doar a incercat sa vorbeasca si el ca tine si gata tu te-ai suparat. Ce i-ai spus tu, pe limba ta, a fost injuratura pe limba lui, desi tu n-ai avut de gand asa ceva, ci te jucai. Jocul tau e injuratura pentru el. Daca asa e jocul, ti-a zis si el cum a stiut.

Oarecum, e ca atunci cand treci pe langa un grup de pisoi (catei ar avea alte conotatii si e de evitat, desi ideea e aceeasi), iar unul iti place in mod deosebit. Te joci cu el si iti place sa-l zgandari. N-ar trebui sa te miri daca te zgarie! De unde sa stie ca tu faci asta pentru ca ti-e drag de el? Acum ai fost ca acela ce ia pisoiul in brate de drag, dar ii da un picior in fund dupa ce il zgarie.

Sunt convins ca Marian e om de treaba! E convins ca Paul e un marsav, din moment ce in mp ii vorbeste prieteneste si aici pare ca il critica. Eu sunt convins ca Paul a fost un domn si a incercat sa linisteasca niste lucruri, diplomatic.

Slabe sanse sa ajungeti sa va intelegeti. Intelepciunea ta e jocul, intelepciunea lui e munca si asta nu e joaca.
Nu e nicio neintelegere intre voi, ci doar vorbiti limbi diferite. Sunteti firi diferite, chiar daca aveti un fior transcedental in comun -asta va si leaga! Cred ca intr-un fel, voi doi va iubiti. Daca ar fi toata lumea la fel ar fi tare plictisitor pe lumea asta.

Deobicei, daca te bagi in laturi, te manaca porcii, dar cum sunteti oameni amandoi, sper sa scap intreg!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde modigliani » 31 Aug 2012, 14:24

Mircea_63 scrie:..... fior transcedental in comun ....

Se cere spritul ala al nostru in mod absolut imperios ...... Avem de vorbit . .... MULTE !!! ;)

Mircea_63 scrie:
Modi, stii ca netul deformeaza deseori ce vrei sa spui, lipseste limbajul nonverbal, tonul, zambetul...

Intonatii , inflexiuni , accente , priviri , gestica , grimase , volum , ..... etc . Asa e . Stiu mai bine ca oricine acest lucru . Dar onoarea ramane onoare !
modigliani

Mesajde janese » 31 Aug 2012, 15:22

ma simache,ma!!!...fa-te ma ca nu-i mai vezi si posteaza numai si numai despre albine....ca ai ce si cu ce rupe gura targului!!! :P implica-te ca pana si eu certaretzul m-am saturat cat v-ati balacarit!!!!!
este prea tensionat forumul in perioada asta...dar abia astept iarna, sa ii intreb eu pe toti astia care s-au aratat extaziati...cam ce a furat fiecare de la dan margarit!!!!pana si pupe a zis ca a furat si fura la greu.....dar a aruncat-o la general .....nu concret!!!!!nu stiu de ce noi romanii avem darul asta de a ne inflacara la orice pare nou,si a nu mai conteni cu osanale!!!....................darrr..toate-s vechi si noua toate!!!
implica-teee!!!!
janese

Mesajde iunicu » 31 Aug 2012, 15:47

Ce sa fac? Am glumit cu tine si rau am facut. Mult succes in viata iti doresc!
Imi cer scuze pentru toate cele spuse si ma retrag.
iunicu

Mesajde mircea » 31 Aug 2012, 18:19

Nimic nou sub soare .
Ce este scris ramane .
Acelasi "actor principal" , alte personaje in vizor . In schimb aceleasi cuvinte, aceleasi acuzatii.....
Sunt 10 pagini de forum . Pentru cine are nitica rabdare, cu toate ca nu se merita efortul si timpul pierdut.

REALITATI APICOLE DERANJATOARE (sic !)
de Marian Sima
http://stuparitul.3xforum.ro/post/7443/ ... njatoare_/

PS. Mariane, parca erai autobanat . Totusi ce este autobanarea ?
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde mircea » 31 Aug 2012, 18:48

marian sima scrie:Nene Administratore esti tare.....

D-le Sima, i-ai deconspirat . Acum m-am prins si eu. De fapt astia trei, Modigliani , Paul si Iunicu erau in NZ si timiteau mesaje in fals, despre hranirea artificiala . Cand dumneata ai "sesizat" magaria ai reactionat. Apoi i-ai prins in fals si pe aici. Ajutati de aceeasi gasca in frunce cu nenea Administratore..

Mai rar ca matali, bobocule !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde mircea » 31 Aug 2012, 19:03

marian sima scrie:P.S.
Daca veniti cu fel si fel de interventii ma obligati sa raspund,ori s-a obijnuit pe aici sa se vorbeasca de mine in lipsa mea si va vine greu cind raspund?

Va sta in putere banatima ,v-am cerut sa inchideti acest topic nu a-ti vrut de ce oare?

D-le Sima, sa inteleg ca doriti banat ? Din nou ? Sunteti autobanat, si este mai greu .
De sters subiecte am mai sters la cererea dv, ...cate sa mai sterg ?

Totusi am o nelamurire .
De ce ma amintiti in mai toate mesajele dv. ?
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde iunicu » 31 Aug 2012, 19:13

O sa repet. Nu-ti face cinste nici purtarea, nici limbajul pe care il folosesti. Mi-am permis sa glumesc cu tine (nu despre tine) si te-ai deranjat.
Imi pare rau ca am coborat int-un conflict pe care nu vreau sa il duc mai departe pentru ca nu ar fi egal, eu folosind cuvinte decente iar tu cu trimiteri catre alte regnuri.
Figura mea este asta pe care o vezi si remarcile tale privitor la ea, dovedesc neputinta de a purta o discutie in contradictoriu civilizata si cu argumente.
Repet, imi pare rau pentru toate cuvintele pe care ti le-am adresat, bune sau rele.
Dovedeste ca esti barbat si accepta-mi retragerea din acest conflict.
iunicu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI