marian sima scrie:Mai Iunicule detest oameni care nu au o pozitie ferma si se indoaie dupa cum bate vintul ,eu ce am de zis i-ti zic in fata
Baaaaa , esti un ordinar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cum iti permiti tocmai tu sa vorbesti despre verticalitate ????? Sarpe !
Dai senzatia ca te amuza acest topic ( raspunzi , glumesti , intri-n joc , etc ) , ma suni si vorbim ca oamenii , discutii avand la baza respect si-un vocabular cel putin civilizat , si-apoi aduci in forum "moasisa pe gheata" si alte asemenea .....................
Tu chiar nu ai rusine ??? Nu de mine , mah ! Nu de forumisti !!!!! De tine , dimineata cand te uiti in oglinda !
........................................
Bah ! Iti mai explic odata ( ca la prosti ! ) : Sunt bun prieten cu admin si cu multi dintre moderatori . Nu sunt atat de perfid sa ascund asta . Dar ce nu stii tu din discutiile mele cu ei referitor la tine ( de parca ai merita sa fi subiect de discutie ...... ) este ca am insistat sa nu se amestece in "povestea" noastra . Ti se pare , aiuritule , ca am nevoie de partinirea cuiva intr-un pseudo-conflict cu tine ??? .......... Eu ?????????????????
Dintre noi doi eu sunt VERTICAL !!!!! Si-odata schimbat macazul in relatia cu tine .....
asa ramane ! Este destinul tau , sarman bezmetic , sa-ti faci dusmani , mai ales din oamenii care s-au aplecat spre tine cu prietenie ....... ( Si nu doar eu . Uite-te mai sus in topic si trage concluzii ! Iar eu , in pofida debutului dezastruos a relatiei noastre , am facut-o ! ) . Cu sau fara mistouri pe forum , cu sau fara telefoane , ti-as fi putut fi un bun prieten . Normal , ai sa te consideri inteligent scriindu-mi " N-am nevoie" . Si-ai s-o faci tot de prost ce esti ......
N-ai decat sa te autobanezi ! Sa fii sanatos ! De data asta tu esti cel ce decide sa paraseasca o comunitate . E ca aia cu "vacaru' pe sat" ( ca d-aia e proverbul asta cu vacar - de exemplu - si nu cu primar sau invatator ) . Du-te "cu vaca" , dar adu-ti aminte ca nimeni nu te-a trimis de data asta .
Puteai , daca te consideri inteligent , sa ma eviti si sa nu-mi mai dai "apa calda" in acest topic . Iti vedeai de apicultura si probabil as fi renuntat in timp la a te mai tachina . Dar nu ! repet , ai dat senzatia ca te amuza topicul si te complaci in discutie ( ........ Ce ziceai de verticalitate ??? Janese , d-ta citesti ce scriu eu aici ??? )
...........................................
Valter , Mibu , si altii : ..... n-aveti loc de mine ? Va incurc in discutiile apicole ? Sau pur si simplu va enerveaza ideea de-a ma afla p-aici ? Ca daca doar "pur si simplu" ..... imi pare rau pentru voi . Mai aveti multe "cruci pictate de-nghitit" . Multe rau ! Mai ales ca stiu ca nu incurc cu nimic si m-ati si ambitionat ! Sa mor io daca v-am facut ceva !
Sa va intre bine-n cap : am venit aici mai mult decat bine intentionat . Genul de oameni pe care-i cautam aici ..... m-au "gasit" ei pe mine si-au facut posibil sa-i "gasesc" eu pe ei .
Mai mult tin la ei decat la confortul vostru psihic referitor la persoana mea . ... PUNCT !
Pun mare pret pe prietenie . O aloc cuiva imediat si i-o retrag greu de tot . Asta-s eu ! ..... Si-aici mi-am facut prieteni ! .... TOT PUNCT !!!
Si n-am sa renunt la ei pentru inchipuirile voastre ! ... SI MAI PUNCT !!!
Asa ca ..... asta e ! ..... CEL MAI PUNCT !!!
Vreti neaparat sa stiti ce caut eu aici ? .... Ca sa aflati trebuia sa-mi castigati prietenia . V-as fi acordat-o imediat si neconditionat . Imi pare rau pentru voi , veti trai d-aici incolo cu un mare mister plutindu-va de-asupra capului .
.........................................
sIMA - ca sa ma intorc la tine - NICIODATA IN VIATA TA NU MAI POMENI DE VERTICALITATE daca ma banui in preajma sau banui macar c-as mai avea ceva de spus dupa tine . ...... Perfidule !
Si-ti repet , constientizeaza , dracului , odata ca EU in "clinciul" cu TINE ..... efectiv nu am nevoie de sprijinul si partinirea cuiva ! Vrei - nu vrei , iti convine - nu-ti convine , accepti sau nu , ...... sunt mai bun ! Si "stiu cu vorbe" ! .....Si-s de-acord cu tine , ultima fraza este total lipsita de modestie din partea mea ! ..... Asta e , sa fii sanatos ! Ia-ti-o !!!