Prima pagină OFF TOPIC ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Esti certat cu cineva de pe forum si doresti o reconciliere ? Aici este locul....in Zona Verde...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Mesajde Bezna Zorilor » 03 Oct 2017, 19:15

hai ca am luat toate melodiile la rand... era un tip cret cu parul lung si o tipa...aveau niste melodii mai tampite si clipurile mai creepy...bai si nu imi amintesc cum ii cheama...

oricum,

The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 03 Oct 2017, 20:07

- Zano,
Cat despre mine in relatie cu VRSul ... despre morti, numai de bine!
Am alte pasarici in cap acu …

Pentru tine, o trupa olandeza ce poarta initialele tale inca inainte ca tu sa te fi nascut…
(o precizare: 'Goodbye my love, adieu my friend' este adresat VRSului!) ;) :D

Dar Pasarile Paradisului le las mostenire VRSului si oricui o prelua stafeta…

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Fie ca ele sa continue sa zboare prin sufletele de copii, anotimp dupa anotimp…

Ca niste cioburi dintr-un souvenir spart, lipit cu sange inchegat…

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

- E, acu gata cu gargara asta siropoasa aici!
Stii unde sa te desfasori cand o sa simti nevoia...

Ca mai augmentam cate o idee, pe ici pe colo, cand ai cu cine, fie, treaca mearga...

Dar altfel, aici trebuie sa lasam loc la menghina. Sa facem...strangeri...

Ok ?
LUPU' ALBINELOR

Mesajde ignatov andrei » 03 Oct 2017, 20:12

Asta era "pletosul", BZ...

ignatov andrei

Mesajde Bezna Zorilor » 03 Oct 2017, 20:40

The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 03 Oct 2017, 20:43

astea sunt, sa dea dracii...

Bezna Zorilor

Mesajde Cristian IONITA » 03 Oct 2017, 21:14

mircea scrie: ...
Si eu bag de seama ca le cam bolmojesti cand este vorba despre abordari . Adica daca nu te aprob, nu as fi obiectiv, nu ?
...

deloc ... obiectivitatea are prea putin a face cu aprobarea .... stii foarte bine faptul ca nu am nimic impotriva discutiilor "contra" ... dar argumentate

mircea scrie:...
Asta cu "sa fie bine, ca sa nu fie rau" e strofocare in zadar pentru ca oamenii nu pot fi "armonizati" impotriva vointei lor, plus ca tine mai mult de o anume parsivenie sociala si cine o practica da dovada (in cel mai fericit caz) de slabiciune si prostie .

...

pai daca e in "zadar" de ce o practici?
de ce accepti copromisuri in ceea ce priveste acest forum?
de ce accepti caunii dintre ei sa se foloseasca de pozitie pentru propiul interes?
de ce accepti moderatori care au dovedit in nenumarate randuri ca sunt depasiti de aceasta postura?

mircea scrie:...
Abordarea pumn in gura ?..... nu-i vad rostul, iar tu folosesti (din nou) cuvinte mari pentru a defini situatii mici. Banarile sunt mai mult atentionari , dar asta nu intelege multa lume . De fapt tu stii foarte bine ca pe un forum adevaratul pumn in gura e sa spui despre cineva ca este ceea ce nu este si apoi sa repeti obsesiv asta.

nu-i vezi rostul dar o accepti ba mai mult chiar o aplici ...

crezi tu ca daca eu sunt banat va fi Radut mai putin profitor, Mircea_63 mai putin senil iar alt stupar mai putin retard?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 03 Oct 2017, 21:21

LUPU' ALBINELOR scrie:- saLU’ Cristi!

Personal apreciez pe cei care au rezistat pe baricade in calitate de moderatori. Este o misiune de uzura sa veghezi ca lucrurile sa se mentina in anumiti parametri.
Sa infrunti o gramada de refulari ale unor frustati care intra pe forum nu ca sa aduca plus valoare in vre-un fel (apicol sau neapicol), ci doar ca sa flatuleze…
(stii cum e, ca doar ai fost si tu moderator aici!).

Motivele pentru care alegi sa fi Cerber pe forum imi scapa…(si nu cred ca mai e relevant acum sa le expui )…
Trebuie sa afirm public ca nu sunt de acord si nu pot sa-ti sustin tenacitatea cu care sfarteci in stanga si in dreapta, perpetuu, pe forum.

Sper ca m-am formulat suficient de elegant si ca ai sa ma interceptezi corect.

In loc de incheiere:
inca pastrez amintirile cu tine in sertarul cu antichitati pretioase. Nu as vrea sa pierd un prieten care mi-a dat multe motive sa-l respect…

LU’

LU ... multe depind de perspectiva .... ceea ce tu numesti "cerbicie" alti vad doar o minima decenta.
Daca tu consideri acceptabil ca acest forum sa fie utilizat in mod josnic de catre i.mbecili si profitori am rugamintea sa ai rabdare cu mine si sa-mi accepti sa am alta opinie (si-n consecinta alt discurs, alta abordare, etc)

multzam phain
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 03 Oct 2017, 21:29

Bezna Zorilor scrie: ... Insa eu consider forumul tot o realitate, mai intima, mai sincera chiar. Mi'am format o parere, nu se va schimba. ...

aham ... pai atunci se explica multe ... chiar foarte multe ...

mai "real" decat "realitatea" nu exista ... dar ca sa o vezi (adica sa o traiesi) trebuie sa ai ... sange ... sa confrunti realitatea si nu sa te tii ascunsa dupa monitor & tastatura.

oameni cu reticenta la schimbat pareri de obicei au si putine .... pana acum in cazul tau nu se confirma .... si sper sa si ramana asa :)

Bezna Zorilor scrie:... Cand am zis ca daca CI o sa insiste sa intre in gura mea...din ea nu o sa iasa la fel cum a intrat...am sa ma tin de cuvant, ...

imi cer scuze ... dar am multe de recuperat si citesc pe sarite ... ce anume trebuie sa fac ca sa ajung "in gurita" dumneavoastra? ... nu de alta dar va prefer oricand sa ma aflu pe acolo decat sa am de-a face cu dealde Shrek & 63 :) ca sa nu mai spun ca ii prefer mojiciile si mitocaniile lor fata de morala "prieteneasca" din partea Mircea & LU.
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 03 Oct 2017, 21:51, modificat de 2 ori în total.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 03 Oct 2017, 21:32

LUPU' ALBINELOR scrie: ...

De mult nu mai beau in grup, ci de unul singur!
Nu te stie nimeni cat si cum borasti, sau cum arati dupa ce o faci... ;)

....

ar fi extrem de trist sa fie si adevarat .... oricum naspa e sa ajungi sa borasti de la bautura (adica sa nu stii sa bei) asa ca chiar nu mai conteaza daca ai sau nu si spectatori.
Cristian IONITA

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 03 Oct 2017, 21:56

- Cristi, aluzia cu 'bautul singur' nu s-a vrut corelata cu intalnirile noastre la un paharel (s-au regretful ca am facut-o!)
Ci la o schimbare in tabieturile mele, survenita relativ recent.

In alta ordine de idei, m-as bucura sa intalnesc pe forum mai mult din omul pe care il cunosc si mai putin din inversunarea cu care te incapatanezi sa susti aceleasi idei.
Idei care, pana la urma, nu pot impune schimbarile dorite de tine pe forum, atat timp cat Mircea este Adminul si isi rezerva dreptul de a dicta politica oficiala a forumului cum crede el de cuviinta…
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Cristian IONITA » 03 Oct 2017, 21:59

LUPU' ALBINELOR scrie: ... atat timp cat Mircea este Adminul si isi rezerva dreptul de a dicta politica oficiala a forumului cum crede el de cuviinta…

Ai scris asta in pozitie de drept si cu mana la vipusca .... :) ynu i asa?
Cristian IONITA

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 03 Oct 2017, 22:02

- Unde ai mai vazut tu vipusca la boxeri verzi cu inimoare rosii ... ? ;) 8-)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde mircea » 04 Oct 2017, 00:16

Cristi
Te bazezi pe o logica stramba .
In constructia ta nu realitatea modeleaza gandirea proprie, ci e tocmai invers caz in care realitatea este distorsionata de propriile judecati .

Toate astea numai pentru a demonstra tu nu stiu ce.
In fine...
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Bezna Zorilor » 04 Oct 2017, 00:23

CI-ule, vorbesti ca si cum cineva (in cazul asta subsemnata) ar trebui sa iti demonstreze tie ceva. Nimeni nu trebuie sa demonstreze nimanui nimic. Cu atat mai putin cat zici de o cafa la ciurca...ca sa nu avem vorbe dupa aia. Si dupa care tu continui in acelasi stil...cu faptul ca trebuie sa ma pozez din cap pana in picioare ca sa nu cumva sa am niste gheare care calca prin gainatz si pe care nu le arat in poza. Pai in cazul asta de primitivism...eu trebuie sa iti demonstrez tie ceva? Nu, pretene, nici tie, nici vreunuia mai intelectual si mai stilat decat tine. Nimanui. Intamplarea face ca tu, desi unii zic ca ai fi intelectual, bei bere la pet la marginea santului, da' cica ai avea cartile de Kant langa tine, pe bordura. E de ras, naibii.

Logica elementara...sau lipsa ei...se vede de la inceput la un om. Nu stiu ce incearca LU' sa demonstreze, sau pe cine apara pe motiv ca inculpatul ar fi de fapt intelectual. O fi, dar degeaba esti intelectual daca nu ai inteles nimic din ce ai citit, dar ai citit ca sa ai un vocabular mai bogat. Incercarea nu se premiaza, doar reusita.

LU', nu te supara pe mine...dar imi scapa. Nu ma surprinde nimic din ceea ce ai spus si spui, doar imi scapa. Si imi scapa tocmai pentru ca tu, dincolo de a avea un vocabular colorat, o imaginatie bogata (atribute posedate si de CI si pana la urma de oricine de la balamuc), esti coerent, ai coloana vertebrala, manuiesti bine realitatea de langa tine, nu doar cuvintele, si in acelasi timp un tip sensibil...foarte sensibil! Sunt convinsa ca in realitate esti nu doar la fel ca pe forum, ci cu mult mai mult!

Asta asa, ca de la om la om (artist sau nu).

Si nu, nu vreau sa imi fac loc pe forum, mai ales prin mijloace necinstite de a atrace lupul in vraja mea, cum ar crede unii...desi vad ca am parte de covor si coronite de maslin pe capetele candidatilor la cor. Fac doar niste exercitii lingvistice printre stuparii patriei, sesiune la care m'am inscris, fara prea mare chef pe vremea aia...cam de anul trecut. Iar tu (si nu doar tu) ai fost o surpriza foarte placuta de cand te tineai de pom cu nadragii in vine.
Bezna Zorilor

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI