mircea scrie: ...
Si eu bag de seama ca le cam bolmojesti cand este vorba despre abordari . Adica daca nu te aprob, nu as fi obiectiv, nu ?
...
mircea scrie:...
Asta cu "sa fie bine, ca sa nu fie rau" e strofocare in zadar pentru ca oamenii nu pot fi "armonizati" impotriva vointei lor, plus ca tine mai mult de o anume parsivenie sociala si cine o practica da dovada (in cel mai fericit caz) de slabiciune si prostie .
...
mircea scrie:...
Abordarea pumn in gura ?..... nu-i vad rostul, iar tu folosesti (din nou) cuvinte mari pentru a defini situatii mici. Banarile sunt mai mult atentionari , dar asta nu intelege multa lume . De fapt tu stii foarte bine ca pe un forum adevaratul pumn in gura e sa spui despre cineva ca este ceea ce nu este si apoi sa repeti obsesiv asta.
LUPU' ALBINELOR scrie:- saLU’ Cristi!
Personal apreciez pe cei care au rezistat pe baricade in calitate de moderatori. Este o misiune de uzura sa veghezi ca lucrurile sa se mentina in anumiti parametri.
Sa infrunti o gramada de refulari ale unor frustati care intra pe forum nu ca sa aduca plus valoare in vre-un fel (apicol sau neapicol), ci doar ca sa flatuleze…
(stii cum e, ca doar ai fost si tu moderator aici!).
Motivele pentru care alegi sa fi Cerber pe forum imi scapa…(si nu cred ca mai e relevant acum sa le expui )…
Trebuie sa afirm public ca nu sunt de acord si nu pot sa-ti sustin tenacitatea cu care sfarteci in stanga si in dreapta, perpetuu, pe forum.
Sper ca m-am formulat suficient de elegant si ca ai sa ma interceptezi corect.
In loc de incheiere:
inca pastrez amintirile cu tine in sertarul cu antichitati pretioase. Nu as vrea sa pierd un prieten care mi-a dat multe motive sa-l respect…
LU’
Bezna Zorilor scrie: ... Insa eu consider forumul tot o realitate, mai intima, mai sincera chiar. Mi'am format o parere, nu se va schimba. ...
Bezna Zorilor scrie:... Cand am zis ca daca CI o sa insiste sa intre in gura mea...din ea nu o sa iasa la fel cum a intrat...am sa ma tin de cuvant, ...
LUPU' ALBINELOR scrie: ...
De mult nu mai beau in grup, ci de unul singur!
Nu te stie nimeni cat si cum borasti, sau cum arati dupa ce o faci...![]()
....
LUPU' ALBINELOR scrie: ... atat timp cat Mircea este Adminul si isi rezerva dreptul de a dicta politica oficiala a forumului cum crede el de cuviinta…
Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori