nae scrie:Daniel Popovici scrie:1.Nu am nici un interes sa promovez o rasa sau alta.
2.Nu imi permit nici sa fac instructaj gratuit in domeniul biologiei.
3. Niste exemple:
- rasa 1 x rasa 1 = rasa 1
- rasa 1 x rasa 2 = hibrid interrasial (F1). De obicei, in F1, descendenta e uniforma, seamana intre ei "ca fratii".
- F1 x rasa 3 = hibrid trirasial
- hibrid Y x hibrid Z = hibrid tetrarasial
Ce am gasit in pauza VICIATA

in care nu am scris ...
1*-juri pe rosu!?
2*Te cred , doar INTERESUL te anima (si poza

)
3*Multumesc pt demonstratia ca BK nu e rasa , NU ESTE .(Cisnadie este adresa lu' Bratu nu a lu''BK

; fara adresa NU e rasa )
Ca este superioara raselor care o compun ca predictibilitate ,uniformitate ... inteleg ca ESTE
Ce este rau atunci ?
Este rau sa intre pe mana TA s-o strici .
BK = italiana + carnica (grosier )
Sa amesteci BK cu Carnica sa vezi ce iti da = vrei sa-ti desenez ,pot (si am doar liceul = terminat in Cisnadie ,jur.

)
AICI este beleaua cand un nene VREA sa vada ce iese din : italiana+ Carnica + x si Carnica = ma sperie .
Dragule, imi pare rau dar tre' s-mi citez un prieten: " Io nu mis cununat cu nici o rasa, nici cu Carnica, nici cu Carpatina. Daca una merge la noi mai bine ca alta, io nu mis prost sa ma fac sluga la aia slaba - pentru ce?"
Eu inca n-am terminat cu testele si
albinele sunt cele care vor decide, indiferent cate mizerii pe minut debiteaza unii (ca tine) la adresa altora, fara nici un suport real. Si nici n-am vazut nici un fel de teste comparative puse "pe masa" de nimeni dintre cei care vocalizeaza una sau alta pe toate canalele.
Referitor la dl. Bratu - e primul roman pe care l-am vazut ca afiseaza un pedigree transparent si o caracterizare a matcilor cat de cat si ar trebui sa fie un exemplu din acest punct de vedere. + e primul care face lucruri pe care ar fi trebuit sa le faca multi de mult timp (si pe Carpatina), dar au preferat sa nu le faca "ca merge si asa".
Mai multe despre cele legate de el sau de rase vor fi dovedite de timp, nu de injurii si intuitii probabil paranoice, dar fara dovezi.
In privinta talentului comercial - stiu si recunosc ca nu-l am, dar constatarea ta de pe celalalt topic ce rost are? e vre-o invitatie sa te angajez responsabil pe vanzari? ca sa vand ... ce?