Studiul e platit de comerciantii de zahar care isi vad afacerea amenintata de siropul de fructoza , se stie ca zaharul este supraevaluat .
Pana una alta daca consumi zahar sigur vei face diabet !
danut scrie:Dle.Balasbebe a-ti punctat foarte bine!Mereu i-am intrebat pe stupari:De ce muncesti omule sa scoti mierea din rame si dupa aia la 2 luni de zile muncesti s-o dai inapoi in stup sub forma de turte ?Nu primesti niciodata un raspuns pertinent!acu alta dracie unii ajung sa sustina ca iernand albinele pe miere riscam sa le imbolnavim!Asta e chiar tare!cred ca pana la urma astia ar fi in stare sa propuna o lege prin care sa fim obligati sa iernam familiile de albine pe orice numai pe miere nu!Si inca ceva sa nu se mai cace pe ei unii ca sunt mari stupari atata timp cat in luna dec. pune turta fiindca nu are hrana in stup !
peterneamt scrie:Eu am decit 200 si citeva pe o vatra si stiu ca vatra mea de iernare asigura necesarul de polen in primavara si in august doar pentru 50-60 familii si deci intervin cu hraniri de stimulare si de complectare dar de la 1 martie si pina la pomii fructiferi si apoi in august pina la 1 septembrie ,iar dupa miere dupa diafragma la descapacit.
Ar mai fi multe de spus dar mie imi place sa privesc omul in ochi cind vorbesc cu el, sa stiu daca il intereseaza subiectul, sau daca a inteles mesajul, sa stiu daca mai trebuie date explicatii suplimentare etc.
Dragos2006 scrie:Stuparul roman e cel mai bun la teorie , nimeni nu este mai bun apicultor decat el . Pur si simplu detine adevarul absolut ! Cand il aduci cu picioarele pe pamant si te uiti cu atentie la el vezi cum mor paduchii de foame pe el.
In acest calcul nu intra si stuparii care posteaza pe forumul stuparitul.
peterneamt scrie:Eu am decit 200 si citeva pe o vatra si stiu ca vatra mea de iernare asigura necesarul de polen in primavara si in august doar pentru 50-60 familii si deci intervin cu hraniri de stimulare si de complectare dar de la 1 martie si pina la pomii fructiferi si apoi in august pina la 1 septembrie ,iar dupa miere dupa diafragma la descapacit.
Ar mai fi multe de spus dar mie imi place sa privesc omul in ochi cind vorbesc cu el, sa stiu daca il intereseaza subiectul, sau daca a inteles mesajul, sa stiu daca mai trebuie date explicatii suplimentare etc.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori