janese scrie: ...
ps....apropos.......mai acu cateva luni ...sarisetzi pe romikele mai multzi, ca de fapt stupul typ romikele...nu ar fi typ romikele ca el exista mai demult!!!...dar....acu zic...ca nu pot sa tac:...pai ce invertirea ai descoperit-o tu ma?????de ce nu ai luat atitudine cand astia au botezat invertirea ,,tip gica"?????te gadila pe la borjogi cand citeshti formula asta ai??????? banditule!!!!!
janese scrie:ma...cu tine trebui lucrat ca cu curvele!!...clar!..de la inceput!..catzi bani sa pregatesc???
ps...pune ma si tu poze din stupina ta!!!!ca in afara de ..oxalicu nu e bun...apiinvertu nu e bun......eu iernez pe corpuri lipite cu scoci intre ele....nu am vazut mare lucru la tine!!!!!...da-ma pe spate!!!!..nu am eu timp ma olteneee....ca te-ash intoxica cu noutatzi!!!!
toata treaba la ,,ixperentze"...este sa ai mintea agera si destupata!!...ori tu nu ai asha ceva!!!..te limitezi la ,,invarte centrifuga.....baga stupu in iarna..scoate stupu din iarna.....toarna in hranitor zamarca daia de care vad ca i-ai inebunit pe saracii incepatori....."altcevaaa...sa te vad ca jonglezi cu albina...pas!!!...vreau de la tine sa-mi aratzi ca dupa ani multi de umblat cu albina...potzi sa faci si tu mai multe jmeharii!!!
ps....apropos.......mai acu cateva luni ...sarisetzi pe romikele mai multzi, ca de fapt stupul typ romikele...nu ar fi typ romikele ca el exista mai demult!!!...dar....acu zic...ca nu pot sa tac:...pai ce invertirea ai descoperit-o tu ma?????de ce nu ai luat atitudine cand astia au botezat invertirea ,,tip gica"?????te gadila pe la borjogi cand citeshti formula asta ai??????? banditule!!!!!
janese scrie:ma...cu tine trebui lucrat ca cu curvele!!...clar!..de la inceput!..catzi bani sa pregatesc???
gica scrie:janese scrie:ma...cu tine trebui lucrat ca cu curvele!!...clar!..de la inceput!..catzi bani sa pregatesc???
Pai depinde ce imbunatatiri si zorzoane vrei.
-,
- vrei captusit cu paie
- - vrei captuseala de plumb sa nu fi iradiat,
- vrei,vrei .... ce mai vrei.
Pretul merge de la 15000 E la 80000 E.Vezi ca pe internet sunt la dublu.
Daca esti modest,unul de brad,cu paie si cu panza de bumbac ,vopsea Duco plus ceva maruntisuri -300 lei.
La magazin modelul asta este 800 lei.Si nici aia nu dau decat cu leustenii jos.
janese scrie:ps...pune ma si tu poze din stupina ta!!!!ca in afara de ..oxalicu nu e bun...apiinvertu nu e bun......eu iernez pe corpuri lipite cu scoci intre ele....nu am vazut mare lucru la tine!!!!!...da-ma pe spate!!!!..nu am eu timp ma olteneee....ca te-ash intoxica cu noutatzi!!!!
toata treaba la ,,ixperentze"...este sa ai mintea agera si destupata!!...ori tu nu ai asha ceva!!!..te limitezi la ,,invarte centrifuga.....baga stupu in iarna..scoate stupu din iarna.....toarna in hranitor zamarca daia de care vad ca i-ai inebunit pe saracii incepatori....."altcevaaa...sa te vad ca jonglezi cu albina...pas!!!...vreau de la tine sa-mi aratzi ca dupa ani multi de umblat cu albina...potzi sa faci si tu mai multe jmeharii!!
janese scrie:ps....apropos.......mai acu cateva luni ...sariseratzi pe romikele mai multzi, ca de fapt stupul typ romikele...nu ar fi typ romikele ca el exista mai demult!!!...dar....acu zic...ca nu pot sa tac:...pai ce invertirea ai descoperit-o tu ma?????de ce nu ai luat atitudine cand astia au botezat invertirea ,,tip gica"?????te gadila pe la borjogi cand citeshti formula asta ai??????? banditule!!!!!
janese scrie:simplu ma si fara vopsea ca ai zis ca vopseaua strica lemnul in trei ani!!!!unu simplu de 100ron!!!!
MyBees scrie:Lasati-l pe Janese ca eu stiu ce face cu nucleii... Este modelul "single"(pe care dealtfel l-a furat de la mine) in care ierneaza o singura albina. Nu am avut timp sa fac poze(cer clementa Janese), dar in cateva zile vin si cu dovada.![]()
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori