daca vreti scule sa faceti treaba , nu va mai ganditi la 1-2000 ron ci la peste 1000 Euro .
nu stiu , dar si le Bernardo cele ieftine sunt usoare si in 2 cutie . spre 1000 euor incepe sa se schimba treaba (zic eu ) Greutatea de 160 Kg trebuie sa provina de pe undeva , si cred ca aici incep sa intre lagare cu rulmenti , diverse elemente de reglare care sunt de metal etc ...
La fel si la DmItalia undeva de 1500 euro un multi cu 260 mm latime is circular si ceva freza ...
daca mergi in gama profi , pleci de pe undeva de la 3000 euro pentru un utilaj cu 250 mm latime si te duci pana unde pierzi nr la banuti .
refirot la masa ... cred ca poti sa mergi linistit pe un circular cu masa , care icepe de pe la 500 Ron si urca la fel , dupa marca si functii , dar pe la 7-800 Ron mergi pe un utilaj(Einhel 1725) care are reglaj pe inaltime , unghi si poti sa folosesti si doar masa pentru alte functii ...
Parerea mea ....
daca as avea banuti , as lua un Bernanrdo :ADM260 sau PT310sau
DmItalialsrl MASINA UNIVERSALA DE TAMPLARIE DISCO 5 SUPER care e pe la 1500 euro + 350 euro transp ....
Dupa mine acestea sunt utilaje hobby spre semipro
daca vorbim despre profi un Felder e de preferat , dar ... se duce la 4000 euro ....