delorin I scrie:uff...cred ca am gresit topicul..sau forumul...)
Maine avem examen la chineza? Vin...ma las de electrotehnica:)
aliuta2000 scrie:delorin I scrie:uff...cred ca am gresit topicul..sau forumul...)
Maine avem examen la chineza? Vin...ma las de electrotehnica:)
scuze pentru inconvenient , am crezut ca informatiile pot fi utile la multi utilizatori pentru ca foarte multi folosim doar reteaua de 220v si uneori pume mana pe motoare trifazate si incercam sa ne folosim de ele asa cum putem .
Sper ca au fost utile informatiile , daca moderaotrii considera altfel ii rog sa stearga aceste posturi ale mele care nu sunt tocma direct pe topic ci in scopul lui (utialjele de tamplarie folosesc motoare electrice )
jenica67 scrie:aliuta2000, te rog sa nu te superi, dar vorbesti despre lucruri despre care ai citit si nu ai inteles prea multe. Daca vrei ca informatiile tale sa ajute pe cineva, cum zici, pune o schema concreta, cum se poate alimenta un motor trifazic de 380 V la 220 V. Apropo de variator, sa ma mai exprim ?
andries alexandru scrie:am citit cu interes postarile pentru ca si eu doresc sa-mi achizitionez ceva pentru lucrarile de tamplarie, am gasit o firma in GURA HUMORULUI care confectioneaza asemenea scule la preturi foarte convenabile si foarte bune,
o masina cu rindeluire , degrosare , freza verticala , cu latimea de 25 cm undeva la 2700 lei fara motor o sa revin cu poze cand merg acolo,
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori