de kamy » 06 Ian 2013, 06:59
Ioane, spui drept ca nu m-as bucura sa fii tu cu imprtitu biletelor de intrare ,,dincolo,,.(....prietenii stiu de ce...!)
A fost un mare om care face cinste unei natiuni,ce a fost el,comunist,legionar,francmason,ortodox liber cugetator chiar nu mai conteaza!
Ca patriarhia a vrut sa se asigure ca omu va beneficia de incinerare si in repriza a doua,sa le fie rusine,(a pune atata patima in lupta impotriva unui om care nu mai este nu mi se pare ca reprezinta un Dumnezeu Bun Iertator ci mai degraba celalalt tata al nostru pe care sa fim sinceri mai mult sau mai putin toti il facem uneori sa fie mandru de noi!) !si nu numai lor,haideti sa merem oleaca in urma la vremurile nu de mult apuse,cand ctp batea ca si cateaua la luna aducand laude ,,limbistice,, cuplului vremii asupra careia vom reveni!
Si inca ceva,care sper sa inlature oleaca valu faptelor vitejesti ,,de dupa,, razboiul anticomunist:
Pe vremurile a fost odata ca daca n-ar fi fost nu s-ar povesti,ca aspirai la statutu de preot,pastor director de scoala si alte functii cu ,,prizabilitate,, la public prima data treceai pe la injerii albastri sa-ti aduci ,,inchinarea,,.(Nu stiu de ce am impresia ca nici pdeleii nu-s straini de asemeni bunepractici)Ca o aduceai de forma sau puneai suflet fiind uneori renumerat pentru prestatie exista un JUDECATOR,nu e nici momentu si nici locu sa ne constituim in jurati.ACU daca toti au pupat poala stapanirii,nu era frumos sa nu faca diferente intre pacatosi? Pt ca vorba bibliei,,toti am pacatuit,,!Sau va faceti iluzii ca francmasoneria nu-mbraca haine bisericesti?(fara sa discutam forma si culoarea)
Sa nu uitam pana una alta ,,cu ce masura masurati.....................!,
A mai e scris prin biblie ca cei mantuiti vor judeca lumea,asta va fi acolo si atunci nu vad de ce atata graba ,,de a ne intra de pe acum in mana,,
Momentan e valabil,,nu judecati ca sa nu fiti judecati,, si pintre randuri cu ce osanda osanditii tocmai v-ati esprimat preferintele.
Sergiu nicolaescu,repet a fost un om cu bune si cu mai putin bune,calitati si defecte,dar daca facem media aa adus cinste tarii!A fost un patriot,cu toate ca e rasuflat termenu.
Cat despre cuplul mai sus pomenit,au iubit tara asta,au scos-o din datorii,ceea ce ma face sa-i consider patrioti,in ciuda faptului ca n-am avut de castigat pe vremea lor ba dimpotriva!ghinionul lor c-au vrut sa faca prea multe gauri la o curea deja stransa la maxim,dar chinejii au cam reusit!
Cei ce le-au urmat si ei au ,,iubit,, in felul lor tara mai spre eros,infingand-o in datorii,putem sa-i consideram patrioti? Sau diametral opus?