Ok, de felul meu sunt mai rusinos... sa o iau cu inceputul:
Bacau 22.08.1965 am facut ochi
Dintr-o familie de strungar si cusatoare de pantofi , mai am un frate
liceu tehnic in Bacau ( fostul PTTR )
facultatea de electronica si telecomunicatii Iasi
Insurat in timpul scolii cu iubita mea sotie , 1987( parca , cand ajunge acasa am sa o intreb pe ea , ca pe toate le
stie.... )care mi-a si facut dupa 3 ani de casnicie o fata si dupa 4 ani , un baiat. Acum au 21 , respectiv 16 ani. Realizez ce batran sunt eu.... Suna ciudat... cu copii... eu mi-am dorit, ca daca era dupa ea...
Continui ..... acum sunt iesean.
Nu vreau sa ma gandesc la anii care au trecut... ... a fost multa munca si sacrificii pe masura.
Azi: am o propietata de 1680mp si am de toate, adica miniiaz care este si in avatar cu o specie inrudita cu nufarul nostru din delta numai ca astia miros frumos si infloresc de primavara pana toamna tarziu , in doua culori : rosu si galben. Subacvatic am reusit sa creez un microclimat sustenabil, inclusiv cu carasi voalati adaptati si pe timp de inghet. Tot de aici isi iau apa sacagicetele.
Mai am : o lupoaica de talie mare; ficioru'su , un nebun ( sare de pe loc gard de 2,5m, indiferent din ce este facut ) si un maidanez .
Acum, pisici: 3 , toate de dus la Socola, sau Balaceanca. Toata ziua vin cu trofee in fata usii: soareci, sobolani,soparle,gugustiuci,vrabii . Era o emisiune: de prin lume adunate.... Numai grauri nu. A ... si manaca si granule....
Asta a fost partea cu carnivorele.
Ierbivore: incepand din primavara asta am luat decizia sa fructificam buruiana si iarba si..... asa au aparut iepurii.
Ma batea gandul sa cumpar o pereche de capre pitice..... inaltime la maturitate 20cm.... Motiunea nu a trecut prin parlamentul familiei....
Pasari: o familie 1 + 4 de pauni care anul acesta au scos si pui.... nu ma asteptam , dar asta e... i-am dat la schimb cu... altceva. Acum mai am 4 pui.
Papagali....iar fac referinta la mama soacra.... am un stol in creier... am luat decizia sa-i pun in voliere....am luat tzapa , mi-au murit 1/3 din ei. Mai am cam 60bc.Peste o luna intra si ei la custi individuale.... ca la voliera nu le place.
Cu albinele.... vorba soacrei ( a mea , nu a lui Janese ) numai astea iti lipseau...da tare-i mai place mierea cu tot cu fagure....
O iau incet , mi-a prins bine in facultate niste cursuri de autoaparare prin care am invatat ca trebuie sa fac pasi mici ca sa am stabilitate.... si acum aplic strategia....de atatia ani...
Nu mai stiu ce sa spun, deci clipa adevarului... poza...Am rugat-o pe fii-mea sa-mi faca o poza si s-a spart de ras....si i-am spus ca asta-i regula... si ... asta e...
Mai trag de timp..., i-am vazut poza colegului Vidican de pe forumul nou si cel vechi... parca a mai albit...
Chiar trebui poza?