Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Terorizat de un soarec! In interiorul casei mele!

Mesajde proapis13 » 09 Ian 2013, 11:35

StateF scrie:Mentionez ca nu vreau sa-i omor , ci doar sa-iindepartez de casa mea.

Un aparat cu ultrasunete ar face minuni la liliecii tai dar nu acum,lasa-i pina la primavara
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde stefeug » 09 Ian 2013, 17:57

cu liliecii poate fi o problema mare ... ca se inmultesc si intra intre pereti. nasul meu a avut o astfel de problema la casa sa de langa padure.
acu vreo trei ani a adunat cu o echipa vreo 6 (sase) saci de lilieci din pod (prin ianuarie-ferbruarie, era zapada inca) si i-a dus la cateva zeci de km distanta si le-a dat drumul. apoi a astupat toate gaurile prin care se putea intra in pod din exterior si doar asa a scapat de ei. pana nu se astupa orificiile de intrare, ei sau altii isi vor face cuib in pod.
stefeug

Mesajde State » 09 Ian 2013, 18:10

La mine asta-i problema , ca nu stiu pe unde naiba intra ei. Adevarul e ca sunt multe magazii si camarute si fug dintr-un loc in altul.
Cred ca apelez si la un aparat cu ultrasunete , desi am auzit ca nici alea nu sunt eficiente asa cum se crede. Poate se schimba ceva , cine stie..
E nasol ca nu sta nimeni in casa aia , sa se ocupe de ei tot timpul. Eu ajung cam la 2-3 saptamani . Fac fum si la cateva ore apar din nou.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde nae » 13 Ian 2013, 20:07

In urma cu multi ani mi-a intrat tov soarec in ap (la et 4 ),cum,pe unde =mister ,i-am dat toate momelile cu otrava din comert(2-3 saptamani )= s-a ingrasat ...
Cum am scapat !?, cu mult noroc ,nevasta-mea tot muta lucrurile sa faca curat dupa dansul si din gresala a pus o cutie cu carti pe el (sa fiu sigur am APASAT ''putin'' cutia )=a troznit ceva si gata .
nae

Mesajde iunicu » 13 Ian 2013, 20:51

Asa este!
Totusi cascavalul cu GPS e cel mai bun. Localizezi cuibul si pe urma pui dinamita duminica sa fie toata lumea acasa. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde minis » 17 Ian 2013, 16:08

Sau prinzi soarecele si il obligi sa manance otrava!
minis

Mesajde Mircea_63 » 17 Ian 2013, 20:04

StateF scrie:Acum am alta problema , mai grava : LILIECI .
Mentionez ca nu vreau sa-i omor , ci doar sa-iindepartez de casa mea.

Lilieci?
Am in pod lilieci. Nu-i deranjez. Intr-o zi descopar unul ce atarna cu capul in jos, de o grinda din camara. Pe acolo se urca in pod si el stie cum a intrat. I-l am aratat sotiei cu rugamintea sa nu afle si mama soacra, ca sa nu-l omoare.
Liliecii, la fel ca serpii de casa, nu fac absolut nici-un rau omului, in schimb, liliecii mananca o groaza de insecte nedorite de om, iar sarpele papa soareci. Cand am gasit sarpele in gradina, i-am dat pace, iar in curte...l-am luat pe un bat si l-am dus in gradina.

E pacat sa ne oripilam degeaba. Sarpele de casa, liliacul, bufnita, ariciul, sunt comori la casa omului.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde State » 17 Ian 2013, 20:30

Nea Mircea , nu vreau sa te contrazic , pentru ca aveti dreptate. Insa , eu nu ma pot urca in pod din cauza lor. Cum ma urc pe scara , incepe zarva. In cazul in care am urcat , imi trec pe la urechi si nu-i deloc placut...
Sa nu mai zic de mizeria pe care o fac. Acolo e casa de vacanta , nu locuiesc permanent. Ca mananca sau nu insecte , mai putin ma intereseaza , din moment ce nu ma afecteaza.
Cu serpii e alta discutie. :lol: Nici pe aia nu pot sa-i sufar pe langa mine. Tata n-are nici o problema , se impaca bine atat cu liliecii cat si cu serpii. Eu cand ii afum , el nu trebuie sa fie acolo ca iese scandal. :lol:
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 07 Mar 2016, 11:19

Grozav soarec terorist in casa baietului .
Mai treieste au la mancat mața ?
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE