Trantorul@ scrie:genutzu scrie:Trantorul@ scrie:am mai facut asa dar nu din data asta , de pe la inceputul lui februarie am mai facut asa neavand in vreo 20 destule rezerve, acum 2 ani si aveam la ei in martie 3 rame construite si miere destula ca nu-mi venea sa cred,
........hai mai trantore ma faci sa te fac trantor!!!!Ce naiba tu crezi ca suntem nebuni de ne spui ca ti-au construit albinele PANA IN LUNA MARTIE 3 RAME. ADICA LE-AI PUS FOITE IN NUMAR DE 3 BUCATI PRIN FEBRUARIE MARTIE???
Poate nu ai fost explicit dara eu asa am inteles din [postarea ta si daca sustii asta te rog sa nu te superi dar eu cred ca ''furi curent la greu".
Daca eu am inteles gresit te rog sa ma scuzi daca nu mai vezi cum o dregi!
Scuze ca nu m-am exprimat "mot a mot,, si ca sunt certat cu "exprimarea scrisa,,dar a explicat ruben pe intelesul tuturor, dar fac urmatoarele precizari :
- la inceput de februarie nu martie am inceput sa le pun miere ;
- si am bagat foite la construit pe la jumatatea lui martie si la sfarsitul lunii aveam 3 foite trase le cei mai tari si cate 2 la cei mai slabi din cei 20 (fiind nevoit sa bag foite ), la restul familiilor care au avut miere si nu am intervenit , la unele am bagat cate o foita altele nu ;
Si am si specificat ca a fost primul an cand am prins un cules de intetinere foarte bun la salca in rest apa de ploaie, si credema ca salca este destula in zona mea.
Si chiar nu ma supar deloc eu am relatat niste fapte adevarate si nu am ce sa dreg.
Din cauza asta si tin minte ca am avut la sfarsit de martie atatea foite trase , cand in alti ani abia la sfarsit de aprilie bagam cate o foita!
7Rame scrie:Cum toata lumea stie asta, abia de acum incep sa apara problemele in stupina.
Arhivistu scrie:Toti 11 sunt ok si la mine,la unii era ghemu sus iar la altii nu se vedea printre rame,la 3 dintre ei am pus cate o punga de miere de 1,..1,2 kg
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 25 vizitatori