puteai sa iei mai multa !!! ai un prieten la Zabrani care nu s-ar fi suparat daca l-ai fi cadorisit cu cateva bucati !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!! Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ??? Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
Felicitari pentru munca depusa la fabricarea acestor colectoare ! Arata foarte bine si cred ca sunt si la fel de bune ! Numai bine !
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."
Florinele , ti-l prezint pe vecinul meu , stupar si el ( cel cu vecina noastra , stii tu ) !!! el este actualul proprietar al stupului pe care l-am primit de la tine !!! in dar a venit , in dar a plecat !!! doua case mai incolo !!!
Fişiere ataşate
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!! Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ??? Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
pai bine mai Luciane,ca ai dat lada in dar treaca-mearga,dar sa nu o tragi in poza si pe frumoasa vecina voastra,asta e de neiertat.daca nu ai avut aprobare,inteleg,dar altfel................
am modificat,mi-am dat seama ca ai vrut sa o pui numai la tine pe topic nu si la mine
buna dimineata dragi colegi. mi-a placut mult atmosfera de afara,asa ca va pun niste poze facute pe geamul meu de la oras. aici ninge ca in basme. tare as vrea sa fiu la stupina acuma.
Florinele , iti prezint stupul despre care am mai vorbit imbunatatit !!! vecinul este pasionat si priceput , desi nu prea are scule !!! Vecina noastra nu a dorit sa participe la poza !!!
Fişiere ataşate
buna dimineata la toti. atentie apicultori din zona de vest si mai ales din Banat,azi sa anuntat pana la 14 grade cu plus,nu pierdeti vremea si stimulati zborul de curatire la care e cazul. eu am plecat. PE CAI,care nu ari cai se descurca