de malebee » 20 Ian 2013, 18:17
Mihai Custrin ma numesc, am 41 de ani, sunt inginer, am doi baietei gemeni ... Am inceput sa suport (cu drag) intepaturile albinelor in 2006 si de atunci m-am bucurat de acest privilegiu fara incetare.
Mi-a placut si imi place sa invat cat mai multe despre albine, incet imi conturez stilul propriu de lucru cu ele, in asa fel incat din momentul in care voi avea timp mai mult pentru aceasta pasiune sa stiu exact ce am de facut, la un nivel superior celui de hobby, la care m-am oprit acum.
Stupina mea se gaseste in judetul Giurgiu, in apropiere de Calugareni, in curtea bunicilor mei. Toate bune si frumoase, insa m-am mutat din Bucuresti in Constanta si ... naveta mea la stupina inseamna 300 km dus si tot atat la inoarcere. Asta nu m-a oprit sa ma ocup in continuare de albine la un nivel bun. Deci se poate si de la distanta. Sigur ca sufar ca nu pot urmari tot ce se intampla acolo, dar am reusit sa fac si matci (doar pentru propriiile nevoi) si roi si ceva polen si miere. Multumirea mea cea mai mare este ca albinelor mele le merge foarte bine. Le vizitez la 2 saptamani si e uimitor ce diferente gasesc.
Altele ...pe parcurs !
Cele bune !
Mihai
Nu uita ca acum esti cu un graunte de timp mai tanar decat ... acum.
Esti in trecere indiferent ce ai face, dar sa nu treci indiferent !