Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: astazi albine la emisiunea ferma

Mesajde proapis13 » 26 Ian 2013, 15:01

Un exemplu pt multi dintre noi; bravo si calificativ maxim
Apreciez faptul ca ai deschis stupul :idea: lectie de iernat,incepatorii vazurati totul,la treaba acum :!:
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde DoruAN2 » 26 Ian 2013, 15:08

Comportament admirabil,prezentare excelenta,totul la obiect. FELICITARI stimate coleg!
DoruAN2

Mesajde filip » 26 Ian 2013, 15:15

Bravo,Felicitari! Dar te si critic in acelasi timp.Apicultorii ca si pescarii ,exagereaza putin.Productia BIO nu poate fi60-70 Kg pe fam albine.Una e cat aduna un stup si alta e cat scoti miere marfa.
filip

Mesajde delorin I » 26 Ian 2013, 15:48

Acel- antigel de care vorbeai, ce e de fapt? Este prima data cand aud ca platele secreta atunci cand e frig o substanta speciala!
Si pana la urma..tot vorbim pe la colturi despre baietii de la hypermaket, dar normal nu ar trebui sa gasim o portita prin care sa-i obligam sa eticheteze ce vand, si care in mod evident e un substitut? De ce a vinde altceva decat ce trebuie sau e scris pe eticheta...nu se constituie asta in infractiune? NU a facut nimeni o plangere? Nici macar o structura de tip ACA? Evident aveam a face cu o inselatorie care concureaza ca pret mierea - fara sa fie miere! Nu vreau sa ma gandesc cat se poate castiga din asta ! Astea sunt lucruri de dat la stiri nu de spus undeva la o emisiune unde nu se uita mai nimeni la o ora audienta redusa!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde victor s » 26 Ian 2013, 16:05

Acum am vazut si eu anuntul si i-mi pare rau ca nu am vazut emisiunea...se mai poate vedea in reluare ceva ? sau o aveti inregistrata?
Toata stima
victor s

Mesajde Ioan Guist » 26 Ian 2013, 16:08

Genutule,
Cand ai de veste ca au parcat emisunea pe youtube, sa ne dai si noua link-ul
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde iunicu » 26 Ian 2013, 16:16

Reluare miercuri la ora 10 pe tvr2.
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde peterneamt » 26 Ian 2013, 16:21

Dacă mai lăsai puţin din mândrie şi declarai 20-30 kg media pe familie poate mai scadea impozitul şi mai speram la subvenţii.......Felicitări, mi-a plăcut ! ;)
ps. numărul de mesaje pe care le am sper să aducă noroc.... :mrgreen:
peterneamt

Mesajde misha » 26 Ian 2013, 16:34

foarte frumos.bravo!
misha

Mesajde gica.mosu » 26 Ian 2013, 17:29

Ioan Guist scrie:Genutule,
Cand ai de veste ca au parcat emisunea pe youtube, sa ne dai si noua link-ul

IOANE,de regula pe alte posturi(ALTE TV)...dupa 24 ore!!!!!
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde bostina constantin » 26 Ian 2013, 17:44

Ma oftic !! cand e o emisiune cu albine, ma cheama sau ma suna cineva, de data asta, pauza ;)
Am facut manere pt ,,Tanc'' [sa traiesti Andrei!!] si catul lui, nici reluare nu pot vedea :!:
Rog pe domnul admin al forumului ,,Stuparitul'' sa dispuna crearea unor facilitati, sa putem toti forumistii sa vizionam aceasta emisiune ;)
Merita si Genutu, si meritam si noi :)
Cu deosebita stima!!
bostina constantin

Mesajde Alecs » 26 Ian 2013, 18:34

Felicitari si ...de ce nu , la mai mare ! Curiozitate : Ce este, cum se numeste si unde se gaseste materialul pe care-l folosesti in loc de podisor ? Daca nu-i secret . Daca-i secret il vad la vara cand vii la floare la Hanul Ancutei :P asta in caz ca nu-l folosesti numa iarna. Multumesc. Iernare usoara ( hai vara, hai )
Alecs

Mesajde sorinmob » 26 Ian 2013, 18:42

salutare.tvr 2 nu are si inregistrari.vreu sa vad si eu emisiunea de care vorbiti.ca am fost plecat.
Toti oamenii se aseamana prin cuvinte, numai faptele ii deosebesc.
sorinmob

Mesajde cristi_vidican » 26 Ian 2013, 18:54

Scriam ceva la calculator pe fundalul emisiunii Ferma, despre oi etc.
Cand vad niste stupi. Las laptopu jos si casc ochii. Dupa nume nu m-am prins din prima, dar am recunoscut imediat casa din fundal :lol:
Mi-a crescut inima
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde ves.lucian.zabrani » 26 Ian 2013, 19:06

am prins putin din emisiune !!! azi am fost bucatar !!! vad eu pe teletext cand va fi in reluare !!!
domnule Genutzu , mi-a placut ce am vazut !!! eu sunt mic copil pe langa dumneata !!!
dar vin din urma asa incet !!!
sa va dea Dumnezeu tot binele din lume si sanatate maxima !!! :P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde genutzu » 26 Ian 2013, 19:08

Multumesc celor cu aprecieri pozitive si celor care nu au aprecieri pozitive desi vad ca in majoritate spuneti ca m-am prezentat bine. Emisiunea a avut loc datorita initiativei celor de la Ferma de a relua productia si a unui tel pe care directorul Directiei Agricole mi l-a dat pt a promova cred agricultura si exemplele de buna practica ale Neamtului. Am fost de acord si baietii au venit si au filmat .Acum ca unii zic ca eu exagerez asta e ce sa le fac !nu cred ca e cazul sa le arat factura de la Apiprodex ca na............. Se poate chiar si mult mai bine si mult mai prost. De ce oare productia de miere BIO nu ar putea fi mai mare de 50- kg nu inteleg, asa ca acu zic intre noi ca au fost ani cand am facut 60 kile numai de zmeura fara sa mai pun pe cea de salcam sau pe cea de mana. Asta e avem dreptul sa credem si sa facem fiecare ce stim mai bine! Oricum cand vorbesti de pastoral aduni si multe cheltuieli si eforturi pe care numai unii dintre noi le stiu.Acum daca stiam eu ca au de gand sa ne impoziteze .........ce le-o ziceam!-dar na, emisiunea a fost facuta in decembrie cred ca la prima ninsorica. Notiunea de antigel nu a fost pt apicultori sau pt cunoscatori ci una pt majoritatea care nu stiu ca rezultatul fotosintezei este glucoza care se transforma in amidon si cu cat e mai frig cu cat plantele descompun din nou cat mai mult amidon in glucoza care impreuna cu apa fac o solutie care nu ingheata si care permite plantelor sa treaca peste iarna.
Acum zic eu ca nu pot fi acuzat de faptul ca am parerea pe care o am despre mierea din rafturi la aceasta emisiune si nu la stirile de seara. Am spus si eu unde am avut ocazia si e bine ca fiecare dintre noi sa promovam adevarata miere de calitate si muncita.
Materialul ala pe care il folosesc in loc de podisor este o mocheta simpla din aia care nu este cauciucata si prin care daca sufli trece aerul. Este taiata la dimensiunea stupului si pt mine este cea mai buna varianta pe care o agreeze cativa ani.
Cineva cred ca iunicu a scris mai sus ca emisiunea va fi redifuzata miercuri la ora 10 tot pe TVR 2 iar mie producatorul mi-a promis o inregistrare insa nu stiu cand se va materializa. daca nu-mi da originalul eu au facut o filmare cu un tel mai performant al baiatului meu ca eu nu-mi perit asa scule ca el si o sa postez.
Va salut si va multumesc la toti iar celor care cred ca le pot fi de folos le stau la dispozitie cu sfaturi si pareri in limita timpului mei disponibil si a pertinentei discutiilor!
genutzu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE