Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Luare de pozitie fata de reclama "profului ON LINE "

Mesajde prisecarul » 01 Feb 2013, 18:35

prisecarul scrie:AM PRIMIT SI EU MESAJUL SI AM TRIMIS RASPUNS.
sa vedem daca acum imi raspunde!

(Bună ziua,

Vă scriu pentru că ați folosit ..........
De asemenea, în caz că sunteți producători de sisteme alternative, puteți trimite și date de contact - pe care le vom publica.)

asta da etica profesionala!
imi cereti mie ca sa imi asum comentariile cu un nume, insa dvs. va asumati cele scrise?
va asumati riscurile si implicit pierderile celor care, in urma acestui articol, vor investi in "stupul minune"?
va dati seama ce rau faceti apicultorilor incepatori?
va dati seama ce rau faceti albinelor
garantati castig de peste 1000E pe luna pentru 50 de stupi?
ati verificat pentru ce a fost indepartat din invatamant?
cei care au luat atitudine, au in spate ani si ani de stuparit, de stat, indiferent de timp si conditii,(ploaie, calduri torice, lipsa hrana sau apa,etc.) prin coclauri si cunosc in amanunt aceasta profesie.
oare nu credeti ca ar fi adoptat imediat acest stup, daca rezultatele ar fi macar pe jumatate?
daca intr-adevar doriti sa cunoasteti apicultori, mergeti in pastoral cu ei, zaboviti cateva zile cu ei si dupa aceea mai discutam!

CU RESPECT,
DRAGUSIN LUCIAN

vad ca datorita acestui e-mail, mi-a fost stearsa postarea!
prisecarul

Mesajde cristi x » 01 Feb 2013, 19:35

multe chestii pe youtube ma distreaza mai tare ca mr bean. si stupul asta ma distreaza la fel. prin anii ’90 adrian paunescu (sa-i fie tarana usoara) blocase televiziunile cu produsele miraculoase obtinute de un mare “inventator” roman din paie,coceni, etc.
au aparut repede cativa “fazani” care si-au facut cu multi bani case in teleorman. la prima ploaie s-au umflat si le-a luat naiba.
a venit caritasul, a venit fni-ul si s-au gasit si acolo destui fazani.
domilor de ce nu-i lasati fazanii si tov prof, oare nu s-a inflamat invidia in voi?
daca ziaristii facuti pe banda rulanta nu stiu ce este aceia o documentare inainte de a servii fantasmagorii pe unde nu te astepti.
acum haide faceti pace, lasati fazanii sa-i ciuguleasca si lui din palma, ca la place.
cristi x

Mesajde eduard.rotaru » 01 Feb 2013, 20:24

Salut si tot respectul pentru acest post. Vreau sa anunt pe aceasta cale ca intr-un viitor apropiat va urma declinul "profului online". Escrocheria nu merge la nesfarsit!
eduard.rotaru

Mesajde csaa » 01 Feb 2013, 20:43

eduard.rotaru scrie:Salut si tot respectul pentru acest post. Vreau sa anunt pe aceasta cale ca intr-un viitor apropiat va urma declinul "profului online". Escrocheria nu merge la nesfarsit!

Dumneata esti cel cu care se judeca?
csaa

Mesajde eduard.rotaru » 01 Feb 2013, 20:45

csaa scrie:
eduard.rotaru scrie:Salut si tot respectul pentru acest post. Vreau sa anunt pe aceasta cale ca intr-un viitor apropiat va urma declinul "profului online". Escrocheria nu merge la nesfarsit!

Dumneata esti cel cu care se judeca?

Da eu sunt.
eduard.rotaru

Mesajde csaa » 01 Feb 2013, 20:53

Am inteles ca terenul acela este al dumitale. I-ai trimis o notificare d-lui Ursu inainte sa ii muti stupii? Si o intrebare fara legatura: de cand esti apicultor?
csaa

Mesajde eduard.rotaru » 01 Feb 2013, 21:01

Evident ca l-am instiintat in prealabil dar intentiile dumnealui erau cu totul altele. Cu albinele sunt familiar de vreo 5-6 ani insa m-am apucat serios de treaba de 2 ani.
eduard.rotaru

Mesajde csaa » 01 Feb 2013, 21:05

"Instiintat" e una "notificat" e alta. Intrebarea mea este daca i-ai cerut in scris sa isi mute stupii din acea incinta?
csaa

Mesajde eduard.rotaru » 01 Feb 2013, 21:15

Nu era cazul de notificare scrisa atata timp cat e proprietatea mea. Daca un strain se autoinvita la dumneata in curte iar dumneata il primesti ca esti om bun si apoi acel strain nu mai doreste sa plece sau eventual iti si spune ca va parsi curtea insa cu cateva oi, pasari, porci pretinzand ca sunt ale lui, atunci dumneata ii inmanezi o somatie scrisa pentru a parasi curtea?! Imi cer scuze pentru fraza ironica dar asta e realitatea.
eduard.rotaru

Mesajde Dila Daniel » 01 Feb 2013, 21:18

Eduard,noi stim(de pe net) varianta d.lui Ursu.
Te rugam daca esti dispus,sa ne-o spui si pe a ta.
Nu vreau sa acuz pe nimeni,deoarece nu stiu adevarul,dar este urat ceea ce a iesit.
Poate fi o adevarata bataie de joc din partea voastra( a ta si a tatalui tau),sau poate fi urmarea(ca si consecinta) incercarii lui de a va insela...cu ceva.
Asta in functie de cele intamplate si cine are dreptate!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde csaa » 01 Feb 2013, 21:32

eduard.rotaru scrie:Nu era cazul de notificare scrisa atata timp cat e proprietatea mea. Daca un strain se autoinvita la dumneata in curte iar dumneata il primesti ca esti om bun si apoi acel strain nu mai doreste sa plece sau eventual iti si spune ca va parsi curtea insa cu cateva oi, pasari, porci pretinzand ca sunt ale lui, atunci dumneata ii inmanezi o somatie scrisa pentru a parasi curtea?! Imi cer scuze pentru fraza ironica dar asta e realitatea.

Eu mi-am facut o idee din scurta discutie pe care am avut-o. In ceea ce te priveste pe dumneata am ajuns la concluzia pe care domnul @peterneamt a postat-o ieri pe un alt topic.
csaa

Mesajde eduard.rotaru » 01 Feb 2013, 21:36

Voi arata tuturor la momentul oportun cum sta treaba. Insa va rog sa aveti putina rabdare. Credeti-ma ca de foarte multe ori am avut intentia de a intra pe forum-uri si de a posta pe youtube toate dovezile necesare pentru a arata adevarul (si asta poate ca impins de multe ori de dorinta de razbunare si mai ales ca reactii la toate fabulele si denigrarile pe care mi le-a adus prin filmele postate).
Asa cum ii spuneam candva unui moderator (un anume domn Mircea daca retin bine) care a fost primul om care m-a sunat dupa ce a vazut primele postari in care ma denigreaza, asa va spun si celorlati sa aveti putina rabdare pentru ca tot adevarul despre dl Ursu va iesi cat de curand la iveala.
eduard.rotaru

Mesajde Ruben » 01 Feb 2013, 21:37

Da pe astalalt prof online nu il intrebam de ce ne vinde hidrolizatul de porumb la pret dublu fata de cel din fabrica? Sau dublarea pretului este comert cinstit fata de apicultori?

Era sa uit de costul ridicat al ambalajului.
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde lucky5strike » 01 Feb 2013, 21:45

Imi pare rau pt. lipsa de discernamant a omului. Devreme ce a fost dat afara, in loc sa-si dea el demisia, nu mai este profesor in fapt, ci... autoproclamat.

Alt articol - http://www.capital.ro/detalii-articole/ ... 77561.html
Azi, România este unul din primii zece exportatori de miere din lume iar producătorii locali pătrund ușor chiar și în hipermarketuri. Însă majoritatea celor 50.000 de apicultori sunt obligați să învețe "văzând și făcând".

Vai, vai, credeam ca astia de la Capital sunt mai seriosi; i-auzi gogomanie:

Am sa atasez o situatie pe 2009, exportatori miere:
Fişiere ataşate
Honey-Exporters.gif
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde mircea » 01 Feb 2013, 21:50

eduard.rotaru scrie:Voi arata tuturor la momentul oportun cum sta treaba. Insa va rog sa aveti putina rabdare. Credeti-ma ca de foarte multe ori am avut intentia de a intra pe forum-uri si de a posta pe youtube toate dovezile necesare pentru a arata adevarul (si asta poate ca impins de multe ori de dorinta de razbunare si mai ales ca reactii la toate fabulele si denigrarile pe care mi le-a adus prin filmele postate).
Asa cum ii spuneam candva unui moderator (un anume domn Mircea daca retin bine) care a fost primul om care m-a sunat dupa ce a vazut primele postari in care ma denigreaza, asa va spun si celorlati sa aveti putina rabdare pentru ca tot adevarul despre dl Ursu va iesi cat de curand la iveala.

Hai ca acum m-ai facut curios pe mine.
Unde era Mircea asta moderator ?
Da mai multe detalii, ....
Si ce anume ti-a spus ?
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Dila Daniel » 01 Feb 2013, 21:59

ok Eduard.Eu unul,iti respect decizia si astept.
nu vreau sa fiu catalogat ca a fi avocatul cuiva.
Defapt,singurul lucru care ma intereseaza(asta nu inseamna ca mor daca nu il stiu)este daca acei stupi mutati inafara proprietatii,au avut "sansa"sa fie mutati corect,la distantza corecta!
Din vina cui au suferit acele familii de albine?Nu a existat alta solutie?Este defapt ceea ce "m-a durut"ca apicultor...deaceea intreb!
Numai bine!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE