Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI INTALNIRI APICULTORI - CALATORII

Intalniri apicultori, comentarii despre targuri, calatorii .In aceasta sectiune se pot introduce si poze sau filmulete etc.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Intalniri apicultori in Bucuresti, 2012 -2013

Mesajde delorin I » 01 Feb 2013, 22:59

:lol: :lol: :lol:
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde Mircea77 » 01 Feb 2013, 23:18

jr2 scrie:unde este locatia centrului cultural Pui de urs?

In apropiere de Politehnica. 5 minute de mers pe jos de la metrou - statia Grozavesti.
Apelezi la un prieten care cunoaste zona. Sau exista si varianta numita "taxi".
Noi dorim sa ne adunam cat mai multi.
Mircea77

Mesajde echo » 02 Feb 2013, 15:42

io' zic pas.. nu sunt in tara de data asta ...
desi mi-ar fi placut sa mai trag niste cafele cu voi...

oricum, la cati suntem in Bucuresti, putem organiza cate o intalnire la fiecare 2 luni. Oricat de ocupati ar fi unii, e imposibil sa nu se gaseasca 5-10 apicultori cu gatul uscat... Cei care nu vin odata, nu se supara , ca stiu ca se tine si data viitoare..
Pui de urs e perfect, cu sau fara matca, nu conteaza, locatiea e decenta, preturi bune, spatiu...

Nici eu nu vad un motiv de schimbare, ba mai mult, daca ii punem puiului de urs un borcan de miere in brate, putem crea traditie :D
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde redoo » 02 Feb 2013, 16:07

eu vin....de data asta fara masina :lol:
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde stroe » 02 Feb 2013, 17:10

Vin sigur si eu la ora pe care o doriti.
stroe

Mesajde MyBees » 03 Feb 2013, 16:44

jr2 scrie:unde este locatia centrului cultural Pui de urs?

Pozitia pe harta Google: http://goo.gl/maps/tyhmi

Fiind de preferat sa lasam acasa masinile(se anunta cod rosu de polei :) ) se poate ajunge cu metroul la statia Grozavesti. De la Grozavesti se ajunge pe jos in cateva minute.

Jean Valjean scrie:Cum a doua zi, pe data de 09, am un examen, ma vad obligat sa spun pas.
Data viitoare.

Bafta! Iti tinem pumnii.
Ultima oară modificat de MyBees pe 03 Feb 2013, 16:53, modificat 1 dată în total.
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde MyBees » 03 Feb 2013, 16:51

"Centrul Cultural" Pui de Urs( http://goo.gl/maps/tyhmi )
Vineri 08 februarie 2013, incepand cu ora 17:00

Confirmari:
---
- Delorin I(poti confirma? nu am intele daca vii sau nu)
- jr2(poti confirma? nu am intele daca vii sau nu)
- Mircea77
- MyBees
- Redoo
- Stroe
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde pst_claudiu » 03 Feb 2013, 19:26

Pui de urs e o dugheana!No offence! Cautati si voi alt loc si apoi poate se mai baga si altii.Centrul vechi mereu ramane o optiune!Schimbati si voi ora, la multi programul se termina la 17.30-18.00, mai puneti si transportul o ora si vedeti unde iesiti.Ne mai auzim!
pst_claudiu

Mesajde Jean Valjean » 03 Feb 2013, 20:23

Mai sa fie, asta e problema pentru care nu se aduna stuparii?
Zi-mi si mie un local de pe centrul vechi care permite sa se desfasoare in voie unei adunari de, sa zicem, 15 insi, din care 10 fumeaza,fara ca ceilalti cinci sa se inece de fum, fara a trebui sa strigam unul la altul, fara, fara ?
Nu stiu ce astepti tu de la o intalnire a stuparilor, dar pentru mine localul e perfect: permite o adunare destul de mare de oameni, este spatiu, astfel incat sa nu te ineci de fum (ca daca-l pui pe un fumator sa nu fumeze mai bine il pui sa stea acasa), preturile sunt acceptabile si, cel mai important, poti vorbi relativ usor cu cel din capatul celalalt al mesei - pana la urma de asta ne intalnim, ca sa discutam, sa aflam lucruri noi, sa ne cunoastem, etc. Ca sa nu mai spunem ca, data trecuta am fost singuri pe tot etajul, nu ne-a deranjat nimeni.
E bodega? Da' tu unde ai vrea sa ne intalnim, la Carul cu Bere? Poate nu-si permit toti.

In ceea ce priveste ora, ea nu e batuta in cui: unii pot veni de la 17, alti mai tarziu. La fel si la plecare.
Oricum, si daca vii la opt tot ai timp de socializare.

Iar in ceea ce priveste transportul, de la statia de metrou Grozavesti pana la masa langa Patrascu am facut 3 minute (acum , eu merg si mai repede de felul meu).

Dar ca sa nu ma intelegi gresit, zii tu unde am putea sa ne intalnim in centrul vechi?
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde MyBees » 04 Feb 2013, 00:24

pst_claudiu scrie:Pui de urs e o dugheana!No offence! Cautati si voi alt loc si apoi poate se mai baga si altii.Centrul vechi mereu ramane o optiune!Schimbati si voi ora, la multi programul se termina la 17.30-18.00, mai puneti si transportul o ora si vedeti unde iesiti.Ne mai auzim!

Eu zic sa facem asa: Ne vedem de data asta asa la Pui de Urs si propui tu un loc pentru data viitoare, incepand cu orice ora doresti. Eu iti promit ca vin, deci ai siguranta ca nu vei fi singur :)
Pe bune, mor de voi... Ca acolo nu e bine, ca la ora aia nu e bine, ca o fi, ca o pati... insa nu ziceti unul ceva concret. O saptamana am stat in asteptare sa propuna cineva un loc, exact in ideea de a gasi un loc pe placul majoritatii. Am pomenit chiar de centrul vechi, de ce nu ai propus un local acolo?!

In privinta orei, daca ajungi mai tarziu nu e nicio problema, suntem majori si avem voie sa ajungem acasa dupa 22:00, deci vei mai gasi pe cineva(treaz). Insa gandeste-te ca cineva poate termina serviciul mai devreme si nu are timp sa ajunga acasa si apoi la intalnire, si nu are cum altfel sa umple golul respectiv... Ce face, bea intai o cafea in Centrul Vechi?

Am mai avut data trecuta un comentator si la masa, cu ochii pe "matca", punea zaharul in bere si se mira de ce nu face cafeaua spuma... :)
---
MyBees

Mesajde patrascu » 04 Feb 2013, 00:34

Raspund cu prezent si eu
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde adriann » 04 Feb 2013, 03:33

Pui de urs nu mai e de mult "bodega", ajungi destul de usor acasa cu metroul... pana in jur de ora 11, preturi destul de mici.
In centru nu stiu 1 local unde poti sa stai o seara intreaga la taclale fara sa iesi ragusit.

O sa ajung si eu dupa ora 18
adriann

Mesajde Mircea77 » 04 Feb 2013, 09:35

Mybees stai linistit. Cine vrea sa vina, vine oricum. Nu-ti face procese de constiinta pentru ca nu are rost. Omul nici n-a fost cu noi ultima data ca sa poata face o comparatie plauzibila. Noi me intalnim ca sa discutam linistiti. Anul trecut la Carul cu bere era un balamuc de nedescris si nu se putea purta un dialog pe toata lungimea mesei. Din partea mea ai tot sprijinul pentru Pui de urs.
Mircea77

Mesajde MyBees » 06 Feb 2013, 01:19

Mircea77 scrie:Mybees stai linistit...

Uuuh! M-ai linistit la timp, eram cu mana pe lama de ras :)

Confirmari:
---
- Adriann
- Delorin I(poti confirma, te rog? nu am inteles daca vii sau nu)
- jr2(poti confirma, te rog? nu am inteles daca vii sau nu)
- Mircea77
- MyBees
- Patrascu
- Redoo
- Stroe

@Delorin I, jr2. Nu am inteles daca veniti, va rog sa confirmati
---
MyBees

Mesajde Mircea77 » 06 Feb 2013, 10:51

Hai ca te stiu om serios........nu ma gandisem la ustensile ascutite :lol:
Mircea77

Mesajde jr2 » 07 Feb 2013, 13:20

da
jr2

AnteriorUrmătorul

Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII