Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Luare de pozitie fata de reclama "profului ON LINE "

Mesajde LUCIAN AVRAM » 01 Feb 2013, 22:58

eduard.rotaru scrie:
mircea scrie:
eduard.rotaru scrie:Sincer asta nu mai retin. Oricum va multumesc pentru tonul ironic cu care va adresati.

Sincer iti spun si eu....ca pute rau ceva in afirmatiile lu` matali.
Rau di tat.

Moldovene, zau....nu ma intereseaza ce matrapazlacuri ati facut voi (tu si asta de se crede inventatorul lu` peste), dar va meritati amandoi soarta. Si va meritati unul pe altul .

Plagiez un stimabil coleg.
PUNCT !!!

Multumesc pentru amabilitatea cu care m-ati tratat. Probabil ca a fost o eroare sa intru aici si sa relatez cateva aspecte care "put".
Acum ca incep sa inteleg si mai bine cum sta treaba pe aceste forum-uri cred ca mi-a fost de ajuns.

Salut pe toata lumea de aici ca fiind ultimele cuvinte pe care le scriu.
Rog moderatorii sa imi stearga contul.

Multumesc,

pai ce faci , nenea ? te-ai suparat ca vacarul pe sat ? oamenii au pus niste intrebari , da niste raspunsuri daca vrei , daca nu , nu , dar ce credeai ca intri aici si vei fi tinut in brate ? poti sa relatezi f multe aspecte care put , poti sa ne luminezi si pe noi , daca tot este deschis subiectul , ca noi nu avem de unde sa stim ce a fost acolo , ca am vazut si auzit f multe lucruri nu tocmai frumoase si care nu va prea fac cinste la nici unul din cei implicati , iar faza cu nu stiu care moderator ca parca il cheama mircea dar nu sunt sigur , ca parca e profesor dar nu imi mai aduc aminte ................abureli ,

daca ai ceva de zis ................baga
LUCIAN AVRAM

Mesajde Ruben » 01 Feb 2013, 23:03

eduard.rotaru scrie:Rog moderatorii sa imi stearga contul.

Multumesc,

Nu era mai simplu sa nu il faci? :lol:
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde salcam » 01 Feb 2013, 23:12

Stimati colegi,

Reclama , ca e pozitiva , ca e negativa ramane RECLAMA

Deschiderea unui topic special pt "ninorocirea asta" cred ca e prea mult ,pentru care nu voi mai posta niciodata aici

Asocierea unui posibil mincinos cu "Moldovene" nu-i cea mai potrivita dar se poate retracta

sau ceva banare :lol:
IERTATI
salcam

Mesajde Dila Daniel » 01 Feb 2013, 23:16

Mie unul imi pare sincer rau daca Eduard ramane la decizia de a nu mai posta.
Chiar eram curios si de varianta sa, in legatura cu domnul profesor de matematica.
Eduard,nu cred ca trebuie sa te superi.Ai facut cateva afirmatii incerte si generaliste(off topic),si ca urmare ti s-au cerut detalii pentru a putea fi lamurite.
Nu este un lucru anormal ca ai fost sunat de cineva,chiar moderator fiind .Doar ca nu ai retinut detalii,creand confuzii printre colegi.
Hai lasa si tu,lasa si ei,si mergem inainte!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde LUCIAN AVRAM » 01 Feb 2013, 23:19

Eduard , ce a fost intre tine si acel mare profesor , pana la urma e treaba voastra , dar bietele albine , au cam suferit , esti de acord ?
LUCIAN AVRAM

Mesajde alt stupar » 02 Feb 2013, 00:14

eduard.rotaru scrie:
Multumesc pentru amabilitatea cu care m-ati tratat. Probabil ca a fost o eroare sa intru aici si sa relatez cateva aspecte care "put".
Acum ca incep sa inteleg si mai bine cum sta treaba pe aceste forum-uri cred ca mi-a fost de ajuns.
Salut pe toata lumea de aici ca fiind ultimele cuvinte pe care le scriu.
Rog moderatorii sa imi stearga contul.
Multumesc,

Eduard, daca cumva ajuta cu ceva... si in speranta ca iti vei schimba hotararea de a parasi forumul, desi cu o intarzaiere (cauze obiective, acum am citit aici ) trebuie sa precizez ca intradevar ai discutat cu cineva la telefon in vara.
Cu mine !
Nu era Mircea, era Adrian ( sigur m-am prezentat ) si intradevar te-am incurajat sa intri pe STUPARITUL pentru a expune in mediul online si versiunea ta fata de cele intamplate.
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Alexu » 02 Feb 2013, 13:43

Total la capitolul reclame vreau sa va arat ceva pe youtube , veti fi surprinsi ( eu am fost socat mai ales la 8:15 ) http://www.youtube.com/watch?v=jLoJmxwvg2w nu vreau sa comentez mai mult , clipul spune tot.... Sunt curios cati au procedat asa toamna trecuta :lol:
,, Nu e problema mea ce cred oamenii despre mine . Eu sunt ceea ce sunt și fac ceea ce fac . Nu astept nimic și accept totul . Si asta face viața mult mai usoara ''
Alexu

Mesajde genutzu » 02 Feb 2013, 14:20

Alexu scrie:Total la capitolul reclame vreau sa va arat ceva pe youtube , veti fi surprinsi ( eu am fost socat mai ales la 8:15 ) http://www.youtube.com/watch?v=jLoJmxwvg2w nu vreau sa comentez mai mult , clipul spune tot.... Sunt curios cati au procedat asa toamna trecuta :lol:

OMUL A PROCEDAT FOARTE BINE. bENEFICIILE ADUSE DE PE URMA DISTRUGERII VAROUA CA URMARE A FAPTULUI CA AU FOST DESCAPACITI SI AMITRAZUL AJUNGE LA EI ESTE MULT MAI MARE DECAT BENEFICIILE ADUSE DE ACEL PUIET, DE OBICEI FOARTE TARZIU FARA POSIBILITATEA DE FORMARE A UNUI CORP GRAS BINE DEZVOLTAT, PUIET CARE DEJA ESTE INTEPAT SI PLEACA CU UN HANDICAP IN VIATA DIN AFARA CELULEI!
SUNT DE ACORD CU CE A FACUT EL SI EU DACA REMARC CA AM ASEMENA CAZURI PROCEDEZ LA FEL!PENTRU A EVITA ASEMENA SITUATII ESTE BINE SA AVEM HRANA LASATA DIN TIMP SI LA ULTIMUL TRATAMENT DE LA INCEPUTUL LUI NOIEMBRIE SA NU AVEM PUIET IN STUPI SI MATCILE SA FI INCETAT OUATUL.
Daca nu am lasat mancare suficienta inca din luna august si nu am facut atunci completarile necesare si dam mancare si in septembrie si octombrie ajungem sa avem la majoritatea stupilor asa ceva si asta inseamna un consum inutil de energie(a se citi resurse de toate felurile)
genutzu

Mesajde stefanmadalin » 02 Feb 2013, 15:13

Deci, cam asa a inceput ( ce frumos va pupati =)))
http://www.youtube.com/watch?v=zVGvqHe3uJU

Si cam asa s-a terminat.
http://www.youtube.com/watch?v=U7nxLIuhTVc
stefanmadalin

Mesajde Alexu » 02 Feb 2013, 15:19

genutzu scrie:
Alexu scrie:Total la capitolul reclame vreau sa va arat ceva pe youtube , veti fi surprinsi ( eu am fost socat mai ales la 8:15 ) http://www.youtube.com/watch?v=jLoJmxwvg2w nu vreau sa comentez mai mult , clipul spune tot.... Sunt curios cati au procedat asa toamna trecuta :lol:

OMUL A PROCEDAT FOARTE BINE. bENEFICIILE ADUSE DE PE URMA DISTRUGERII VAROUA CA URMARE A FAPTULUI CA AU FOST DESCAPACITI SI AMITRAZUL AJUNGE LA EI ESTE MULT MAI MARE DECAT BENEFICIILE ADUSE DE ACEL PUIET, DE OBICEI FOARTE TARZIU FARA POSIBILITATEA DE FORMARE A UNUI CORP GRAS BINE DEZVOLTAT, PUIET CARE DEJA ESTE INTEPAT SI PLEACA CU UN HANDICAP IN VIATA DIN AFARA CELULEI!
SUNT DE ACORD CU CE A FACUT EL SI EU DACA REMARC CA AM ASEMENA CAZURI PROCEDEZ LA FEL!PENTRU A EVITA ASEMENA SITUATII ESTE BINE SA AVEM HRANA LASATA DIN TIMP SI LA ULTIMUL TRATAMENT DE LA INCEPUTUL LUI NOIEMBRIE SA NU AVEM PUIET IN STUPI SI MATCILE SA FI INCETAT OUATUL.
Daca nu am lasat mancare suficienta inca din luna august si nu am facut atunci completarile necesare si dam mancare si in septembrie si octombrie ajungem sa avem la majoritatea stupilor asa ceva si asta inseamna un consum inutil de energie(a se citi resurse de toate felurile)

Ai fost atent la data ? , e inceput de octombie
,, Nu e problema mea ce cred oamenii despre mine . Eu sunt ceea ce sunt și fac ceea ce fac . Nu astept nimic și accept totul . Si asta face viața mult mai usoara ''
Alexu

Mesajde cristi x » 02 Feb 2013, 16:54

genutzu scrie:

ti-am vazut filmul la emisiunea ferma si te felicit pt ce ai acolo, dar nu pot sa nu ma abtin sa te contrazic. cred ca este o mare gresala descapacirea puietului toamna.
am o singura intrebare pt tine: daca imediat dupa ce descapacesti puietul apare o perioada rece (circa o saptamana) si albina nu poate iesi sa curete "mortaciunile"?
eu spun ca o parte va fi capacit la loc, iar alta parte se va imputii in celule.
de ce nu poti sa faci un ultim tratament in noiembrie, intr-o zi calda cand esti sigur ca nu mai exista puiet in stup?
cristi x

Mesajde genutzu » 02 Feb 2013, 21:48

Scuzati ca sunt of topic dar:
-intradevar nu m-am uitat la data , eu credeam ca e inainte de impachetarea de iarna adica la jumatate a lui octombrie
-dupa descapacire scutur larvelesau nimfele pe un capac de stup tare si apoi bag rama dupa diafragma descapacita. Nu mi s-a intamplat inca sa nu o curete sasu altceva. de obicei o descapacesc de tot si o dau dupa diafragma deoarece la majoritatea stupilorla care mai exista puiet nu mai am decat 1 singura rama cu puiet si acre evident are si cea mai putina miere. Fac lucrul acesta la ultima revizie inainte de impachetarea pt iarna.Dar vreau sa se retina ca nu este o practica si ca fac acest lucru destul de rar doar la cate o matca mai smechera care a ramas setat pe anotimpul vara. anul acesta spre exemplu din 280 nu cred ca am descapacit la mai mult de 10-15, deci este un caz particyular. restul nu mai aveau urma de puiet inca inainte de luna octombrie.
CristiX, vreau sa argumentezi de ce zici a e o mare greseala !
genutzu

Mesajde un OM » 02 Feb 2013, 22:11

Familia din clip avea musca si mierea suficienta doar pentru 3 rame de iernare.
un OM

Mesajde lucky5strike » 02 Feb 2013, 22:49

Va rog sa nu mai continuati offtopicul!

Aici se discuta actiunile d-lui Ursu. intitulat "prof. offline"

Pentru alte teme, puteti face alt topic!
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde genutzu » 02 Feb 2013, 22:58

legat de prof Ursu eu inclin sa cred ca nu din rautate a facut acele paranormalitati din cate am auzit la emisiunea lui Dd care bine ca nu mai e.El, omul Ursu are cred eu o problema medicala legata de coabitare, de ai intelege si pe ceilalti. El saracul chiar crede ca e un inventator, cred ca de fapt se crede si singurul profesor capabil de ceva in tara. Eu cred ca problema lui este usor medicala si acesta este si motivul neintelegerilor si problemelor cu care se confrunta. ati vazut ca si saraca sotia lui a afirmat ca nu mai merege niciodata cu el.
Din pacate pt prof Ursu eu afirm ca e posibil sa isi cam merite soarta. Prea multa promovare a ceva ce lumea stie demult. Ma refer la lumea apicola si nu la incepatori care atunci cand aud pt prima data BIOSTUP deja se vad undeva prin Germania livrand licoarea la care nemtii stau la rand si cu euroii la veder. asta e , societatea noastra nu are valori inradacinate, au trecut multi peste noi si ne-au pangarit valorile si acesta este rezultatul.
Noi sa fim sanatosi si sa luam aminte si din ce a patit Ursu ca putem pati si noi atunci cand ne ducem in pastoral si ne invita vreun binevoitor la el in batatura!
genutzu

Mesajde CristiTm » 03 Feb 2013, 01:30

azi am citit in Lumea Apicola nr 36 noiembrie-decembrie un articol despre dl profesor Ursu si o explicatie simpla si concreta din partea patronului de la Teclem referitor la super stupul bio sau cum o fi botezat ca nu am devenit fan sa am toate albumele alea cu 500 de ron :?
CristiTm

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE