cypryx scrie:din nou il citez pe Nea Gica:tot de pe forumul vechi ,,,prea repede s-a dus omul asta,
Zaharul incepe sa se caramelizeze pe la 170 de grade.Ai pus tot zaharul la inceput si din cauza asta a iesit asa cum a iesit.Singura problema este ca a crescut HMF-ul la ce ai obtinut.Dar pana la a deveni toxic pentru albine mai este mult.Pune-l deoparte si lasa-l pana la primavara cand il faci sirop si il dai la albine in amestec cu alt sirop bun.
Refa dupa reteta care ti-am trimis-o si vei vedea ca iese bine.
Acum esti expert.Tot patitu-i priceput cum am mai zis-o de multe ori.
Succes.
deci daca gresim folosim ce iese(daca nu i distrus de tot) la sirop la primavara.
ionel muraru scrie:Va salut pe toți membri si moderatori forumului. Urmăresc acest forum de aproximativ cinci ani, de când m-am apucat de stupărit. Nu am intraznit sa postez nici un mesaj din teama de a nu supară pe careva cu întrebările mele. Vad pe acest forum o mare familie gata de întrajutorare in orice situație si am învățat foarte multe, dar azi am o întrebare (cu toate ca bănuiesc răspunsul, dar vreau sa am certitudinea de la veterani apiculturi).
Întrebare - Zaharul kandi caramelizat este consumat de albine in aceasta perioada?.
Mulțumesc mult. Ionel Muraru - Curtisoara GORJ
stoenescu gheorghe-gabriel scrie:Afolosit cineva APIINVERT inpungi in perioada aceasta???
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori