Presimt ca va exploda populatia de puiet, care deja e prea mult pt. perioada aceasta a anului; adunat de pe toate ramele cred ca acopera aproximativ o rama 1/1 pe ambele fete.

+14 grade afara iar polenul adus de la alun.
Numai bine.

licap scrie:Cum dracu - doamne iarta-ma , n-aveti voi nici un pic de zapada pe acolo .......la noi e de aproape o palma ......
Ca sa scot albinele din stup tre sa bat cu paru in lada .......
cristi_vidican scrie:licap scrie:Cum dracu - doamne iarta-ma , n-aveti voi nici un pic de zapada pe acolo .......la noi e de aproape o palma ......
Ca sa scot albinele din stup tre sa bat cu paru in lada .......
Pe bune, la noi în Bihor vine primăvara. Și la mine au adus polen de la ghiocei. Foarte puțin, dar m-am bucurat foarte mult când am văzut.
badguy_goodguy scrie:Nu ai alun in zona? E prea mult sa fie la ghiocei, e de la alun. Polen galben nu? Gusta-l.
badguy_goodguy scrie:La mine au adus cam 200-500 grame pe familie!!!
cristi_vidican scrie:Pe bune, la noi în Bihor vine primăvara. Și la mine au adus polen de la ghiocei. Foarte puțin, dar m-am bucurat foarte mult când am văzut.
badguy_goodguy scrie:La mine au adus cam 200-500 grame pe familie!!!
pacat ca nu am avut o camera foto la indemna, ramele erau destul de ouate, chiar excesiv ouate
licap scrie:Frate Vidicane , lasa ghioceii pt doamne si domnisoare .......trimite-le la alun ...........
alt stupar scrie:badguy_goodguy scrie:La mine au adus cam 200-500 grame pe familie!!!
pacat ca nu am avut o camera foto la indemna, ramele erau destul de ouate, chiar excesiv ouate
oau ce norocos esti !
pai la asa cantitate de polen culeasa in 6-7 zile nebunelor tale le vin ganduri de roire !
Cand te-apuci de crescut matci ?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori