catalin_vl scrie:frumos popor ai in acel stup...am uitat sa te intreb, folia o ai pusa pe toata suprafata stupului?
sanatate1
da , folia este inchisa etans pe suprafata stupului.
catalin_vl scrie:frumos popor ai in acel stup...am uitat sa te intreb, folia o ai pusa pe toata suprafata stupului?
sanatate1
teinegru64 scrie:Cum sa tii albinele fara diafragma?? janese stie?? Ai noroc ca nu poate posta.
popageorgian scrie:teinegru64 scrie:Cum sa tii albinele fara diafragma?? janese stie?? Ai noroc ca nu poate posta.
vreau sa vad si eu
alt stupar scrie:demonstrezi pe draq mai Bunkane... stii tu oare cati sunt cei care visau sa schimbe lumea si-au sfarsit tristi si deziluzionati ?![]()
janese scrie:popageorgian scrie:teinegru64 scrie:Cum sa tii albinele fara diafragma?? janese stie?? Ai noroc ca nu poate posta.
vreau sa vad si eu
ce sa zic???ma doare sufletul!!!dar lasa stuparul sa-si faca damblaua!!!!cand or vedea forumistii cum chinuie albina,se duce dracu si vot si tot!!!!!
si balanescu pana nu a zis vreo doi ani...fimi-ar capu al dracuuu...nu s-a astamparat!!!!
marele avantaj la apicultura este ca se pot face milioane de experiente si toata lumea vrea sa redescopere mersul pe jos!!!albina nu are coarne ca vaca sa te-mpunga sau sa -ti dea cu picioru cand ceva nu-i convine la tine si in felul ast s-o tzii minte!!! daca si albina ti-ar da una sa-ti rupa dintii din gura, tu stuparu ai fi mai cumpatat...dar asaaa...o intepatura o uiti repede!!!!chiar acu citeam si ma gandeam la bunka...ca si asta are boala de a chinui albina cu deloane si alte structuri ,,fara fagure"...se vor trezi la batranete cu o caruta de bani bagati in experentze si pe deasupra miliarde de incertitudini!!!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 45 vizitatori