Daca are timp intr-o zi poate ne povesteshte cu mult haz patzania de la ,,marcat'' de regine
salve
smady scrie:da de ce gica e gratuit ???? si ce inseamna avertisment ?
...
Eu unu nu vreau decat sa , macar incercam sa fim mai corecti...
mircea scrie:Acesta pagina trebuie citita inainte de inregistrarea .
In momentul in care ai postat pe Forumul "STUPARITUL" se considera ca ai citit acest regulament in intregime si ca esti in totalitate de acord cu continutul acestuia.
Inregistrarea
1 - La inregistrare trebuie sa aveti o adresa de mail valida
2 - Dupa inregistrare se intra in Profil (din Panoul Utilizatorului) si se completeaza obligatoriu localitatea unde aveti stupina (eventual localitatea de domiciliu).
Forumul este un efort al comunitatii. Cu alte cuvinte, asta inseamna ca utilizatorii care participa la forum SUNT comunitatea. Daca doresti sa participi la forum, aminteste-ti ca si tu devii o parte din aceasta comunitate. Aceleasi principii care se aplica oricarei comunitati (familie, colegi, etc.) se aplica si aici; in plus, aceste principii sunt IMPUSE . Regulile sunt simple si nu exista scuze pentru incalcarea lor.
REGULA DE BAZA - FII RESPECTUOS. Daca cineva nu este de acord cu tine, respecta-i dreptul la propria opinie. Reciproca e valabila. Nu fi impulsiv sau nepoliticos cand iti exprimi opinia
Ce puteti trimite pe FORUM :
1 - Intrebari si raspunsuri legate de subiectul "apicultura"
2 - Informatii despre tehnici si materiale apicole,subiecte de genul: "cum procedez eu..." ; deplasari pastoral ; management apicol si tot ce va trece prin cap , numai apicultura sa fie.
3 - Poze si videoclipuri apicole
4- Tot ce este legat de apicultura
5 -Daca citati texte din diferite surse este obligatorie mentionarea autorului si respectarea legii copy-right-ului
Ce nu este voie de trimis :
1 - Mesaje de tip comercial(reclama); - Nu este considerata reclama prezentarea unui anume produs de uz apicol , mentionarea locului de unde poate fi cumparat sau simpla mentionare a numelui acelui produs. Nici link-urile care fac trimitere la tehnici apicole nu sunt considerate reclama .
** Exceptie : Unele link-uri apicole pot fi blocate partial daca se constata o postare abuziva a lor
2 - Mesaje ce contin anunturi de mica publicitate . Pentru anunturi se poate folosi Anunturi Apicole .
3 - Mesaje care lezeaza demnitatea membrilor;
4 - Mesaje care contin atacuri la persoana (se combat opiniile si ideile si nu persoana)
5 - Opiniile negative , gen "barfa", la adresa colegilor
6 - Mesaje scurte (gen gluma) , care reprezinta un raspuns la un alt mesaj.
7 - Mesajele care prin lipsa informatiilor nu reprezinta decat un balast pe lista.(ex : multumesc , mi-ai fost de folos ; Da , si eu procedez la fel...; exces de emoticoane)
8 - Mesaje , semnaturi , avatare, ID-uri, care fac reclama la site-uri , forumuri , grupuri sau alte comunitati virtuale ale apicultorilor . In aceasta privinta ne ghidam dupa principiul "daca eu iti aduc 1000 de vizitatori , tu trebuie sa-mi aduci tot 1000" .
9 - Mesaje off topic
10 - Mesaje in care se face abuz de folosirea optiunii "Citati".
11 - Mesaje denigratoare la adresa colegilor de forum . In aceasta categorie se includ si mesajele denigratoare la adresa forumului Stuparitul (comunitatea).
Sanctiuni
Nu face placere nimanui sa aplice sanctiuni insa daca este cazul acestea se vor aplica dupa urmatorul algoritm :
1 - Pentru pc. 1 , 2 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 : 1 - 2 avertismente, dupa care urmeaza banarea pe 1 - 7 zile
2 - Spamul se penalizeaza cu ban permanent
3 - Pentru pc. 3 , 4 , 5 , 11 : 1 avertisment, dupa care urmeaza banarea pe 7 - 30 zile . In cazuri grave sau recidiva se poate merge pana la excluderea permanenta.
4 - La 3 avertismente diferite , banarea se face automat pentru 1 - 7 zile .
Impunerea regulamentului
Moderatorii/administratorul au dreptul sa aplice sanctiuni ce variaza de la un simplu avertisment , banarea contului pe o perioada (ne)determinata , pana la stergerea definitiva a contului in cauza. Aceste sanctiuni sunt aplicabile tuturor userilor ce nu respecta prezentul regulament . Moderatorii vor edita, sterge , muta sau bloca postari dupa cum cred, conform regulamentului . Daca crezi ca aplicarea regulamentului nu a fost facuta corect, nu te plange in paginile forumului. Foloseste optiunea "Raportati" a topicului respectiv sau contacteaza administratorul forumului prin MP.
* Interdictiile si sanctiunile, precum si prevederile intregului regulament, sunt valabile si obligatorii pentru toti membrii forumului, inclusiv pentru echipa de administrare !
Administrare :
- Administrarea forumului se face de catre echipa de administrare (moderare).
- Moderatorii sunt numiti de catre administratorul forumului, dintre cei mai activi membrii.
- Orice membru, care isi aduce o contributie importanta in dezvoltarea forumului, poate face parte la un moment dat din echipa de administrare (moderare).
Diverse :
1 - Avand in vedere ca inscrierea/parasirea forumului este benevola , toti membrii trebuie sa fie de acord ca si respectarea unui regulament minim este obligatorie.
2 - Mesajele dv. pot ajunge in sute de e-mail-uri, deci mare atentie la ce postati.
Politica forumului "STUPARITUL", delimitari de proprietate
1 - Acest forum nu este de tip comercial , scopul principal fiind acela de promovare a apiculturii ca meserie sau hoby , in cadrul unui proiect mai amplu initiat de site-ul http://www.stuparitul.com
2 - Toate informatiile postate pe "Stuparitul" sunt puse la dispozitia membrilor,gratuit si numai pentru uzul personal al acestora.
3 - Continutul informatiilor reprezinta strict opinia autorului mesajului si nu reflecta opiniile proprietarului forumului sau moderatorilor . Prin aceasta se intelege ca autorul mesajului isi asuma raspunderea juridica si morala pentru fiecare mesaj .
4 - Indiferent de continutul si calitatea mesajului,dreptul de proprietate apartine autorului.In acest sens mesajele nu pot fi folosite in scop comercial(republicate pe alte liste,site-uri, forumuri,presa,CD,etc.)decat dupa obtinerea acordului scris din partea proprietarilor de drept(autorilor mesajelor). Fac exceptie de la aceasta regula mesajele republicate in paginile site-ului http://www.stuparitul.com , in scopul atingerii obiectivului de promovare a apiculturii .
5 - Adminul si moderatorii nu isi asuma nici o responsabilitate privind daunele materiale sau morale provocate de utilizarea acestui serviciu sau a informatiilor vehiculate prin el(ex:pierderi cauzate de folosirea unei informatii neconforme,deteriorari de soft sau hard , certuri , etc.) .
Confidentialitate
1. Site-ul nostru poate sa utilizeze serviciile unor terte companii de publicitate, mentionand aici Google, care difuzeaza anunturi cand ne vizitati . Google, ca un furnizor tert, foloseste cookie-uri pentru a difuza anunturi pe site. Utilizarea modulului cookie DART de catre Google face posibila difuzarea de anunturi catre utilizatori, pe baza accesarii de catre acestia a site-ului nostru si a altor site-uri de pe Internet. Aceste companii pot folosi informatiile (excluzand numele, adresa, adresa e-mail sau numarul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele. Utilizatorii pot renunta la utilizarea modulului cookie DART, consultand politica de confidenţialitate a reţelelor de publicitate şi de conţinut Google.
Modificari regulament
1. Prin faptul ca postati sau cititi acest forum inseamna ca sunteti de acord 100% cu cele stipulate mai sus. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta/citi in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent ca l-ati citit sau nu.
2. Acest regulament poate fi schimbat in functie de evolutia forum-ului. Va invitam sa il consultati frecvent.
smady scrie:Buna seara
In primul rand as dori sa spun ca sunt indignat ca acest subiect a fost mutat de un analfabet in domeniu , care nu inteleg nici acum ce a cautat /cauta in acest domeniu ca moderator , sau defapt traim in Romania ( postul conteaza )
Unu ca Valter as dori sa stiu si eu ( ca si cumparator ) ce pregatire are acest om si unde face ce face si cum are dreptul sa ne zica ca e bun in ce face . Cateve detalii . Speram cu totii
Ia zi dl valter esti sau nu .
Descrie in/competenta ta ( maxima ta stiinta in domeniu )
liviu1965 scrie:smady scrie:Buna seara
In primul rand as dori sa spun ca sunt indignat ca acest subiect a fost mutat de un analfabet in domeniu , care nu inteleg nici acum ce a cautat /cauta in acest domeniu ca moderator , sau defapt traim in Romania ( postul conteaza )
Unu ca Valter as dori sa stiu si eu ( ca si cumparator ) ce pregatire are acest om si unde face ce face si cum are dreptul sa ne zica ca e bun in ce face . Cateve detalii . Speram cu totii
Ia zi dl valter esti sau nu .
Descrie in/competenta ta ( maxima ta stiinta in domeniu )
Eu nu sunt moderator si dumnezeu mi-e martor ca nu doresc.
Sunt un membru " tanar " al acestui forum si imi ofer ideile si in acelasi timp cer de la colegii de forum acelasi lucru si
nu in ultimul rand decenta in exprimare.
Am urmarit acest topic si , cu tot respectul , au fost numai contre murdare si atac la persoana. Si cum am mai urmarit regulamentul , care de fapt este " codul bunelor maniere " al forumului va recomand sa inchidem acest topic ca si cel cu " oau , au inceput sa-mi vina banii..... nu stiam ce sa fac cu ei..."
Toata lumea este stresata de " n " probleme si macar aici sa nu aducem " stresul cotidian "
" Smady" , cu tot respectul , orisicat esti de suparat cu " tzapa " ...... itzi garantez ca atentionarea ta asupra vanzatorului a avut efect. In rest nu facem decat sa ne enervam.... si sa jignim gratuit.
Va asigur de respectul meu pe toti protagonistii acestui topic si cand suntetzi stresati...... mai contribuiti la topicul deschis de Victor..... retete culinare. Acolo poti omora orisice si apoi il si mancam..... si ne mai spune0ti si noua reteta.....
proapis13 scrie:Stilul agresiv din postarile lui smady devine din ce in ce mai enervant pentru unii
Au mai fost vre-o doi;cand au fost marginalizati si asta ma refer la faptul ca tot
mai putini le-au raspuns la provocari s-au retras singuri
E o lege a repetitivitatzii in tot si in toate;de ce n-ar fi si aici
Ceea ce ma nedumireste e urmatorul lucru;este o clona sau este cat se poate de original?
http://www.youtube.com/watch?v=0UT2E7o5Gkw
HA-HA-HA
salve
smady scrie:dl treaba cu ecosistemul in cazul meu nu are rost deoarece eu si vanzatorul= 50 km pe drum eu am luat aceasta teapa deoare vreau si am reusit in mare parte sa dezvolt cat mai mult agricultura cat mai repede , nu ma afecteaza suma ci timpul . mu vreau ca numele unora care chiar fac treaba in acest domeniu (apicultura )sa fie tarat in mocirla si din acest motiv doresc sa votam daca trebui :
--1 sunteti deacord ca producatorii de material biologic sa decrie cat mai amplu ceea ce vand , altfel sa nu poata posta mesajul de vanzare?
--2sunteti deacord ca producatorii de confectii sa ne spuna din ce si cat si cum ne pot sau nu face comanda?
Doresc un vot al tuturor celor care intra pe acest forum si care doresc ca de pe acest forum sa invete ceva si sa dea si ei la randul lor ceva informatie utila.
ps cred ca prin aceasta, acest topic va fi urcat acolo unde ii este locul si jicnirile directe sau indirecte vor fi uitate sau lasate .
numai bine
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator