Floryn scrie:Am facut si eu testul la synevo:
valori de referinta <0.35
rezultat <0.1
Sa inteleg ca nu sunt alergic????
vasilescu adrian scrie:deci eu nu inteleg cum de am albinele din 2009 si am fost muscat de cap,fata,maini,picioare,piept,spate si ieri cand m-amuitat la ei am fost intepat de 4 albine de maini si respectiv antebrat ma-m trezit ca ma simt rau,mi se umflasera buzele si nasul,respiram greu si aveam mancarimi pe tot corpul..
daca eram alergic nu ar fi trebuit sa se fi manifestat pana acum?..
desi ma umflam cam mult nu aveam asa manifestari..ieri nu mi-a trecut decat dupa ce am luat claritine si am baut o fiola de vitamina C..
in cazul in care se va mai repeta fenomenul ce ar trebui sa am la mine ?..
salutari si multumesc anticipat!..
vasilescu adrian scrie:deci eu nu inteleg cum de am albinele din 2009 si am fost muscat de cap,fata,maini,picioare,piept,spate si ieri cand m-amuitat la ei am fost intepat de 4 albine de maini si respectiv antebrat ma-m trezit ca ma simt rau,mi se umflasera buzele si nasul,respiram greu si aveam mancarimi pe tot corpul..
daca eram alergic nu ar fi trebuit sa se fi manifestat pana acum?..
desi ma umflam cam mult nu aveam asa manifestari..ieri nu mi-a trecut decat dupa ce am luat claritine si am baut o fiola de vitamina C..
in cazul in care se va mai repeta fenomenul ce ar trebui sa am la mine ?..
salutari si multumesc anticipat!..
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 59 vizitatori