7Rame scrie:si va dau un exemplu aici, stup lasat la voia lui, nestrans, puiet/miere imprastiata, neorganizat, uitat pe vatra
Va bag 2 poze imediat, sa le caut
alt stupar scrie:mmm, te doare corazonul cand vezi d-astea![]()
era un fecior care zicea ca vrea sa sparga cuibul saptamana trecuta sa nu se leneveasca matca.
O fi vazut poza asta ?
italianu scrie:dupa ce-o vede tre sa io si explice cineva
alt stupar scrie:mmm, te doare corazonul cand vezi d-astea![]()
era un fecior care zicea ca vrea sa sparga cuibul saptamana trecuta sa nu se leneveasca matca.
O fi vazut poza asta ?
Geocrin scrie:italianu scrie:dupa ce-o vede tre sa io si explice cineva
Mersi,ma poti ajuta?
Ce sunt acele puncte albe ce se vad printre albinele moarte?
Salutare
italianu scrie:Geocrin scrie:italianu scrie:dupa ce-o vede tre sa io si explice cineva
Mersi,ma poti ajuta?
Ce sunt acele puncte albe ce se vad printre albinele moarte?
Salutare
hai pe la Tirnaveni cind vin acasa ,si-ti explic![]()
![]()
macko2001 scrie:Am gasit o familie mai slabuta (pe 3 rame) care are numai puiet de trantor. Ce pot face? O mai pot salva?
macko2001 scrie:Am gasit o familie mai slabuta (pe 3 rame) care are numai puiet de trantor. Ce pot face? O mai pot salva?
In majoritatea familiilor am puiet putin (pe o rama cam 1 dm2. E de schimbat matca?
7Rame scrie:Initial am crezut ca este PV, dar era de fapt racit.
BUNKA scrie:Era de asteptat..ghemul ala de gaza e mai "destept"decat ne putem imagina, inmagazineaza "cunostinte" acumulate in milioane de ani..e perfect adaptat sa faca fata situatiilor din cele mai dificile..singurul lucru perturbator in viata ei acum este OMUL, noi influientam viata ei uneori in bine alteori in rau insa de cele mai multe ori fara sa avem toate datele acumulate de ea in milioane de ani.
italianu scrie:
te anunt ,dar ne intilnim la Botorca in deal.oare de ce
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori