Ceva comparativ dadant cu doua corpuri 1/2R si 1/2 STAS. Schita nu-mi apartine.
jenica67 scrie:Da daca ai nevoie de corp de cuib, si nu ai, poti pune doua corpuri de magazie D1/2R si poti baga rame normale de dadant. Uite ti-am facut o sectiune, in coprul dadant, pe directia longitudinala a ramelor, cred ca acum o sa intelegi. Daca faci corpul asa, restul se respecta, cu ce ti-am explicat mai sus.
un OM scrie:Incerc o clarificare. La stupul de 12 rame, faltul de jur imrejur pe care se sprijina umerii ramelor va fi de 472 mm (pentru ca ramele sa poata fi pozitionate si in pat cald si pat rece). Spatiul dintre peretii stupului (mai jos de falt), va fi de 450mm.
comi scrie:...La primul model pe 12 rame suprafata totala a fagurilor este de 22,512mp si secundul pe 11 rame are suprafata totala a fagurilor este de 20,636mp.Daca il folosesc ca vertical pe 2 corpuri cu gratie hanemann intre ele voi avea o suprafata totala a fagurilor de 45,024mp si respectiv de 41,272mp,...
liviutzbogos scrie:Am facut un desen cu imbinarea nut - feder pe care as vrea sa o incerc la viitorii stupi. O parere, un cuvant daca se poate. E mai buna sau nu e mai buna decat imbinarea in falt?
eugen65 scrie:Eu imbin in cepuri de lemn si nu am avut probleme cu imbinarile.
Înapoi la PLANURI....PLANURI....PLANURI.....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori