comi scrie:Sunt prea sarac ca sa ma cirpesc.
Sau ajungem ca olteanul cind nu are ce face .Se dezbraca si I-si pazeste hainele.
redoo scrie:Daca in loc de tabla folosesc carton bituminat care ar fi plusurile si minusurile.stupi sunt pe stationar si se exclude suprapunerea care ar duce la gaurirea cartonului. Astept pareri de la cei care au incercat acest tip de acoperis
Cristian IONITA scrie:redoo scrie:Daca in loc de tabla folosesc carton bituminat care ar fi plusurile si minusurile.stupi sunt pe stationar si se exclude suprapunerea care ar duce la gaurirea cartonului. Astept pareri de la cei care au incercat acest tip de acoperis
cu carton nu am incercat .... dar sezonul acesta am folosit solutia cu capacul rasinat .... discutat la viewtopic.php?f=18&t=5006&start=112
foarte multumit de comportament pana acum
o alta solutie "low cost" ptr stationar cred ca ar folosirea foliei de solar acoperita cu plasa de umbrire - genu' http://tzuribiogarden.files.wordpress.c ... -04-21.jpg
prinderea se face simplu cu capse sau pioneze .... si ai protectie perfecta atat la apa cat mai ales la soare
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori