Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: alte culesuri...

Mesajde aliuta2000 » 20 Mai 2013, 20:37

davcosti scrie:La noi mai bagă Salcâmul Aliuță,sunt la țară la Coșești și culege ca lumea,cred că mai merge vreo două zile!

Suntem offline ..
pentru stationar mai e cules cam 3-5 zile de acum . mergi si vezi padurea ... partea de dos a inflorit mai tarziu, dar randametul nu este chiar asa de bun cum e asteptat ......... pentru ca sunt extrem de stupi in raza de 2 KM .... peste 1500 buc ....numai in lunca sunt aprox 500 + pe urmatoarea vale care e mai aproape de cules decat suntem noi ...sunt cata frunza si iarba....

oricum .. per total e un am bun la salcam ...

vorbeste cu fratele sa ii plimbi daca ai posibilitata , ca altfel e singurul tau cules .. apoi cat sa se intretina cu greu (daca anul acesta e ca ceilalti 2 in toamna ..... DURERE)
verifica sa vezi ca am dreptate
A.D.
aliuta2000

Re: alte culesuri...

Mesajde aliuta2000 » 21 Mai 2013, 19:09

Davcosti sa zici cat ai acumulat ca ia pus cantarul pe unul ..

sunt curios care a fost media de nectar , PM nu public ... .Merci mult
A.D.
aliuta2000

Anterior

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR