Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: S-a redus la juma'te coeficientul de calcul al UDE pt st

Mesajde lucky5strike » 01 Oct 2011, 19:02

Eu m-am lamurit.

Pana sa nimeresti o iesire in legislatia din tara asta, pana intelegi cand si pe unde iese trenul din tunel, mai bine o iei ca orbetele.

Acum ca am vazut ce-ar fi daca scade coeficientul... ce-ar fi daca ar creste. Daca fac baietii UDA de 8 stupi?

Cred ca ne ies albine si din urechi. :roll:

:lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde mariusivanov » 01 Oct 2011, 22:45

Desi prefer de multe ori doar sa ascult si sa citesc de data asta nu ma pot abtine si dl. Iosca si permiteti-mi sa va raspund la intrebare:
oare-i oficial?

Se pare ca da sau asa se numeste odata ce este un document oficial http://www.apdrp.ro/uploads/Docu%20FEADR/Nota_calcul_UDE_M112_M121_M141.pdfsupus spre aprobare si desigur aprobat de dl. ministru (observa in colt dreapta sus stampila si semnatura)

definitiv ?

pentru sesiunea 112 noe. 2011 si pentru 141, 121 prim semestru 2012 DA (dupa cum precizeaza ordinul). Acesti coeficienti se pot schimba oricand dupa aceste 3 sesiuni.

Si acum spre deliciul marii audiente ne puteti spune numele femeii de servici care v-a furnizat informatia conform careia 1 stup = 0,045 UDE?

Scuzati tonul sarcastic insa cititi si dumneavoastra titlul topicului deschis si atunci o sa intelegeti, sau poate Nu.
“Nu supravieţuiesc speciile cele mai puternice, nici cele mai inteligente, ci cele mai uşor adaptabile.” (Darwin)
mariusivanov

Mesajde iosca » 02 Oct 2011, 21:57

Marius (si toti cei ce credeti ca am aruncat aici o informatie aiurea ), informatia pe care eu am expus-o aici, au primit-o foarte multi dintre cei ce au citit si au intervenit in acest subiect dovada ca pe parcursul discutiei foarte multi, au intervenit in discutie si au completat ceea ce eu am spus in deschidere.
De ce nu m-ati contrazis inainte sa apara oficial ? Pt ca aceeasi informatie au primit-o foarte multi dintre noi si va zic sigur ca asta au avut intentia sa faca.
Nu m-apuc acum sa-ti zic de unde si cum am primit aceasta informatie (oricum, pe acest subiect, cu femeile de serviciu poate tu stai de vorba Mariuse, eu n-am facut-o. Daca stateam de vorba cu una din ele nu-mi era rusine pt ca multe din ele sunt mai dezghetate si mai informate decat multi dintre noi).
Iti spun numai ca dupa ce am primit informatia de la OJCA Dolj, am sunat la fostul presedinte al asociatiei din care fac parte, care este directorul unei importante institutii cu profil agricol la nivel judetean (multi stiu la cine fac referire), care mi-a zis ca "este adevarat, iar asociatia noastra si nu numai, au facut in zadar, foarte multe demersuri pt a impiedica legiferarea acestei hotarari.

Acum fiecare e liber sa judece cum crede de cuviinta subiectul deschis de mine dar cei cu capul pe umeri si putin informati stiu ca am deschis un subiect care a avut mari sanse sa fie legiferat si sincer ma bucur ca n-a fost.

De ce nu va ganditi, ca daca chiar a fost o intentie serioasa in a modifica (injumatati) acest coeficient, mai multe discutii pe acest subiect (cum e cea deschisa de mine), bine'nteles, pe langa multele demersuri ale tuturor celor interesati, au facut ca pana la urma coeficientii sa ramana foarte apropiati de cum au fost.
Daca citesti, o sa vezi ca motivul pt care am deschis acest subiect, a fost in speranta ca mai puteam schimba ceva pana nu era prea tarziu, prin mica interventie a fiecaruia dintre noi la asociatia din care faceam parte pt ca asociatiile sa faca demersuri la nivel inalt in acest sens (asa cum au si facut-o foarte multe dintre ele ).
http://iosca.sunphoto.ro

Când te-aştepţi mai puţin, atunci îţi dă Dumnezeu mai mult !
iosca

Mesajde Adi Hodis » 02 Oct 2011, 22:24

mariusivanov scrie:Si acum spre deliciul marii audiente ne puteti spune numele femeii de servici care v-a furnizat informatia conform careia 1 stup = 0,045 UDE?

Scuzati tonul sarcastic insa cititi si dumneavoastra titlul topicului deschis si atunci o sa intelegeti, sau poate Nu.

Marius
Femeia de servici este o persoana importanta in domeniul curatenie. In urma activitatii ei ramane curat ... chiar si in biroul directorului.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde mariusivanov » 03 Oct 2011, 12:52

Important pentru cei care vor sa depuna dosare pentru obtinere fonduri europene este ca a fost doar un zvon, finalul de 0,076 UDE / stup este totusi unul decent, sa vedem cat timp va rezista.
“Nu supravieţuiesc speciile cele mai puternice, nici cele mai inteligente, ci cele mai uşor adaptabile.” (Darwin)
mariusivanov

Mesajde iosca » 03 Oct 2011, 13:25

Asa este, important si benefic pt noi toti e' faptul ca a ramas aproape neschimbat coeficientul. Oricum, zvon in nici un caz n-a fost, ci a fost un proiect legislativ care a rezistat multor presiuni pana la un moment dat, si care, din nu stiu ce motive, in final, n-a mai fost legiferat.
http://iosca.sunphoto.ro

Când te-aştepţi mai puţin, atunci îţi dă Dumnezeu mai mult !
iosca

Mesajde horia_ch » 03 Oct 2011, 16:19

iosca scrie:... din nu stiu ce motive, in final, n-a mai fost legiferat.

Or fi preferat politica pasilor marunti. Incet, incetuc, se-nghite orice.
קֹהֶלֶת 3:11,12
horia_ch

Mesajde mariusivanov » 03 Oct 2011, 17:16

Se apropie an electoral domnilor! Sa ne tinem bine dupa 2012.
mariusivanov

Mesajde liviu1965 » 04 Oct 2011, 14:46

horia_ch scrie:
iosca scrie:... din nu stiu ce motive, in final, n-a mai fost legiferat.

Or fi preferat politica pasilor marunti. Incet, incetuc, se-nghite orice.

Frig la tine....... am vazut la tv... barrrrrrr
liviu1965

Mesajde horia_ch » 05 Oct 2011, 21:02

Dap, frig... Da' nu-i locul si momentul. Vorbim la sfarsit de ianuarie, la "Vremea...".
קֹהֶלֶת 3:11,12
horia_ch

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE