oau .... ce incinsa e atmosfera pe aici
din pacate inca o data trebuie sa concluzionez ca mai mult pana departe .... pana cand o sa intelegem si o sa acceptam ca atat timp cat nu responsabilizam pe cei care comit acte animalice nu o sa avem cum sa si evoluam, in nici un caz nu in directia potrivita
daca in aceasta tara nici acum nu sunt pedepsiti "tortionarii" comunisti (ba mai mult aia de nu au murit de moarte buna se bucura de pensii si privilegii speciale) de ce am avea pretentia sa "responsabilizam" niste "bieti" mineri care pentru perspectiva mentinerii unor salarii uriase raportate la restul tarii nu au avut nici cea mai mica greata in a calca in picioare pe cei care si-au dorit sa ne scuturam si noi o data de mentalitatea de milogi si pomanagii.
Sincer eu nu vad cum poate fi depasit momentul mai bine si mai corect decat prin condamnarea individuala a fiecarei persoane care a participat la mineriada (....
Evreii si acum dupa mai bine de 70 de ani de la comiterea faptelor mai gasesc cate un "hitlerist" ramolit si caruia nu au nici cea mai mica jena sa-i puna pielea in bat .... numai noi nu suntem in stare sa condamnam pe cei care ne calca in picioare, cu toate ca ne sunt la indemana .... apar la TV, dau sfaturi, scriu articole, etc .... ba mai mult .... le gasim scuze .... sau chiar ii apreciem ca ne-au scapat de "mosieri" ....
@cornelioandanciu - ne explici totusi te rugam frumos ce relevanta ar avea influenta agentiilor occidentale asupra faptului ca "ordinea" a fost restabilita in acel mod? .... si nu stiu care dintre noi se lasa "mai prostit" ? .... tu ca si acum dupa atata amar de vreme mai crezi inca in elucubatiile lui Iliescu ... sau altii care inca mai au inca vointa de a discuta cu argumente cu tine si altii ca tine?