alexx scrie:Lucky imi pare rau daca am deranjat cu ceva dar discutia era inceputa si daca tie ti se pare insuficienta albina zece rame cu albina din care 7 cu puiet mie nu mie se pare
deci 10 rame de albinaalexx scrie:Lucky imi pare rau daca am deranjat cu ceva dar discutia era inceputa si daca tie ti se pare insuficienta albina zece rame cu albina din care 7 cu puiet mie nu mie se pare
alin75 scrie: Am mutat stupii in noaptea acesta, deci nu am avut cu cine sa vb. astfel ca nu stiu ce soi este! Acum doar din acesta scurta descriere (mie mi s-a parut palaria cam mica, de asta intreb daca aveti o idee de tipul FS).
Numai bine,
Alin
alt stupar scrie:deci 10 rame de albinaalexx scrie:Lucky imi pare rau daca am deranjat cu ceva dar discutia era inceputa si daca tie ti se pare insuficienta albina zece rame cu albina din care 7 cu puiet mie nu mie se pare
pai... daca lada e de 10 rame, de ce at urca in cat atata timp cat are loc suficient in cuib si culesul e in pioneze ?
alt stupar scrie:adica cum "cules de 300-350 de ha" ?
eu stiam ca un cules se mosoara in kilograme, nicidecum in hectare![]()
Ai auzit ori poate cu siguranta vei auzi de acu`nainte de cazuri de lanuri de 500 de ha de floare inflorita la care cantarul e pe minus 1kil la zi ...
priest scrie:Mai este vreun cules dupa FS pana la sfarsitul sezonului apicol? Cam pana cand tine FS?
alexx scrie:priest scrie:Mai este vreun cules dupa FS pana la sfarsitul sezonului apicol? Cam pana cand tine FS?
Floare soarelui depinde ce soi este poate tine si pana la 25 iulie depinde cand a fost insamantata pentru ca sunt agricultori care pun floarea soarelui de stul de tarziu<nu dau publicitate>si cred ca o sa infloreasca vorbesc de zona mea in o saptamna jumate adica cand se termina asta apare alta si este cule in alte zone poate este altfel
popageorgian scrie:stupii la floarea soarelui!
nu dau cantarul dar merge!
alt stupar scrie:alin75 scrie: Am mutat stupii in noaptea acesta, deci nu am avut cu cine sa vb. astfel ca nu stiu ce soi este! Acum doar din acesta scurta descriere (mie mi s-a parut palaria cam mica, de asta intreb daca aveti o idee de tipul FS).
Numai bine,
Alin
asa Aline... asa se procedeaza !
Gasim un loc pe marginea santului si descarcam. Nu conteaza pe pamantul cui, nu conteaza la ce floare, nu conteaza nimic, noi stuparii avem free way oriunde si oricand...
si apoi ne plangem oricui are timp sa ne asculte ca ne mor albinele, ca lumea este rea si nu ne mai suporta, ca nu da floarea asta dom`le si cate si mai cate.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori