După ce v-am împuiat capul cu poveștile mele cred că-i momentul să mă prezint:
Ioana Cotolan, căsătorită, 3 pisici, un câine și, de puțin timp, 3 stupi; casa, ograda si Edenul personal in Valea Ursului - Argeș.
Îmi câștig traiul dintr-un service auto, împlinindu-mi astfel visul de a mă juca cu mașinuțe toată ziua.
În timpul liber mă dedic planului de a-mi câștiga independența alimentară (atât cât se va putea), țelul fiind ca 80% din ce "băgăm la maț" să fie din producția proprie.
De când cu agricultura s-au dus pe apa sâmbetii toate celelalte îndeletniciri: parapanta stă cuminte-n cui, slack-line-ul în fund de dulap iar pașaportul mi-a expirat.
Apreciez: liniștea, oamenii deschiși și natura (inclusiv noroiul, urzicile, grindina și lighioanele de tot felul nu doar aspectele bucolice).
Mă irită și prin urmare ignor sau elimin din preajma mea: proștii chitroși, bețivii depresivi, plasticul si dezordinea.
Evident ambele liste îs lungi cât o zi de post dar am încercat să fac o selecție
N-am ”păr pe limbă” vorba italienilor așa că dacă am ceva de zis, nu tac. Cine se supără... să fie sănătos.
Dacă doriți amănunte legate de persoana mea și a ilustrului meu consort întrebați fără rețineri... despre albinuțe o să vă povestesc și neîntrebată
baftă,
Ioana