Prima pagină OFF TOPIC NEURONU` ZAMBARET

Faze haioase , bancuri , video funny , divertisment , imagini si poze hazlii . Sa rada si neuronu` in tine .....
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Dau teapa cu matci

Mesajde alt stupar » 02 Oct 2011, 22:50

smady scrie:bai CI nu vreau sa vb mai mult cu tine decat ce spun acum tu ai mutat acest topic deoarece esti pe dinafara subiectului , oameni ca tine nu au ce cauta in discutii de acest gen , ,dar nu aici nu ai ce cauta , vrei sa facem o paralela intre noi , inafara ca tu esti moderator ? chiar vrei sa vezi cat esti de .... limba romana nu are un cuvant care sa te defineasca pe tine , Acest mesaj l-ai primit si de pe alte forumuri si nu ai avut macar un pic de demnitate de OM . Asa ca tu sa taci .

Dar cine te-a suparat asa rau, smady ?
Sa intelegem ca te plictisesti cu noi ????
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde smady » 02 Oct 2011, 22:52

dl bee hai sa votam daca trebui sau nu ca vad ca dumneavoastra aveti o apartenenta . nu e mai corect asa ?
smady

Mesajde smady » 02 Oct 2011, 22:56

nu dl Alt stupar dar e rau ce am propus eu ?

PS de pe acest forum am invatat cam tot ce stiu deoarece am invatat sa interpretez ce scrie la carte din expertienta ta si a multora care au pierdut timp si sper ca cu folos
smady

Mesajde B-father » 02 Oct 2011, 23:05

Tehnica de crestere a matcilor este in linie mare cam aceeasi, ca e nicot, jenter simpla sau dubla transvazare .
Restul, detaliile nu are nimeni obligatia sa le expuna tururor anonimilor pe gratis .
Pana la urma apicultura este o afacere.
Si daca as cumpara matci de la fratele meu care ar locui peste drum de mine tot as face o proba inainte.La acelasi crescator pot fi diferente calitative intre seriile de matci dintr-un an provocate de mult prea multi factori umani sau nu.
Nu poti sa te arunci cu capul inainte si cand ti-o furi sa dai vina pe oricine pentru propria greseala.
Daca voiati sa invatati nu intindeati scandalul pe atatea pagini insultand in stinga si-n dreapta.
Chiar si eu v-as fi banat demult.
B-father

Mesajde Ioan Guist » 03 Oct 2011, 07:41

Pe discoveri este o emisune ce se numeste "cum se fabrica"
Nu o data filmarea este oprita, fluxul tehnologic si /sau reteta este intrerupta pe motiv de secret de firma.
Despre cresterea matcilor exista documentatie garla.Se gasesc de asemenea si filme documentar cu toate detalile.
Pentru cumparatori exista oferte.Fiecare este capabil (se pare ca nu chiar toti) sa-si evalueze necesarul si sa-si aleaga producatorul de matci.

Personal nu am inteles ce vrei domnule Smady.Sunt eu mai greu de cap.Recunosc.Asa ca va rog sa scrieti pe intelesul meu ce doriti efectiv.Cu puncte si subpuncte.
Deocamdata am inteles ca toata gasca,clica de producatori de matci sunt ...cu vaca.Oare va intra un "Mesia" in branse??Dumneavoastra sunteti Antemergatorul?
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde proapis13 » 03 Oct 2011, 09:41

smady scrie:P.s proapis13 daca ai sti tu la cati bucurosi dastia ca tine le dau sa manance la propriu in fiecare zi ( nu te mai bucura ca e Unu care te arde de nu te vezi cand e lumea ta maui draga)

Te-am avertizat si pe vechiul forum sa n-o mai dai in nesimtire cu mine ca nu tine
Crezi ca daca ti-ai schimbat nick-name-ul nu stiu cine esti??

Incet-incet incepi sa-ti arati adevarata fata si e pacat de tine ca esti tanar
Mai bine intoarce-te la ,,turma ta'' 'pe care cu inalta ta inteligentza o ,,pastoresti''
probabil, daca nu mai mult ca sigur ca toti aveti acelasi nivel de va complaceti
in promiscuitatea oferita de pseudo religia pe care vad ca in ca nu ai inceput sa
o propovaduiesti si aici
Intoarce-te la zarzavaturile tale si la firma de constructii si lasa apicultura pt altii
Ai luat tzeapa;ai luat-ce crezi ca esti singurul??
te smiorcai ca o baba ;poate ca ai meritat-o,la asta nu te-ai gandit?? :oops:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde florind » 03 Oct 2011, 17:27

Ca o observatie :

Am cumparat regine de la dl Radut - Slatina, dl Apivam Iasi, dl Teo Pitesti

Toate au dat rezultate foarte bune , chiar mi-am imbunatatit productia de miere/fam

Eu cred ca cine vine pe acest forum sa vanda un produs, automat face si o imbunatatire continua a acelui produs pentru a avea un
viitor.

Tehnologia aplicata respectiv susele din care trag regine spre vanzare nu e treaba noastra - unii cresc regine si altii fac miere.

Eu am mare incredere in forumistii de pe acest site si aceasta incredere se consolideaza mai mult datorita celor enumerati mai sus plus altii care merita tot respectul.
florind

Mesajde Cristian IONITA » 03 Oct 2011, 20:38

smady scrie:bai CI nu vreau sa vb mai mult cu tine decat ce spun acum tu ai mutat acest topic deoarece esti pe dinafara subiectului , oameni ca tine nu au ce cauta in discutii de acest gen , ,dar nu aici nu ai ce cauta , vrei sa facem o paralela intre noi , inafara ca tu esti moderator ? chiar vrei sa vezi cat esti de .... limba romana nu are un cuvant care sa te defineasca pe tine , Acest mesaj l-ai primit si de pe alte forumuri si nu ai avut macar un pic de demnitate de OM . Asa ca tu sa taci .

tu cu mine vorbesti?

daca da inseamna ca esti dus bine de tot cu capu'

daca vrei paralela cu mine cauta printre rudele / consatenii tai daca ai pe careva pompier .... nu de alta dar iti trebuie o scara tare inalta

a .... nu uita inainte sa te stergi bine de balegarul de pe picioare .... sa nu muraderesti scara oamenilor si poate faci si-o gargara cu apa de gura ... sa nu dobori privighetorile din zbor
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde smady » 04 Oct 2011, 17:27

Buna ziua

Detaliile despre care ziceam eu ar trebui sa fie , sunt urmatoarele :

- de cat timp se face selectia de matci
- pe ce numar de stupi
- ce oameni au fost multumiti de materialul vandut in decursul timpului ( obtional )
-ce rasa de albina se dezvvolta
-ce caracteristici sunt urmarite si selectate
-ce metoda de obtinere a matcii utilizam
-ce cantitate de produse apicole selectionate obtinem in medie/an

Sunt ferm convins ca mai sunt si alte criterii poate si mai importante pe care ar trebui sa le gasim impreuna astfel incat cei care chiar fac treaba sa fie apreciati la adevarata lor valoare , iar restul sa invete si pe urma..
Este foarte adevarat ca apicultorul roman (si nu numai )nu poate tine pasul din prima cu occidentalii , dar ai nostri au mai multa perseverenta si chiar pricepere si fac din ca..t bici si mai si trosneste , dar asta nu inseamna ca trebui incurajati toti profitorii toti teparii ( cum eu nu pun = intre Romani si romanii din rulotele din Roma ).
smady

Mesajde smady » 04 Oct 2011, 17:47

proapis nu ai cum sa ma avertizezi tu pe mine ma atata timp cat tu te bucuri de raul altuia cat de mic sau nensemnat ar fi el , si cu ce te crezi tu atat de destept de pe anumiti oameni ii faci turma ma ? Ce drept ai tu ? Tu cu ce te distingi din acest nume ( daca e doar nume ) de turma ? Ai facut tu ceva impresionant ? Mai bine ai gandi si tu putin si nu te-ai mai bucura ca unu ia teapa , ca o sa iei si tu azi , maine , poimaine .

P.S C.I ce sa faci ma si tu te cobori la astia ca noi care umbla cu stupii prin namoale si trebui sa se stearga pe picioare cand urca in masina ( masina nu Aro ) cat despre tine ca om ,am vazut ca unu care nu e oarecare ( cel putin pe forumuri ) dar nu e un argument , te injura de mata , te scuipa, se pi-a pe tine si tu tot continui sa vb cu el ( si tu tot cam pe acelas ton ) , deci nu am cum sa dialoghez cu astfel de oameni .
Plus ca tu ca si moderator care ar fi trebuit sa ai experienta in acest domeniu nu in altele , esti foarte josnic prin limbajul folosit dar esti moderator si crezi ca pe mine ma deranjeaza ca nu te pot injura si eu ? Sincer nu ca mama nu a fost femeie de servici si deci nu statea cu spatele cand spala scarile . Sa nu zici ca la tine nu a fost asa ca stiu ca asa e.
smady

Mesajde smady » 04 Oct 2011, 18:01

as dori ca acest subiect sa fie mutat acolo unde ii e locul , nu stramutat de acest om care nu vrea sa se murdareasca pe maini . Sau daca nu doresc o explicatie de la restul moderatorilor , motivele pentru care acest subiect a fost mutat aici .

Numai bine .
smady

Mesajde smady » 04 Oct 2011, 18:07

ba Ci da pentru modul tau de exprimare ai primit advertisment ?
smady

Mesajde ichim costel » 04 Oct 2011, 18:09

smady scrie:Nesimtirea unora nu are limita , regulamentul diverselor forumuri le si permite .
Genetic vorbind ( si nu numai ) acesti oameni care vand matci selectionate nu fac decat sa i-si bata joc de munca inaintasilor lor pentru BANI , acesti impostori neputand sa spuna care sunt caracteristicile Matcilor pe care le vand , nici nu au cum sa spuna ceva legat de genetica ( nu au pregatire ) , vor doar banii la Prosti ( Prosti =oamenii care cred ca acesti Impostori fac ceva cercetare ) . Aceate fenomene trebuie sa iasa din decor atata timp cat nu pot spune care sunt caracteristicile observate si procreate si in ce mediu au fost acestea caractere .
Metodele de obtinere a Matcilor nu impun si termenul de SELECTIONAT . Oare cata lume vrea sa aiba un dialog?
Impostorii cu matci ar trebui sa dispara ca orcare impoastar din oricre domeniu ( albine , cai , vaci , gaini .... etc )

test...test...test
ichim costel

Mesajde Cristian IONITA » 04 Oct 2011, 18:37

smady scrie: ....

P.S C.I ce sa faci ma si tu te cobori la astia ca noi care umbla cu stupii prin namoale si trebui sa se stearga pe picioare cand urca in masina ( masina nu Aro ) cat despre tine ca om ,am vazut ca unu care nu e oarecare ( cel putin pe forumuri ) dar nu e un argument , te injura de mata , te scuipa, se pi-a pe tine si tu tot continui sa vb cu el ( si tu tot cam pe acelas ton ) , deci nu am cum sa dialoghez cu astfel de oameni .
Plus ca tu ca si moderator care ar fi trebuit sa ai experienta in acest domeniu nu in altele , esti foarte josnic prin limbajul folosit dar esti moderator si crezi ca pe mine ma deranjeaza ca nu te pot injura si eu ? Sincer nu ca mama nu a fost femeie de servici si deci nu statea cu spatele cand spala scarile . Sa nu zici ca la tine nu a fost asa ca stiu ca asa e.

mestere .... reiau ce am precizat inca de pe prima pagina a acestui topic

Cristian IONITA scrie: ....

In concluzie ori ne explici de la ce ti se trage (si am aprecia cu totii daca ti-ai revizui un pic modul de adresare, nu vreau sa-ti ucid "spiritul de rebel" doar ca prefer sa nu intri in contradictie cu modul de exprimare civilizat,atat timp cat nu ai fost desconsiderat de nimeni pe acest forum nu ai de ce sa folosesti expresii atat de tari precum: impostori, prosti, etc) ori mutam topicul la NEURONU` ZAMBARET .... nu de alta dar la CRESTEREA MATCILOR vrem sa citim despre asta si nu frustrarile celor de genu' tau

cumva ai respectat intre timp ce am solicitat si nu am vazut eu?

Oricum bag de seama ca nu doar la acest aspect pricepi mai greu, eu nu mai sunt moderator pe acest forum de cateva luni bune (daca as mai fi fost nu cred ca ti-ai fi permis astfel de mitocani), in schimb iti permiti sa faci apreciere mitocanesti fara nici o greata, nu e treaba ta in ce masina ma urc eu, nici cu cine vorbesc si nici ce si unde ce a lucrat mama mea (oricum femeie de serviciu nu a fost .... nu ca ar fi musai ceva de rusine in asta).

Cand vorbesti cu "noi"la cine te mai referi .... ca eu in afara de tine nu am vazut prea multi frustrati pe aici.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Adi Hodis » 04 Oct 2011, 18:51

@ smady
Realizezi ca " ceri " cu insistenta banare, chiar eliminarea de pe forum ?.

Nu vrei sa intelegi ca nimeni nu poate sa impuna altuia ceea ce soliciti in acest topic ?.
Si daca prin absurd, ar fi posibil ... cine sa verifice ?.
Asa ca, tzapari si tzepuitzi au fost de cand lumea ... si din pacate vor mai fi ... atita doar ca cei ce face treaba buna, vor fi promovati prin insasi calitatea oferita.
Restul se vor cerne prin insasi calitatea proasta care o vor vinde riscand sa patzeasca rau ... ca se gaseste cate unul care nu inghite galushca fara sa se razbune.

Acum, cu tot regretul, iti aduc la cunostinta ca ai comis ceea ce ai fost avertizat sa nu comiti.
Nu mai poti fi scutit de banare.

Cat despre avertismentul pentru C I ... oare cine l-a provocat in aceasta disputa.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde smady » 04 Oct 2011, 19:24

dl Adi eu cred ca daca aceste cerinte ale mele vor fi obligatorii pentru a putea face un anunt de vanzare pe acest site multi tepari vor fi exclusi din start pentru ca ar fi mult mai greu sa o dea la inors dupa ce vine cumparatorul . Asta cred eu .Adevarartii producatori de matci sau material biologic ar putea trece aceste detalii fara a spune nimik din ceea ce fac exact .
Acest subiect trebuia discutat astfel incat sa fie protejati cei care chiar fac ceva ( cum zice Valter cu respectul cuvenit ) nu sa ne certam sau sa ne improscam cu noroi unii pe altii . CI nu pe tine ma ca tu esti un delicat .Si mult p[rea pe dinafara .

Dar o intrebare si cu asta gata , de ce un incuiat in domeniu a putut muta un subiect care s-a dezbatut atata timp ? Daca aveti demnitate mutati inapoi acest subiect .
smady

AnteriorUrmătorul

Înapoi la NEURONU` ZAMBARET