janese scrie:lasa ma ca nici eu nu sunt mai breaz!!!dar trebui sa dau si eu in cineva!
anu asta: toata iarna am facut cutii cu colector de polen de fund,toate noi!..vreo patruzeci cu vreo cinci typuri de colectoare de fund.....nu-mi trebuiau...nu le-am folosit..de ce dracu le-am facut..nu stiu!!!
aveam 80 de botci capacite decat sa le plantez...am facut vreo douajde roi pe patru rame...ca deh...aveam botci...cand sa dau botcile...le rosesera alea salbatice pe toate...bilantul...fara botci!!! acu sunt vreo 12 roi bezmetici....apoi zic sa dau iar la crescut samanta..... nu am dat ca mi-a venit boala sa fac ixperentze...,,crestere din ou"...si am mai facut inca trei crescatori......dar am uitat ca le-am dat feromoni (pentru ixperentze...) si nu a luat macar o samantza in crestere...aseara mi-a mai venit o idee...si am mai facut un crescator...acu e la frig la munca la server bagat...concluzia?...in loc sa ma ocup de ce trebui...ma tin de prostii!dar cand imi vine ceva in cap..aia e prioritate zero..chit ca cu stupina sunt ca cu chilotzii in vine!...de extras ...nu cred ca termin pana in decembrie!..ca am prioritati!!!..si uite asa...de ce trebui ,nu ma ocup!!! ce vrei sa ma las mai prejos decat bunkanu????...IMPLICA-TE MACAR TU, NEPOATEEE CA VINE IARNA PESTE NOI!!!!
jenica67 scrie:Esti fericit, mai completezi putin si este rezolvata rezerva de iarna. La mine numai ramele laterale au coronita, dar aproape tangenta la leatul superior. Cele centrale au puiet pana sus, fara coronita. Am stupi, care acum mai au 6,5 rame de puiet si 4 sunt din leat in leat. Roi mai au cca 3 rame de puiet si numai 2, mai au 2 rame de puiet. Cum am marit numarul, trebuie sa scot bine din buzunar sa le completez rezervele. Sa ai o iarna linistita si sa iesi cu totii in primavara viitoare !!
valstanciu scrie:Te salut Georgian,
Super cules, super familii.
Toate cele bune.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 59 vizitatori