MyBees scrie:privind mai atent observ regina pe care o inconjurasera agitate. Am tras concluzia ca fara sa imi dau seama, regina a parasit corpul de sus de pe stupul vecin si a ajuns la urdinis. In fine rezolv problema introducand usor regina pe urdinis si imi inchei lucrul, bucurandu-ma ca am observat-o la timp. Nu aveam sa-mi dau seama ca concluzia era gresita, decat a doua zi...
MyBees scrie:Ce ati face in locul meu, tinand cont ca la anul nu ma intereseaza productia de miere?
proapis13 scrie:Oricum indiferent ce vei face decizia iti apartine in unanimitate
MyBees scrie:A doua zi s-a intamplat, plecand roiul cu cele 3 regine.
Asta este varianta in care familia are un caracter pronuntat de anecbalie si reginele au convietuit, pana la parasirea stupului(din cauza asta as vrea sa pastrez reginele)
Am avut o discutie cu Nea Gica, in urma careia sunt convins ca reginele au plecat din stupul respectiv.
MyBees scrie:Multumesc frumos. Nu ma asteptam la atata ingaduinta din partea Mariei tale.
Hai, salve cat mai rare, ca tintesc mai bine!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori