Oare ce se.ntampla cu acel ou...este mancat de albina ce-i sta in spate ? ...nu-mi pot da seama de pe video.
Johny matcile tale se pare ca-s mitraliere cu adevarat daca insiruie oua.n prostie
Te salut!
IonutMioveni scrie:In intervalul 0:53 - 0:57 se poate observa cum matca se plimba pe rama cu oul dupa ea.
Oare ce se.ntampla cu acel ou...este mancat de albina ce-i sta in spate ? ...nu-mi pot da seama de pe video.![]()
Johny matcile tale se pare ca-s mitraliere cu adevarat daca insiruie oua.n prostie![]()
![]()
Te salut!
Dragos2006 scrie: La ce bun sa aduci regine de aiurea la care trebuie sa le dai mancare ca la balamuc iar cantitatea de miere obtinuta de la ele nu este mai mare decat la carpatina ?
A facut cineva un studiu randomizat in care sa demonstreze ca reginele aduse de aiurea sunt mai bune decat cele autohtone ?
Aia cu material biologic adus din UK , e tare de totaia nu fac miere nici cat un judet bun din RO , dar produc cica material biologic mai bun decat cel de la noi ... ciori vopsite !

ANITEI scrie:Buna! Ce proteine folosești? Mersi!
jonny_it scrie:ANITEI scrie:Buna! Ce proteine folosești? Mersi!
Drojdie de bere + lapte praf.
750 grame drojdie de bere +
750 grame lapte praf +
100 grame polen +
9 litri de sirop +
1 kg miere
Dragos2006 scrie:Senzatia mea este ca acest hibrid este inventat pentru hranirea la teica precum hranesti porcii sau puii . Cred ca in conditiile tarii noastre s-ar obtine undeva la 200 kg. miere /fam/sezon.
andrei_calinescu scrie:Salut Johny,
Le dai asta deoarece nu ai polen in natura, la vremea asta?
mihaibursuc scrie:SIROPUL CE CONCENTRATIE 1/1 SAU 2/1? MERSI

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori