victor s scrie:este ceva aproape ''extraterestru'' cum se numeste floarea?
janese scrie:stai asha...ca nu-i asha!!!!(vorba din batar-bihor)...trebui amenajari..rafturi...capitonari...sisteme de ventilatie...bucle de reglaj temperaturi...traversari de pereti..etansari.....vopsire furtune...gaurire cutii la cota fixa...rabdare...ca e proiectare...nu e invartire de mandravela la centrifuga(ca la voi!!!!!!!)...am mai zis...sa va feresca CEL DE SUS sa vina vremea cand oi da in tara pentru testare 1000 de matci gratuit!!!!....atunci sa-i vad pe ,,MULTIPLICATORI"![]()
ves.lucian.zabrani scrie:mai am o floare pentru voi !!! am facut poza astazi !!!
janese scrie:stai asha...ca nu-i asha!!!!(vorba din batar-bihor)...trebui amenajari..rafturi...capitonari...sisteme de ventilatie...bucle de reglaj temperaturi...traversari de pereti..etansari.....vopsire furtune...gaurire cutii la cota fixa...rabdare...ca e proiectare...nu e invartire de mandravela la centrifuga(ca la voi!!!!!!!)...am mai zis...sa va feresca CEL DE SUS sa vina vremea cand oi da in tara pentru testare 1000 de matci gratuit!!!!....atunci sa-i vad pe ,,MULTIPLICATORI"![]()
andrei_calinescu scrie:janese scrie:stai asha...ca nu-i asha!!!!(vorba din batar-bihor)...trebui amenajari..rafturi...capitonari...sisteme de ventilatie...bucle de reglaj temperaturi...traversari de pereti..etansari.....vopsire furtune...gaurire cutii la cota fixa...rabdare...ca e proiectare...nu e invartire de mandravela la centrifuga(ca la voi!!!!!!!)...am mai zis...sa va feresca CEL DE SUS sa vina vremea cand oi da in tara pentru testare 1000 de matci gratuit!!!!....atunci sa-i vad pe ,,MULTIPLICATORI"![]()
Domnule Jan,
Ce incubator o sa folositi?
gica scrie:Cel mai simplu jug de asamblat rame:
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori