catalin.profiri scrie:eu am de mai bine de 45 de zile semnat contractul, si inca nu am vazut nici un leu...verific si eu contul de 2 ori pe zi... dar m-am cam obisnuit sa vad 0.
...
gica scrie:Stai asa![]()
![]()
ca e ceva incorect.Nici macar nu s-au centralizat.Sau nu ai inteles bine.
gica scrie:Florine tu ai probleme cu logica nimic mai mult.
Eligibilitatea se face la Bucale.Sunt depuse 27 000 de dosare pe 141 anul asta si doar 14 000 vor fi eligibile dupa punctaj.
La nivel de judet se face verificarea dosarului apoi controlul in teren (conformitatea).Apoi se trimit la Bucale (centralizare) si eligibilitate.
gica scrie:Sunt depuse 27 000 de dosare pe 141 anul asta si doar 14 000 vor fi eligibile dupa punctaj.
La nivel de judet se face verificarea dosarului apoi controlul in teren (conformitatea).Apoi se trimit la Bucale (centralizare) si eligibilitate.
pngflorin scrie:cum se explica lipsa verificarilor din teren , si nu vb doar in cazul meu, pt ca am tinut legatura cu cativa colegi apicultori din zona mea si nici la ei nu au venit ????????
bogdannn scrie:pngflorin scrie:cum se explica lipsa verificarilor din teren , si nu vb doar in cazul meu, pt ca am tinut legatura cu cativa colegi apicultori din zona mea si nici la ei nu au venit ????????
depinde cum s-au organizat domnii de la Apia cu verificarile, la noi in Dambovita controalele au inceput din August dar sunt multe dosare si oameni putini
sapstel scrie:bogdannn scrie:pngflorin scrie:cum se explica lipsa verificarilor din teren , si nu vb doar in cazul meu, pt ca am tinut legatura cu cativa colegi apicultori din zona mea si nici la ei nu au venit ????????
depinde cum s-au organizat domnii de la Apia cu verificarile, la noi in Dambovita controalele au inceput din August dar sunt multe dosare si oameni putini
D-nule Punga, sunt cel care v-a recomandat respectiva firma de consultanta. Atunci cand v-am recomandat-o, v-am mai dat si niste explicatii. De aceea nu sunteti verificat. Verificarea se va face telefonic.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori