rama exclusiv cu polen gasita intre ramele cu puiet este consecinta introducerii de catre apicultor a unei rame mai deschise la culoare in pozitie incorecta spre sfarsitul sezonului, in conditii de cules modest.
Locul acelei rame nu este acolo !
alt stupar scrie:rama exclusiv cu polen gasita intre ramele cu puiet este consecinta introducerii de catre apicultor a unei rame mai deschise la culoare in pozitie incorecta spre sfarsitul sezonului, in conditii de cules modest.
Locul acelei rame nu este acolo !
redoo scrie:Am o problema la un stup....rama din dreapta plina cu miere,urmatoarele 4 rame sunt pline cu polen,urmeaza 5-6 rame cu puiet de toate varste;le. Ma cam baga in ceata cele patru rame cu polen,restul stupilor neprezentand aceasta anomalie. care sa fie cauza?
mihaibursuc scrie:pastura au polen cara de ma baga in dra.... miere baga in cat azi iar am exxtras acum m am suparat si o sa le iau catu dupa ce termina de lins poate asa incep sa faca provizii pt iarna Nu reusesc sa pun pozze sa vedeti ce este pe capul meu
mihaibursuc scrie:pastura au polen cara de ma baga in dra.... miere baga in cat azi iar am exxtras acum m am suparat si o sa le iau catu dupa ce termina de lins poate asa incep sa faca provizii pt iarna Nu reusesc sa pun pozze sa vedeti ce este pe capul meu
mihaibursuc scrie:gica mosu unde au fost ramele ful de miere au inceput sa cladeasca pt a lungi celula Eu am distantat ramele sa nu mai stea noaptea in cat da am gandit aiurea ca la cat popr este au inceput sa cladeasca intre rame si sa bage nectar in limbile pe care le au cladit la uni am pus folia si am indoit un colt si tot de geaba
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori