Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

MANIFEST PENTRU MIEREA ROMANEASCA !!!!!!

Mesajde conufanica » 12 Sep 2013, 19:20

Astazi am fost in vizita la prietenul meu care raspunde de ajutoarele date UE pentru persoanele aflate in dificultate ( someri, pensionari, etc), prin APIA. Poate nu stiti dar de anul asta pentru nevoiasi pe linga produsele deja consacrate(malai, zahar, ulei, paste, conserve) se da si miere. Culmea este ca de fiecare care data licitatia pentru furnizarea acestor produse pentru ROMANIA este castigata de firme din Bulgaria. Licitatia de face pe internet, se pot inscrie toti producatorii sau comerciantii din UE. Pana aici toate par a fi bune si frumoase, dar ca un apicultor curios ce sunt am cerut sa gust si eu din mierea destinata acestor amarati. SURPRIZAAAAAAA!!!!!!!!!!!
La analiza vizuala pareaOK daaar....... mirosul era unul artificial, si culmea asta nu e totul GUSTUL MELASA ARTIFICIALA. Gustul acestui sortiment de miere m-a intors cu 35 de ani in urma, cand primeam de la o fabrica de patiserie miere artificiala pentru a-mi hrani albinele toamna si primavara.

Apelul meu catre apicultori, asociatii apicole, cooperative apicole este acela de a solicita de pe tot parcursul ROMANIEI, casolete cu mierea despre care va vorbesc in vederea trimiterii lor spre analiza in laboratoare specializate ale DSV-ului. Este adevarat ca aceste analize costa, dar consider ca rolulu asociatiilor apicole este acela de a a-si proteja membrii. Cu rezultatele analizelor ar trebui sa blocam distribuirea acestui produs in ROMANIA. Eu personal voi duce maine la analiza aceasta miere.

ESTE TIMPUL SA PROTEJAM MIEREA ROMANEASCA!!!!!!!!!!!!!!!!! DESTEAPTATE ROMANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
conufanica

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE