Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: reclamatie struguri

Mesajde paul » 11 Sep 2013, 19:26

IGNITE scrie:paul...eu sunt plin de mine? sau tu eşti plin de tine? culmea...eu am aceeaşi părere despre tine.

Servus !
Si acum ce facem, jucam un joc de societate ... "CINE SPUNE ACELA ESTE CA MAGARU' DIN POVESTE"??? :lol: :lol: :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde IGNITE » 11 Sep 2013, 20:13

păi ce naiba să facem? o să o tot ţinem aşa...că altceva mai bun de făcut, nu găsim.
IGNITE

Mesajde Mircea_63 » 11 Sep 2013, 20:46

IGNITE scrie:păi ce naiba să facem? o să o tot ţinem aşa...că altceva mai bun de făcut, nu găsim.

Sunteti facuti unul pentru altul, ca fitilul si cu bomba. :lol: Pun pariu ca daca ajungeti la OBR deveniti prieteni. :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde pin » 17 Sep 2013, 13:17

ghitacusman scrie:Trebuie explicat ca este diferenta intre intepatura viepie si cea de albina. .

Care este diferenta?
pin

Mesajde Mircea_63 » 17 Sep 2013, 13:32

Viespea nu isi lasa acul acolo ( de aceea te poate intepa de mai multe ori.)
Mircea_63

Mesajde ignatov andrei » 17 Sep 2013, 13:45

Difera si compozitia veninului!
ignatov andrei

Mesajde Mircea_63 » 17 Sep 2013, 13:48

Si daca pe vecina a intepat-o o viespe, iar ea nu a apucat sa vada "lighioana" daca e viespe sau albina, ce face?
Analiza?
Mircea_63

Mesajde Mircea_63 » 18 Sep 2013, 21:53

ghitacusman, viespea stiu ca doare mai rau, dar cu Lupul n-am avut ocazia sa aflu si nici nu-mi doresc, dar daca ai experienta asta, spune-mi si mie ca sa stiu. Te voi crede pe cuvant. :roll: La cat de mare e LU, cred ca are venin mult si tre` sa fie naprasnic.
Mircea_63

Mesajde jenica67 » 19 Sep 2013, 08:14

Si de la viespi doare destul de rau, si te manaca cca o saptamana. Pe mine m-au muscat vre-o 7, in interval de doua zile, ca isi facusera cuib, in cosnitele din podul atelierului. Erau cateva mii deja si aveau vre-o 5-6 faguri mari. in prima zi nu am fost destul de gros echipat si m-au executat, unde au fost pantalonii mai subtiri si pe mana unde aveam o manuse subtire ca sa manipulez sprayul. A doua zi la trantirea cosnitei din pod, m-am salvat cu un spray, care l-am descarcat pe mine, ca erau cateva sute pe mine desi invelisem cosnita in sac intr-o parte, dar pana am invelit partea a doua cu un cearceaf, au venit puhoi. Ii destul de delicat cu desfintarea cuiburilor mari.
jenica67

Mesajde pin » 19 Sep 2013, 14:07

ghitacusman scrie:in momentul de fata am in stupina si struguri . Pentru a intelege cat mai bine diferenta esti invitat in stupina mea unde vei lua contact cu intepatura de albina , de viespie si ca bonus ofer si lupul albinelor .

Multumesc de invitatie!
Acum sunt cam ocupat dar cu prima ocazie o sa o onorez.

Am inteles-o pe asta cu acul albinei care ramane acolo. Eram curios daca exista diferente vizuale dupa ce scoti acul astfel incat sa-i poti argumenta vecinului ca a fost intepat de viespe.

Personal ma cam umflu de la intepatura de albine si incerc sa evit cat pot, asa ca nu vreau sa fiu cobai. Prefer sa citesc aici si sa bag la tartacuta.
pin

Mesajde Cristian IONITA » 19 Sep 2013, 15:15

jenica67 scrie:Si de la viespi doare destul de rau, si te manaca cca o saptamana. Pe mine m-au muscat vre-o 7, in interval de doua zile, ca isi facusera cuib, in cosnitele din podul atelierului. Erau cateva mii deja si aveau vre-o 5-6 faguri mari. in prima zi nu am fost destul de gros echipat si m-au executat, unde au fost pantalonii mai subtiri si pe mana unde aveam o manuse subtire ca sa manipulez sprayul. A doua zi la trantirea cosnitei din pod, m-am salvat cu un spray, care l-am descarcat pe mine, ca erau cateva sute pe mine desi invelisem cosnita in sac intr-o parte, dar pana am invelit partea a doua cu un cearceaf, au venit puhoi. Ii destul de delicat cu desfintarea cuiburilor mari.

de ce te-ai incurcat cu spray? .... pentru cuiburile de viespi ce-a mai buna abordare este pulverizarea de motorina (un pet cu 3-4 gauri) .... le face sa se topeasca si nu alerteaza (prea tare) locatarele, iar viespea atinsa de motorina devine incapabila de zbor pe cand sprey-ul deabia ce le irita mai mult.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde basarabaflorin » 19 Sep 2013, 23:18

multumesc
rog administratorul saitului sa inchida topicu intrucit discutiile au deviat de la subiect.
basarabaflorin

Mesajde unincepator » 22 Sep 2013, 21:18

ghitacusman scrie:dupa intepatura de la 2 lupi am zacut 3 zile la pat .N-as dori asa ceva nimanui .Vinovatul am fost eu , le-am distrus cuibul si cei care au venit din camp au reusit sa m-a execute .

pentru ca sa stim si noi(curiozitate) unde asi au lupii cuibul-rile?.
unincepator

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE