IGNITE scrie:paul...eu sunt plin de mine? sau tu eşti plin de tine? culmea...eu am aceeaşi părere despre tine.
Servus !
Si acum ce facem, jucam un joc de societate ... "CINE SPUNE ACELA ESTE CA MAGARU' DIN POVESTE"???
IGNITE scrie:paul...eu sunt plin de mine? sau tu eşti plin de tine? culmea...eu am aceeaşi părere despre tine.
IGNITE scrie:păi ce naiba să facem? o să o tot ţinem aşa...că altceva mai bun de făcut, nu găsim.
ghitacusman scrie:Trebuie explicat ca este diferenta intre intepatura viepie si cea de albina. .
ghitacusman scrie:in momentul de fata am in stupina si struguri . Pentru a intelege cat mai bine diferenta esti invitat in stupina mea unde vei lua contact cu intepatura de albina , de viespie si ca bonus ofer si lupul albinelor .
jenica67 scrie:Si de la viespi doare destul de rau, si te manaca cca o saptamana. Pe mine m-au muscat vre-o 7, in interval de doua zile, ca isi facusera cuib, in cosnitele din podul atelierului. Erau cateva mii deja si aveau vre-o 5-6 faguri mari. in prima zi nu am fost destul de gros echipat si m-au executat, unde au fost pantalonii mai subtiri si pe mana unde aveam o manuse subtire ca sa manipulez sprayul. A doua zi la trantirea cosnitei din pod, m-am salvat cu un spray, care l-am descarcat pe mine, ca erau cateva sute pe mine desi invelisem cosnita in sac intr-o parte, dar pana am invelit partea a doua cu un cearceaf, au venit puhoi. Ii destul de delicat cu desfintarea cuiburilor mari.
ghitacusman scrie:dupa intepatura de la 2 lupi am zacut 3 zile la pat .N-as dori asa ceva nimanui .Vinovatul am fost eu , le-am distrus cuibul si cei care au venit din camp au reusit sa m-a execute .
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 46 vizitatori