danielmihai scrie:Buna ziua domnule Duma! am vazut diafragmele folosite de dumneavoastra,nu sunt probleme cand le folositi ca despartitoare pentru 2 familii?Se intampla sa fie ros?Vreau iernez 2 roi in lada si mi se pare mai comod cu polistirenul si nu asi vrea dau chix!Va doresc o stupina cat mai mare si numai bine! Sanatate!
danielmihai scrie:Sunt cam mic sa ma adresez altfel!Am cateva roiuri care nu s-au dezvoltat suficient si n-am putut sa le ajut din lipsa de timp cu puiet in august,reginele sunt tinere si n-as vrea sa le pierd prin unificare...sa vedem!Va multumesc mult si va doresc o iernare usoara!Numai bine!
danielmihai scrie:Sunt cam mic sa ma adresez altfel!Am cateva roiuri care nu s-au dezvoltat suficient si n-am putut sa le ajut din lipsa de timp cu puiet in august,reginele sunt tinere si n-as vrea sa le pierd prin unificare...sa vedem!Va multumesc mult si va doresc o iernare usoara!Numai bine!
danielmihai scrie:Buna ziua domnule Duma! am vazut diafragmele folosite de dumneavoastra,nu sunt probleme cand le folositi ca despartitoare pentru 2 familii?Se intampla sa fie ros?Vreau iernez 2 roi in lada si mi se pare mai comod cu polistirenul si nu asi vrea dau chix!Va doresc o stupina cat mai mare si numai bine! Sanatate!
Florin Dobre scrie:danielmihai scrie:Buna ziua domnule Duma! am vazut diafragmele folosite de dumneavoastra,nu sunt probleme cand le folositi ca despartitoare pentru 2 familii?Se intampla sa fie ros?Vreau iernez 2 roi in lada si mi se pare mai comod cu polistirenul si nu asi vrea dau chix!Va doresc o stupina cat mai mare si numai bine! Sanatate!
Nu-ti recomand. E foarte posibil sa te trezesti cu doar o familie...mai mare.
Am doi orizontali in care iernez cate 2 roi. Diafragma despartitoare e din lemn....etansa. E un pic de bibileala dar acopera riscul de rontaiala.
danielmihai scrie:Pai atunci sa incep bibileala,eu care speram sa scap usor!Multumesc!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori