Mai fratilor, eu v-am zis ca-s cu cas la gura!
Ca sa clarific, nu ma agat de ideea de stupi multi (ca oricum la trei paie ai mei ...). Vreau sa le scot din iarna pentru ca nu-mi face placere sa moara fiintele alea din cauza prostiei mele, plus ca mai e si ideea de esec

. Nu-i vorba de pierdere financiara, toata vara am luat doua borcanele de miere, asa ca nici de asta nu ma agat. Am zis ca sa le las lor primul an, sa-si adune pt. iarna.
Am cumparat doua familii in primavara, da erau mici, una pe vreo rama jumate, una pe vreo 2. Una s-a dezvoltat mai bine de mi-era ca vor roi, asa ca le-am ajutat eu si s-au facut trei. Cert este ca roiul nou format are ''doamna'' tanara, pe cand la celelalte doua, habar n-am de-s babe sau puicute. Daca le-as uni pe cele doua slabe, mi-e ca la priceperea mea le pierd de tot. Cred eu ca am gresit prin august ca nu le-am stimulat, ca prea era multa musca in toti si dintr-o data am ramas cu o mana. Uite asa invata omul, pe pielea lui, ca din cat am citit (si m-am cultivat destul

) nu prea am aflat ce trebuia. Teoria ca teoria, da' practica... Aaa, pai zona e de deal, vreo 600 m altitudine.
Deci nici prea frig, da' nici cald.
Multam din nou pentru sfaturi, chiar daca unii nu vor multumiri.
O zi buna s-aveti!