Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

noul cod rutier sau domnie fanariota?

Mesajde kamy » 10 Oct 2013, 10:28

ma simt prostit din nou si pacalit ca un prost ce sant!fanariotii astia noi de ne-au prostit si i-am votat(a cui nu-i camesa sa n-o ia pe dansul)acu au gasit o alta formula magica de a face rost de bani punand amenzi mai mari decat coana europa!
corigentii astia la studiile prescolare nu aveau datoria sau obligatia de a alinia salariile si nevelu de trai la cele din europa si d-abia dupa amenzile? da au uitat cel mai important lucru VIN ALEGERILE!
kamy

Re: noul cod rutier sau domnie fanariota?

Mesajde almasel » 10 Oct 2013, 19:51

Fara a fi studiat in amanunt proiectul pentru noul cod rutier, avand la indemana doar informatiile trunchiate prezentate prin presa, fac doar cateva precizari:
-sunt de accord ca atunci cand gresesc sa platesc
-sunt de accord ca pentru o fapta mai grava amenda sa fie mai mare decat pentru o incalcare banala a legii.
-nu stiu daca pentru neacordarea prioritatii pietonilor aflati in traversarea pe trecerea de pietoni e mult sau nu 2-3-5 sau 10.000 lei amenda... stiu doar ca exista riscul sa moara cineva, iar daca se intampla asta banii chiar nu mai conteaza...
SI acum avem un cod rutier destul de bunicel, doar ca e prost aplicat.
Si mai tragic este ca cei care ne verifica sunt vai p... lor. Pe bune. Daca e vorba de dictare s-ar putea sa rupa pixul (ca Borcea)... gandul imi zboara la Garcea... aici este temerea mea.
Am parcurs peste 700.000 km, atat in tara, cat si in strainatate; am luat in jur de 5 amenzi in 15 ani, 2 din ele pentru parcari in locuri interzise. Nici una pentru depasiri riscante sau viteze ametitoare.
Nu mi-e teama ca "as calca pe bec" si ar trebui sa platesc, deoarece nu conduc riscant. Mi-e teama de idiotul cu cascheta care citeste silabisit o lege prost gandita...
almasel

Mesajde davcosti » 10 Oct 2013, 20:19

:arrow: ...Și atunci e încurajată Mita și Garcea o să pună Botul la 100,200,300 de $ Mită, dacă amenda este între 4000 - și 9600! O să vedeți că așa zisa Corectitudine va încuraja Caracatița și va mări pragul Șpăgilor și Șpăgarilor de polițiști de la circulație! Noi fraierii, să stăm pe bară și să se alerge între EI-Politicienii și Cocalarii :!:
davcosti

Mesajde nae » 10 Oct 2013, 21:45

In urma cu 1-2 ani o stire la Tv :- ... o Raba care circula ''cuminte'' pe drum cade intr-o gura de canal( fara capac ), ricoseaza intr-un stalp care pica pe doi copii (nevinovati )si-i omoara ...
Datorita conduitei preventive (nefericitul sofer n-a prevazut ca un bou fura capacul + n-a vazut gaura ...)soferul este VINOVAT .Morala !?
Ce raspundere are un copil cu bicicleta/trotineta pe drum ca administratorul drumului n-a alocat bani pt benzi speciale ;tractoare care tracteaza carute /motocultoare cu remorca fara semnalizare sau drept de circulatie pe drumurile publice ...
Pt alcool sa-l ia pe viata .
E o reclama la Tv in care un ''tata'' fara bani roaga un profesor sa-i pice fata la un examen sa nu fie nevoit sa-i cumpere nu mai stiu ce ...
Asa vad eu modificarea asta ;guvernul n-are bani ,noi tipam de foame si.. astia schimba un cod sa avem ce'' mesteca''- ii doare-n bascheti de siguranta mea .
nae

Mesajde teinegru64 » 11 Oct 2013, 21:54

Un nou cod rutier in an de alegeri....esti prost ,sau iti plac ...licuriciu _iii :mrgreen:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Aurel1959 » 11 Oct 2013, 22:34

Noul cod rutier= cadru legal pentru abuzuri si sursa de facut bani.
Cine crede ca acest nou cod va reduce accidentele ,nu are toate "doagele".Accidente au fost, sant si vor fi atat timp cat vor exista drumuri si masini conduse de oameni.
Pana si in spatiu care e o imensitate, sant accidente aviatice.
Aceasta poveste a guvernului care nu mai poate de siguranta noastra , reducerea numarului de morti, bla bla...se putea face si cu vechea legislatie. Era nevoie doar de vointa cu adevarat.
Ale cui sant aceste propuneri legilative?
Cumva ale societatii civile? Cel mai mare interes aici il are politia care a si facut noile prevederi.
Sanky! Ci ca ai voie sa bei un pahar de vin......O cursa pentru prosti. Un pahar , o bere , multora o sa le iasa pe ochi .
As vrea sa se faca o monitorizare draconica sa vad si eu ca intradevar se vor reduce accidentele mortale gratie noilor reglementari.Dar cum asa ceva nu se va face, ramane cum au dorit.
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde proapis13 » 24 Noi 2013, 15:16

Precizari vizavi de obligativitatea montarii anvelopelor de iarna; OG 5/2011
http://www.realitatea.net/ce-e-obligato ... 10038.html
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE