liviutzbogos scrie:Zici ca e din Alien vs Predator, zici ca acu' - acu' iasa o hidosenie de-ti tresar ficatii in tinePtiu! ucigo toaca
gica.mosu scrie:Acum ceva OFFFF-Topic-am 2 intrebari pt -toti :
1 La cite semne de circuatie esti obligat sa opresti(3)...care sunt????
2- se zice ca multi crestini merg in pelerinaj si cauta preoti - protopopi,calugari,pastori....care au HAR si nu numai ...DE-CEEEE![]()
P.S-Pt raspuns corect la a doua intrebare...Bag un premiu special-3 zilee la Tg-Ocna(ajutooor) la extras mierea de salcim(inclusiv baie in bazin cu apa sarata)cu plata la plecaree
liviutzbogos scrie:gica.mosu scrie:Acum ceva OFFFF-Topic-am 2 intrebari pt -toti :
1 La cite semne de circuatie esti obligat sa opresti(3)...care sunt????
2- se zice ca multi crestini merg in pelerinaj si cauta preoti - protopopi,calugari,pastori....care au HAR si nu numai ...DE-CEEEE![]()
P.S-Pt raspuns corect la a doua intrebare...Bag un premiu special-3 zilee la Tg-Ocna(ajutooor) la extras mierea de salcim(inclusiv baie in bazin cu apa sarata)cu plata la plecaree
1. STOP; trecerea la nivel cu calea ferata si mai unul
2. Dupa cum a zis si parintele Closcut mai sus, har au toti preotii, ca unii nu il lucreaza e alta treaba. Acu de ce cautam noi preoti "cu har"? Ca avem impresia ca (virgula) cu cat ii mai pustnic preotul ala sau mai stiu eu cum, cu atat Dumnezeu ne ajuta mai tare si, cel mai important, cu atat ne scuteste pe noi de o munca. Ei, nu chiar asa. La orice preot ai merge, si cel mai betiv si curvar preot, daca te-o spovedit si te-o impartasit, iar TU ai fost cu gandul curat si sufletul catre Dumnezeu, rasplata e aceeasi, sau chiar mai mare. Pelerinajul asta tine de tine si de cat de staruitor esti tu, la efortul pe care tu il depui in urcusul catre Dumnezeu, nu popa la care mergi.
Mircea_63 scrie:Mosule, vezi ca te duci la Felix si risti sa ramai fara carnet, apoi esti rasplatit cu statul langa baba dumitale toata ziua.![]()
Hai sa te ajut si eu sa nu pierzi carnetul:
-mai opresti la semnul agentului de circulatie
-la semafor cand se aprinde becul de sus.
Eu mai opresc cand imi face semn masina ca nu mai are benzina.
gica.mosu scrie:
Multumesc....dar cu asa ajutor sigur devin pietonSa va dau eu o minaaaa....E vorba de un punct de trecereeee -CAREEEE
![]()
Am pus ac intrbare la multi inclusiv instuctori sc de soferi siii-pauza!!!!Mirceooo mai ai o variantaaa-suna un prieten
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori