Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI INTALNIRI APICULTORI - CALATORII

Intalniri apicultori, comentarii despre targuri, calatorii .In aceasta sectiune se pot introduce si poze sau filmulete etc.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Marea Intalnire a apicultorilor Olteni editia a 5-a

Mesajde sorinmob » 01 Noi 2013, 19:52

sorinmob scrie:50% si eu

50%-50%= 100% nu pot sa mai vin dupa ce vorbisem cu inca doi apicultori incepatori care erau interesati sa cunoasca aceasta familie.imi pare tare rau ca un smecheras imi incurca treburile exct pentru maine si poimaine.asta e.va doresc multa distractie si ceva poze. sanatate
Toti oamenii se aseamana prin cuvinte, numai faptele ii deosebesc.
sorinmob

Mesajde mircea.costache » 01 Noi 2013, 22:32

Permiteti-mi sa anunt si eu prezenta si la marea intilnire a oltenilor si revenirea pe forum .Va multumesc
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde CATALIN » 01 Noi 2013, 22:48

gata.....am terminat cu pregatirile
ne mai despart cateva ore pana la MAREA INTALNIRE A APICULTORILOR LA CRAIOVA
eu unu am mari emoti pt ca vreau ca toata lumea sa simta bine
;)
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde lucky5strike » 01 Noi 2013, 22:58

Stai bre linistit, n-are nimeni pretentii, ci doar chef! :lol: :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde activ » 01 Noi 2013, 23:04

Mircea_63 scrie:Daca ii dati cu zaibar, precis o sa vorbiti si voi perfect...compus. :lol:

Dar dacă te dreg eu mâine cu niscai zaibăr ... ce zici ? ... pleci mâine de la întrunire vorbind la perfect simplu ? :)
NIMENI nu le ştie pe TOATE ! ... Ascultă-i pe TOŢI şi fă cum e mai bine pentru TINE !
activ

Mesajde paul » 01 Noi 2013, 23:10

MULT SUCCES !!! :P :P :P
LE ... se pare ca zilele astea o sa fie ... viata si acordeoane pe forum! Majoritatea moderatorilor la Craiova, ceilalti probabil ocupati pana peste cap cu treburile ca altfel erau la Marea Intalnire ... :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde alt stupar » 01 Noi 2013, 23:16

ia mai zi odata Cataline... care-i punctul de intalnire ?
Cum se numeste localul ?
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde CATALIN » 01 Noi 2013, 23:20

SAFTA RESIDENT
DE LA METRO SPRE CARCEA LA UN KILOMETRU PE STANGA
O SA INTALNITI UN PANOU MARE CARE INDICA CARTIERUL MAGNOLIA INSA LOCALUL NOSTRU SE AFLA IN ACEL PUNCT
CATALIN

Mesajde CATALIN » 01 Noi 2013, 23:23

paul scrie:MULT SUCCES !!! :P :P :P
LE ... se pare ca zilele astea o sa fie ... viata si acordeoane pe forum! Majoritatea moderatorilor la Craiova, ceilalti probabil ocupati pana peste cap cu treburile ca altfel erau la Marea Intalnire ... :lol:

ACORDEOANE....NU NUMAI PE FOURUM CI SI LA INTALNIRE ..... ;)
CATALIN

Mesajde eugen67 » 02 Noi 2013, 09:32

imi pare rau, dar azi voi lucra peste program...nu pot sti cand se termin,daca termin pana in 12.00 o sa vin, daca termin dupa 12 o sa ma multumesc sa imi povestiti si mie cum a fost.
va urez distractie placuta si toate cele bune!
chiar daca este greu inceputul.....nimic nu este imposibil !!
eugen67

Mesajde mirel » 02 Noi 2013, 19:17

hai ma nu zice nici unul nimic, e bine nu e bine.....sau v ati facut curaj la damigeana cu zaibar?!?!?! va salut pe toti si mi pare rau ca nu sunt si eu pe acolo!!!!!!
Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu merge nimic si nici nu stii de ce. (nea' Gica).
0761194759
mirel

Mesajde proapis13 » 02 Noi 2013, 20:16

Scuzele de rigoare ca nu ajunsei insa am avut o zi plina din toate punctele de vedere,chiar acuma intrai pe usa
si abia astept sa va revad pe calea asta pe unii dintre voi si sa-i cunosc pe ceilalti prin intermediul pozelor
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde yrynel_clau » 02 Noi 2013, 20:41

Super intalnire. Mie mi-a placut. Felicitari organizatorilor.Cei ce au ramas inca , cred ca deja s-au apucat sa friga berbecul.O sa vina si materiale foto si video garla ca s-au facut mai ceva ca la Holywood.
Ivancu Ilie-Irinel ,, Doamne", ,,Doamne" nu doarme .
yrynel_clau

Mesajde nae » 02 Noi 2013, 21:04

Dumnezeu sa-i odihneasca :
-GICA Romanescu,
-PETRU Moraru .
Ne - am adus aminte de D-voastra = sarut-mana .
nae

Mesajde fanella » 02 Noi 2013, 22:55

Acum am ajuns acasa de la intilnire. A fost foarte bine organizata si cum ma asteptam am intilnit foarte multi forumisti.
Multumesc organizatorilor si sper sa ne mai intilnim.
Discutii dupa intilnire de mine incola.
fanella

Mesajde mircea.costache » 02 Noi 2013, 23:52

Buna Seara.
Va rog sa-mi permiteti sa spun si eu parte din gindurile mele de la ,,MAREA intilnire a apicultorilor in OLTENIA''.
A fost minunat.De ce spun asta ?.In functie de ce am cautat fiecare si am si gasit putem spune cum a fost.Da. Am fost invitat la o minunune si nu am refuzat-o motiv pentru care am si gasit-o.Asta multumita a doi oameni care m-au ajutat sa vad acest lucru.Permiteti-mi cu voia dumneavoastra nu sa-i laud si sa-i amintesc sa stie ca fac minuni.Ordinea nu conteaza rezultatul a fost acelas .Este vorba de Dila Daniel si Ioan Guist.Unul dintre ei se si mira ce a facut iar celalalt stie despre ce vorbesc. Sa las gindurile tot cu voia dumneavoastra sa spuna impresii:-este timpul ca titlul de mai sus sa devina national pentru fiecare regiune in parte cam asa zic eu:MAREA SARBATOARE A ALBINELOR LA OLTENI ......Moldoveni Ardeleni ,Banateni,etc.,dar data ne apartine noua daca avem intelepciune necesara.Acum pentru noi OLTENI care iubim albinele si vrem sa le sarbatorim sa intelegem ca DD a fost scinteia ,Catalin a fost alta scinteie,dar pentru focul cel mare avem nevoie de multi mai multi.Asa cum apa pleaca de la un izvor un mic firicel si ajunge precum Dunarea un fluviu care se revarsa in marea cea Mare tot asa si noi sa facem din sarbatoarea Albinei cu titlul de mai sus un firicel ce va sa fie fluviu si apoi sa se reverse in sarbatoarea cea mare.Pentru asta avem nevoie de toti OLTENI dar in special cei locali din Craiova .ATENTIE!.Avem cel mai minunat primar o adevarata REGINA cum ne place noua sa spunem ca avem in stupine .Cei cu adevarate conexiuni in politic veniti cu scinteia de aici pentru ca doamna Olguta Vasilescu sa reprezinte pentru noi REGINA apicultorilor si sa faca ce face regina in stup o mare familie si deci o MARE SARBATOARE A ALBINELOR LA OLTENI.Daca va reusi va fi intreadavar o mare doamna primar dar cel mai important pentru apicultori va fi REGINA noastra si noi cu toata familia si neamurile noastre sa avem grija sa ramina in stup cit mai mult adic ala PUTERE.
Gindurile mele sunt multe si frumoase dar mar bucura mult ca cele scrise sa si fie intelese de cine trebuie si intreadevar cum,, Nimic nu este fara DUMNEZEU'' ,,Nimic nu este intimplator'' sigur avem o mare sarbatoare la olteni si aceasta se numeste MAREA SARBATOARE A ALBINELOR LA OLTENI.
Asa sa ne ajute DUMNEZEU.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

AnteriorUrmătorul

Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII