Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI INTALNIRI APICULTORI - CALATORII

Intalniri apicultori, comentarii despre targuri, calatorii .In aceasta sectiune se pot introduce si poze sau filmulete etc.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Marea Intalnire a apicultorilor Olteni editia a 5-a

Mesajde ionut vlv » 03 Noi 2013, 01:03

am plecat pe la 22,30 si am lasat cheful in toi.bravo baieti!povestiri si poze ...de maine incolo...sau de azi?
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
ionut vlv

Mesajde activ » 03 Noi 2013, 03:15

Dragi colegi vreau să vă mulţumesc pentru participarea la această frumoasă întâlnire, atât în nume personal cât şi în numele celor doi organizatori CĂTĂLIN şi DANIEL DILĂ, ... sa vă spun, cu riscul de a mă repeta, că am fost onorat şi profund impresionat de prezenţa dumneavoastră în număr aşa de mare ... şi să vă asigur pe toţi cei prezenţi de tot respectul meu. :)
Fişiere ataşate
13834355007910.jpg
CRAIOVA - 02.11.2013
NIMENI nu le ştie pe TOATE ! ... Ascultă-i pe TOŢI şi fă cum e mai bine pentru TINE !
activ

Mesajde mircea.costache » 03 Noi 2013, 08:06

Buna Dimineata.
Va rog sa-mi permiteti sa va trezesc putin daca si reusesc.Pentru cei care s-au odihnit DESTEPTAREA.Pentru cei care nu si-au refacut odihna somn usor in continuare.Insa si uni si alti sa nu uitati ca somnul mai mult decit SIMTIM sa-l folosim nu face altceva decit sa fure din viata.
Ca si voi nu le pot avea pe toate cele pamintesti.De aceea rog pe cei cu pozele si filmuletele sa le posteze ca la nivel national si international sa masoare fiecare sarbatoarea noastra cu unitatea fiecaruia de masura si sa aprecieze marimea acestui izvor ce va sa fie MAREA SARBATOARE A ALBINELOR LA OLTENI.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 03 Noi 2013, 08:46

Recunosc imi este greu sa va trezesc .Dar folosesc alta putere asa ca va astept si am sa revin.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde paul » 03 Noi 2013, 08:55

mircea.costache scrie:ATENTIE!.Avem cel mai minunat primar o adevarata REGINA cum ne place noua sa spunem ca avem in stupine .Cei cu adevarate conexiuni in politic veniti cu scinteia de aici pentru ca doamna Olguta Vasilescu sa reprezinte pentru noi REGINA apicultorilor si sa faca ce face regina in stup o mare familie si deci o MARE SARBATOARE A ALBINELOR LA OLTENI.Daca va reusi va fi intreadavar o mare doamna primar dar cel mai important pentru apicultori va fi REGINA noastra si noi cu toata familia si neamurile noastre sa avem grija sa ramina in stup cit mai mult adic ala PUTERE.

Nenea ... eu inteleg ca esti fan Olguta (adevaru-i ca-i ... bunaaa :!: ) dar, ce-are sula (aia de dat gauri) cu ... prefectura ??? :o Si apropos, crezi ca i-ar prii Olgutai "sa faca ce face regina in stup o mare familie :?: :o
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 03 Noi 2013, 08:58

mircea.costache scrie: Ca si voi nu le pot avea pe toate cele pamintesti.De aceea rog pe cei cu pozele si filmuletele sa le posteze ca la nivel national si international sa masoare fiecare sarbatoarea noastra cu unitatea fiecaruia de masura si sa aprecieze marimea acestui izvor ce va sa fie MAREA SARBATOARE A ALBINELOR LA OLTENI.

:oops: :oops: :oops:
Daca binevoiti o traducere, v-as fi recunoscator ... :idea:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde alt stupar » 03 Noi 2013, 09:21

buna dimineata !
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde paul » 03 Noi 2013, 09:29

alt stupar scrie:buna dimineata !

Buna ... sa-ti fie inima precum ti-i cautatura ! :P
Matinal, matinal ... Cu ceva photo nu ne incanti ??? :idea:
paul

Mesajde mircea.costache » 03 Noi 2013, 09:49

Dragul meu sunt apolitic si liber credincios in ce simt eu.Dar nu uita ce spun ce alti au spus .,,UNIREA DA PUTEREA''.si ca sa fim puternici trebuie sa fim uniti chiar si cu cei carora cu voia sau fara voia noastra le-am transmis putere fie ca ne place sau nu.Imi pere rau pentru tine si in acelas timp masi bucur pentru tine INTELEGI.
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 03 Noi 2013, 09:53

Ca sa intelegi voi MOLDOVENI sunteti mai mari ca intindere ca noi OLTENI, dar ca sa si pricepi fi tu scinteia care.............................. sa fie MAREA SARBATOARE A ALBINELOR LA MOLDOVENI. Vei putea oare fi scinteia ca sa si poti intelege.
mircea.costache

Mesajde Ioan Guist » 03 Noi 2013, 09:54

Buna dimineata.
Multumesc frumos oltenasilor.Nu am fost uimit si nici surprins, de caldura primirii sau de ospitalitatea voastra.Aceiasi primire o regasesc si in pastoral .
Oameni luminosi la chip,glumeti, deschisi la suflet.
Am intalnit apicultori profesionisti cu bagaje mari in experienta.Cu istoric de multe generatii si aplecare pe albina.Tineri cu mintea deschisa si chef de treaba.
E bine.

Deci.Am mancat, am tainuit, am cunoscut oameni, am schimbat informatie.Totul intr-un cadru pus... ardeleneste la punct.

Va salut cu drag pe toti.

PS Nu v-a ramas berbecutul ala in gat ma? Ca eu eram pe vala oltului blocat in coloana.4 ore am stat azi noapte.Fara zeiber, fara halca de berbec si fara sa fiu gazda in casa mea la o alta ...intalnire.
Hai, sa va fie de bine!
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde lucky5strike » 03 Noi 2013, 09:57

alt stupar scrie:buna dimineata !

Hopa, sunteti vii?

E bine, ma trag iar la somnn!

:lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde popageorgian » 03 Noi 2013, 09:57

buna dimineata ! a fost o intalnire foarte frumoasa cu foarte multe teme de discutie asa ca salut pe toata lumea!
http://popageorgian86.sunphoto.ro/

Un om cinstit este cea mai nobila lucrare a Lui Dumnezeu
popageorgian

Mesajde dorindafi » 03 Noi 2013, 10:05

buna dimineatza
sunt viu , sunt viu
dorindafi

Mesajde lucky5strike » 03 Noi 2013, 10:05

Ioan Guist scrie: Nu v-a ramas berbecutul ala in gat ma?

Daca ai sti cum s-a sfartecat bunatatea de berbec a lui Bals... zici ca era vanat... eu am prins ultima ciozvarta, rece, cu mustar, dar un gust fenomenal, pe cinstea mea.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Florin Dobre » 03 Noi 2013, 10:07

Buna dimineata!
A fost un eveniment reusit, a fost extraordinar.
Am reusit sa vad si sa vorbesc cu oameni pe care mi-am dorit de multa vreme sa-i cunosc direct. Si in plus, am cunoscut si alti oameni de mare valoare. Numele de pe forum au capatat chip si voce. Au devenit tangibile. A fost fascinant.
Fiecare a putut participa liber la discutii. Cei mai tineri in bransa au pus intrebari la care au avut raspunsuri concrete si fara ocolisuri. Sincer, m-a surprins treaba asta. Multumesc!
Pentru mine va ramane o baliza, un reper la care ma voi intoarce de multe ori.
Mi-am luat agenda ca sa notez tot. N-am notat nimic pentru ca...n-a fost timp de scris. In schimb am ganditorul full. E foarte multa informatie de procesat. Mi s-au limpezit multe dileme.
Fiecare a avut ceva de oferit. S-a vazut dorinta uriasa de comunicare.

Felicitari organizatorilor si participantilor!
Ati facut posibil un miracol. M-am simtit ca facand parte din ceva.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

AnteriorUrmătorul

Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII