redoo scrie:Chiar ma oftic ca nu am reust sa ajung anul asta...da la anu sunt prezent.
Oftica-te!
DD si Catalin au facut treaba buna. Editia e an de an mai reusita, cred, din legea inertiei!
Pacat ca m-am mai fofilat cu niste treburi, n-am stat pe acolo cat trebuia, dar la asemenea manifestari, iese bine cand fiecare pune umarul in felul lui sa iese bine. Ca sa patrunzi atmosfera la maxim, faptul cel mai principal e sa nu fi la volan.
Am dat-o si pe apicultura, si pe de-ale vietii. Ne-am recules pentru nea Gica, ne-am gandit la voi cei de pe forum. DD... a conferit solemnitate momentului. Pupe... a dat lectii despre cum poti sa intineresti (

) din apicultura. Alt stupar... nu mai discuta decat de la 300 in sus. Giovani... a expus mult. Peterneamt... si unul din gorjeni(care esti, bre?)... au voci de aur. Gavrila... e mare-mare/si solutie nu are/la statistica familiilor de albine. Bals... e interesaNt. MyBees... e de cursa lunga. Activ... e pe problema. etc etc. Nu m-apuc sa enumar toata lumea, ca nu mai termin.
La anul, n-ar strica sa lungim un pic noaptea, chiar daca o reeditam pe stadion.