Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Stimulare pentru apicultorii cu experienta

Mesajde proapis13 » 12 Oct 2011, 20:39

victor s scrie: i-ti doresc sa fii sanatos (asta numai daca va mai fi posibil vreodata !)

:lol: Cred ca replica asta o sa- descretzeasca.... fruntea :lol:
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Ioan Guist » 13 Oct 2011, 07:26

Marianeee...cui ne lasi goguleeee.O sa muriiiiimmm!Cine ne mai invata si pe noiiii!!??.
http://www.youtube.com/watch?v=LRxaXmXvjnU
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde akmm » 13 Oct 2011, 08:05

marian sima scrie:Raspunsul este:Atunci cind esti in plin cules,exemplu daca la salcim bagi sirop la ora 11 si la 12 ai furtisag dupa amiaza salcimul incepe sa secrete iar nectar si albina pleaca la cules uitind de furtisag.Daca esti singur in zona nu ai probleme cu bolile obtii si productii record si i-ti permiti sa angajezi si 4-5 apicultori.

De fapt avem o explicatie despre cum se creste productia la mierea de salcam.Adica asa cum mai zic si batranii, mierea o mai face si albina.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Adi Hodis » 13 Oct 2011, 09:11

marian sima scrie:Supa de apicultura, tocanita de timplarie ?Stii proverbul ala "Lauda de sine nu miroase a bine"...

Pai si tu ce faci Marinicaaa ??? ... ti-au pierit laudatorii de te ... autolauzi ??? :lol:
marian sima scrie:Proapis nu a-i citit tu ziare cite carti apicole a-m citit eu ...

Stai asa ca mai " culeg " o spusa de-a ta ... si vreau nu vreau, sint de acord cu tine :!:
marian sima scrie:...Nu uita ,cine ride la urma ride mai bine :lol: ...

Mai ales cand imi amintesc de cate-o minune apicola ( si offapicola ) ce-o prezenta-i pe forumul vechi ... sirop 10 / 1 ( 10 l apa la 1 kg. zahar ) caldutz, dat primavara timpuriu ... matci pentru stupii viitorului ... campionii americani, aia de aveau la baza succesului alaptarea la sani cu silicoane ... si mai sint ...
Asadar nu te supara daca replicile care le dai altora, iti sint valabile tie mai intai.

Sper ca din toate cartile care le-ai citit, sa folosesti ce este mai bun albinelor tale si sa nu le dai sirop 10 / 1 caldutz primavara timpuriu ... nici in varianta inversa de preparare, 10 kg. zahar la 1 l apa ... ca asa l-ai auzit pe ... stii tu cine.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Nebunu_R » 13 Oct 2011, 09:42

marian sima scrie:m-am dus la singurul forum cu discuti(aici a-ti uitat un "i") adevarate si corecte, cu moderatori onesti care nu se umfla in pene ca a-i dv(aici a-ti uitat un "s").

Ii puneti intr-o lumina proasta pe restul de ardeleni de aici, domnule... Mult nororc!
Nebunu_R

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE