delorin I scrie:Intrebare!!! Am vazut pozele! Si textul de sub ele! Si logic intreb! Mircea 63 seamana cu Mircea?:)
lucky5strike scrie:Cine a preparat berbecul?
lucky5strike scrie:Zici? Poate-i canta de-o serenada, cand il perpelea...... Ca, daca doar isi punea mintea cu berbecul, nu stiu ce mai ramanea la toti.
Ce-i al lui, e-al lui...
Mircea_63 scrie:delorin I scrie:Intrebare!!! Am vazut pozele! Si textul de sub ele! Si logic intreb! Mircea 63 seamana cu Mircea?:)
Nu semanam. Eu sunt mai frumos!
ovidiu_78 scrie:lucky5strike scrie:Zici? Poate-i canta de-o serenada, cand il perpelea...... Ca, daca doar isi punea mintea cu berbecul, nu stiu ce mai ramanea la toti.
Ce-i al lui, e-al lui...
ce serenada??cand cantam noi la karaoke fugea de microfon ca numai...![]()
zice ca daca se apuca sa cante apoi si parul din nas ne cade
![]()
....imi pare bine ca fost si dragos....nu e chiar asa cum pare pe forum....deloc...toti de la intalnire au fost minunati...
cum ziceai tu cristi...an de an e tot mai misto??stau si ma gandesc cum va fi la anul?mai misto de atat nu se poate...sau poate??
yrynel_clau scrie:Super intalnire. Mie mi-a placut. Felicitari organizatorilor.Cei ce au ramas inca , cred ca deja s-au apucat sa friga berbecul.O sa vina si materiale foto si video garla ca s-au facut mai ceva ca la Holywood.
CATALIN scrie:ovidiu_78 scrie:lucky5strike scrie:Zici? Poate-i canta de-o serenada, cand il perpelea...... Ca, daca doar isi punea mintea cu berbecul, nu stiu ce mai ramanea la toti.
Ce-i al lui, e-al lui...
ce serenada??cand cantam noi la karaoke fugea de microfon ca numai...![]()
zice ca daca se apuca sa cante apoi si parul din nas ne cade
![]()
....imi pare bine ca fost si dragos....nu e chiar asa cum pare pe forum....deloc...toti de la intalnire au fost minunati...
cum ziceai tu cristi...an de an e tot mai misto??stau si ma gandesc cum va fi la anul?mai misto de atat nu se poate...sau poate??
prepararea berbecutulu a fost facut de dragos2006
si surpriza tot dragos 2006 a dat-o impreuna cu nea dan grav de tot pe melodiile lui generic......voce live
Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori